Έγινε μόδα ο λεσβιασμός;

3
298

lesbians

Δεν είναι πια μυστικό. Οι εποχές άλλαξαν και οι γυναίκες, ακόμα και οι σταρ δεν το κρύβουν ότι προτιμούν την γυναικεία σεξουαλική συντροφιά. Τα παλιά χρόνια ήταν μυστικό επτασφράγιστο. Τώρα… όλα στο φως.

Έγινε μόδα ο λεσβιασμός, ο ψευτολεσβιασμός, το φλερτ, το άγγιγμα, το χάδι, ακόμα και το φιλί ανάμεσα σε δύο επώνυμες γυναίκες; Είναι κάποιο «κόλπο» ή απλώς χαλάρωσαν τόσο πολύ τα ήθη που δεν τις νοιάζει; Η σεξουαλική επανάσταση στους καιρούς μας «δικαιώνεται» με την ομολογία ακόμα και από straight γυναίκες ότι στο παρελθόν είχαν μία λεσβιακού τύπου εμπειρία.

Το βλέπουμε πια παντού. Καραμπινάτες λεσβίες της showbiz να αποκαλύπτονται, να ζευγαρώνουν, να παντρεύονται κιόλας, αλλά και οι φανατικές ετεροφυλόφιλες φόρα παρτίδα να ομολογούν ότι στο παρελθόν είχαν σεξουαλικές επαφές με γυναίκα. Και γενικά ότι είναι ανοικτές, αν πέσουν στην περίπτωση, αν μια γυναίκα τους γυαλίσει.

Γιατί να μείνει εκτός κόλπου, για παράδειγμα, η Cameron Diaz; Λίγο πριν παντρευτεί «παραδέχθηκε» κι αυτή ότι έχει πάει με γυναίκα. Είπαμε. Σήμερα παίζει αυτό το έργο. Και το λένε και το δείχνουν από σκηνής, οι σταρ του σινεμά και του τραγουδιού. Πεθάνανε τα ήθη του παλιού Χόλυγουντ. Όλες οι σουπερ- σταρ,, οι πιο διάσημες γόησσες του σινεμά ήταν λεσβιάρες του κερατά. Κανονικές, όχι μαϊμού. Λεσβιάρες άγριες, δεν παριστάνανε τις τζίβες, για να ‘ναι στη μόδα….

Συγκεκριμένα πράγματα: Marlene Dietrich, Greta Garbo, Clara Bow (αυτή είχε μανία να παίρνει τις παντρεμένες), Katharine Hepburn, ένα σωρό. Καμία, όμως, δεν το παραδέχθηκε. Άλλες εποχές….

large

Λεσβίες

Και πρέπει να ξέρετε ότι στους λεσβιακούς κύκλους, η λεσβία που θα καταφέρει να «αποπλανήσει» μια straight γυναίκα θεωρείται Ήρωας!!!!

lesbian

Διαβάστε επίσης δύο άρθρα που λένε πολλά

Lebian chic /  http://www.nikosonline.gr/?p=17509

Ναι είμαι λεσβία, τρέχει τίποτα; / http://www.nikosonline.gr/?p=19968

——————————————————

Γίνετε μέλη στην ομάδα «Γυναίκες»

https://www.facebook.com/groups/173622709721508/

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here