Έλληνες φοιτητές της Νομικής εναντίον Χάρβαρντ

Τέσσερις Έλληνες τελειόφοιτοι της Νομικής Αθηνών είναι οι νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού εικονικής δίκης ELSA. Στον τελικό του διαγωνισμού, που έγινε στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη, νίκησαν τους τελειόφοιτους του Χάρβαντ

0
580

68731-152747

 

1η θέση οι Έλληνες στον παγκόσμιο διαγωνισμό εικονικής δίκης ELSA παρακαλώ!

Τέσσερις Έλληνες τελειόφοιτοι της Νομικής Αθηνών είναι οι νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού εικονικής δίκης ELSA. Στον τελικό του διαγωνισμού, που έγινε στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη, νίκησαν τους τελειόφοιτους του Χάρβαντ, ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν 117 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Πώς να μην χαίρομαι κι εγώ αλλά και όλοι μας γι’ αυτά τα πραγματικά αστέρια;

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το φετινό θέμα αφορούσε σε νομική διαφορά μεταξύ δύο κρατών-μελών του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου), ενός ανεπτυγμένου και ενός αναπτυσσόμενου, η οποία ανέκυψε λόγω της απόφασης του τελευταίου να ανακρατικοποιήσει τις υπηρεσίες ύδρευσης – αποχέτευσης, μετά μία περίοδο –όχι ιδιαίτερα επιτυχούς– ιδιωτικοποίησης.

Η ομάδα αποτελείται από τους Άννα Βεντουράτου, Περσεφόνη Βερνάδου, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και τον Παναγιώτη Κυριάκου.

Για να φθάσουν στον τελικό αυτά τα παιδιά απέκλεισαν τις ομάδες των American University Washington και Rhodes University (Ν. Αφρική), την ομάδα του Παν. του Hong Kong, και στον ημιτελικό το Πανεπιστημίο του Amsterdam.

Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μας παίδες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.