Τι κάνουν ο Mick Jagger και ο Martin Scorsese μαζί;

1
13

Was1438939

Τι μπορεί να κάνουν μαζί ο μέγας ροκ συνθέτης και τραγουδιστής των Rolling Stones, με τον μέγα σκηνοθέτη του Hollywood; Η απάντηση στις μικρές μας οθόνες. Γιατί όταν οι ξένες τηλεοράσεις κάνουν τέτοιες σειρές, η δική μας εξακολουθεί και μας πετάει σκουπίδια στα μούτρα.

Είδα τα 7 πρώτα επεισόδια της σειράς Βινύλιο (Vinyl), που έχει για παραγωγούς τον Mick Jagger και τον Martin Scorsese, και έπαθα την πλάκα μου. Μια σειρά που ασχολείται με τις δισκογραφικές εταιρίες και τους καλλιτέχνες, ενώ παράλληλα δείχνει με πολύ κομψό τρόπο όλο το παρασκήνιο γύρω από τον κόσμο της μουσικής και των ροκ σταρ. Αμερικάνικη δραματική σειρά που εξελίσσεται στην δεκαετία του ’70, και που έκανε πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου φέτος. Αν σας δοθεί η ευκαιρία, μην την χάσετε…..

Βασικός πρωταγωνιστής ο Richie Finestra, ένας παράγων της δισκογραφίας των ‘70’s, και γύρω του, τα πάντα και οι πάντες. Από Led Zeppelin και David Bowie, μέχρι Andy Warhol, Velvet Underground και Alice Cooper. Από Disco και μαύρη μουσική, μέχρι Glam Rock και early punk. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια, εκ των οποίων το πρώτο σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Scorsese.

720x405-R1255_FOB_TV_Vinyl_F

Όλο το παρασκήνιο της δισκογραφίας με πολύ αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ. Σαν να λέμε Sex, Drugs & Rock ‘n Roll.

150806-vinyl-1024x374

O Bobby Cannavale παίζει τον ρόλο του Richie Finestra

james-jagger-with-cast-at-vinyl-set-in-new-york

Mick-Jagger-and-James-Jagger-attends-the-Vinyl-New-York-premiere-at-Ziegfeld-Theater

Ο Mick Jagger με τον γιο του James Jagger, που στην σειρά παίζει τον Kip Stevens, τον τραγουδιστή του punk rock συγκροτήματος Nasty Bits

αρχείο λήψης

Η Olivia Wilde παίζει την Devon Finestra, την σύζυγο του Richie

VINYL--Series-1 (1)

VINYL--Series-1

vinyl-keyart-640x354

Vinyl Official Trailer

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here