Έκανε μήνυση σε όλους τους gay των ΗΠΑ

0
162

aptopix-supreme-court-gay-marriage

Είναι 66 χρόνων, ζει στην Νεμπράσκα και αποφάσισε να κάνει μήνυση σε όλους τους gay των ΗΠΑ, ως πρέσβειρα του Θεού επί της γης. Θέλει σώνει και καλά να μην παντρεύονται και επίσης να αναγνωρίσει η πολιτεία ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα.

Η Sylvia Ann Driskell από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ κατέθεσε αγωγή εναντίον όλων των gay των ΗΠΑ, απαιτώντας από ομοσπονδιακό δικαστήριο να αποφανθεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Το απίστευτο περιστατικό που είναι μοναδικό στα νομικά χρονικά έλαβε χώρα στην κωμόπολη Όμπορν που έχει πληθυσμό 3.385 κατοίκων. Η ενάγουσα ισχυρίζεται σε χειρόγραφο επτασέλιδο κείμενο ότι είναι πρέσβειρα του Θεού και δηλώνει απογοητευμένη που η Νεμπράσκα έχει συμμορφωθεί με τις απρεπείς συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων. “Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και οι gay γνωρίζουν ότι είναι αμαρτία να ζουν μια ομοφυλόφιλη ζωή. Αλλιώς γιατί θα κρύβονταν στη ντουλάπα;” αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ντρίσκελ απευθυνόμενη στην τοπική εφημερίδα World-Herald της Ομάχα. Σε άλλο σημείο της επιστολής της χρησιμοποιεί και αυτούσια κομμάτια από τη Βίβλο, κλείνοντας την αγωγή με τη φράση: “Οφείλουμε την επιβίωσή μας στο έλεος του κυρίου, στη συμπόνια του”.

Το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι αυτή η 66χρονη γυναίκα έγραψε 7 χειρόγραφες σελίδες που μηνύσει τους gay, και καλεί την πολιτεία να αναγνωρίσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Και στο τέλος υπογράφει : Ambassador Sylvia Ann Driskell

homosexuals

Το χειρόγραφο της ημίτρελης πρέσβειρας του Θεού

Πως μπόρεσαν και πέταξαν στα σκουπίδια αυτό το αγγελούδι;

Δεν ξέρω αν την ενδιαφέρει την κυρία Sylvia Ann Driskell, αλλά λίγα μέτρα πιο πέρα από το σπίτι της, εκεί στην Νεμπράσκα, βρέθηκε μωρό 11 μηνών εγκαταλελειμμένο σε κάδο σκουπιδιών. Το αγοράκι εντοπίστηκε από ένα διερχόμενο κάτοικο της περιοχής που άκουσε τα κλάματα και αρχικά νόμιζε πως πρόκειται για κάποιο ζώο. Είναι άγνωστο για πόσες ώρες βρισκόταν εκεί το παιδί, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κατοίκου ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία και εκείνη με τη σειρά της ξεκίνησε έρευνες για στοιχεία. Το αγόρι ήταν λερωμένο και κανείς δεν γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για το ποιος ευθύνεται για αυτή την εγκατάλειψη. Η αστυνομία προχώρησε σε συνεχείς ελέγχους της περιοχής ώστε να βρει περισσότερα στοιχεία για αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση, όπως αναφέρουν και οι αστυνομικοί.

Μήπως λοιπόν η πρέσβης του Θεού, έχει να κάνει περισσότερη δουλειά, από το να νοιάζεται τόσο πολύ στην ηλικία της αν η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία;

2866D6E900000578-3071592-image-m-13_1430986339207

Ματάκια μου…. πως μπόρεσαν και πέταξαν στα σκουπίδια αυτό το αγγελούδι;

2867026800000578-3071592-The_boy_was_found_in_a_dumpster_by_a_man_who_was_cleaning_out_hi-m-15_1430988100415

Η αστυνομία πήρε όλο το κάδο, για να τον εξετάσει λεπτομερώς

————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

gay-sue

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here