Τα καφέ στο Κολωνάκι

0
15

Caffe-Da-Capo

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Αδιαφορεί για νόμους και κανόνες και κάνει ότι τον βολεύει. Όλοι μας έχουμε δει να καταστρατηγούνται η αισθητική, η καθαριότητα, η ομαλή λειτουργία, κτλ. κτλ.

Από την μια ψηφίζεται νόμος για την αφισορύπανση, περνάνε οι άνθρωποι των δήμων και καθαρίζουν το τοπίο από τις κακόγουστες – κυρίως – μπουζουκοαφίσες, και μετά από δύο βδομάδες πάλι τα ίδια. Ιδιωτικές επιχειρήσεις κολλούν σε δημόσιες κολώνες, σε γέφυρες, σε τοίχους… τις αφίσες τους, χωρίς κανείς τους να πληρώνει πρόστιμα ή να μπαίνει φυλακή. Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τα graffiti αλλά και με τα μπάζα, τα σκουπίδια, το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια.

Διάβαζα λοιπόν, ότι πήγαν άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων μια βόλτα στο Κολωνάκι, έκαναν «ντου» σε 15 εστιατόρια και καφέ και διαπίστωσαν αρκετές παραβάσεις. Και μάλιστα μάζεψαν τα τραπεζοκαθίσματα του Da Capo που δεν είχε άδεια, να τα έχει αραδιασμένα εκτός μαγαζιού.Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι έλεγχοι αποκάλυψαν ότι η διεύθυνση του Da Capo δεν είχε ζητήσει καν άδεια για να έχει τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία, για αυτό τους ανάγκασε να τα μαζέψουν όλα.

Έντρομοι οι επιχειρηματίες που βγάζουν πολλές χιλιάδες ευρώ, έτρεξαν και κατέθεσαν αίτηση για άδεια. Η άδεια τους δόθηκε και έτσι τα τραπεζοκαθίσματα απλώθηκαν και πάλι, ενώ ο δήμαρχος της Αθήνας ζήτησε να στείλει ο ιδιοκτήτης του καφέ γραπτή απολογία για το λόγο που δεν είχε καταθέσει αίτηση για άδεια τον προηγούμενο χρόνο.

Ο καθένας κάνει ότι θέλει, ότι τον βολεύει……

????????????????????????????????????

Γίνετε μέλη στην ομάδα: Νίκος Μουρατίδης/https://www.facebook.com/groups/mouratidis/

Γίνετε μέλη στην ομάδα: Γυναικεία θέματα /https://www.facebook.com/groups/600870750038207/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here