Έγινε σκουπιδότοπος

1

Πάρκο Τρίτση

Όπως οι περισσότεροι χώροι που ανήκουν στο Δημόσιο, έτσι κι’ αυτός έχει γίνει ένας ωραιότατος σκουπιδότοπος, με ποντίκια να σουλατσάρουν, με στάσιμα βρώμικα νερά και μια απέραντη εγκατάλειψη.

Διάβαζα ένα άρθρο στο infomust.gr και με έπιασαν πάλι τα νεύρα μου. Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», ανάμεσα στους Δήμους Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Καματερού, αποτελεί μια μοναδική «νησίδα» όασης περίπου 1000 στρεμμάτων, μέσα στον αστικό ιστό της Αθήνας και μόλις οκτώ χιλιόμετρα από την Ομόνοια !

Ένα πάρκο προς τιμή του Αντώνη Τρίτση που με την μορφή που έχει τώρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι προσβάλει τον πρώην Δήμαρχο της Αθήνας, παρά τον τιμάει. Κάθε κυβέρνηση στους προεκλογικούς τους λόγους ανάμεσα στα τόσα ψέματα και στις τόσες υποσχέσεις υπήρχε πάντα και η λύση του ζητήματος του Πάρκου. Δενδροφυτεύσεις, καθαριότητες επί καθημερινή βάση , η γενικότερη αξιοποίηση του Πάρκου προς το συνολικό καλό και άλλα τόσα λόγια πολλά λόγια … που ήταν μόνο λόγια !

Το μόνο που ξέρουν οι ιθύνοντες είναι να διοργανώνουν πανηγύρια τα καλοκαίρια, συγκεντρώσεις κομμάτων την πρωτομαγιά και να πετάνε αετούς τις καθαρές Δευτέρες … σε ένα τόσο βρώμικο πάρκο !

Πάρκο Τρίτση

Επειδή τα λόγια είναι φτώχια , δείτε και μόνοι σας κάποιες φωτογραφίες της σημερινής κατάντιας του Πάρκου Τρίτση (ή αλλιώς Hali Park), πατώντας τον σύνδεσμο


http://goo.gl/HPfPHY

——————————————

Γίνετε μέλη στην σελίδα “Ελλάδα λέμε…” / https://www.facebook.com/Ελλαδα-λέμε-1071846639572810/

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ