Έμπλεξε στην Ελληνική γραφειοκρατία, κι’ έφυγε τρέχοντας!

1
599

pezonisi, Το νησί των ονείρων

Έβλεπα στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ ένα ρεπορτάζ για το περίφημο «Νησί των Ονείρων», ή αλλιώς πεζονήσι, που είναι απέναντι από την Ερέτρια, έχει έκταση 66 στρεμμάτων και περιλαμβάνει ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα….

img_6190

Ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που αποτελείται από δύο κεντρικά κτίρια, τα οποία στεγάζουν συνολικά 52 δωμάτια, 46 bungalows, εγκαταστάσεις mini golf, τένις, βόλεϊ και πινγκ πονγκ, πάρκινγκ 300 αυτοκινήτων, εστιατόριο και beach bar. Όλα αυτά βέβαια είναι κουρέλια και παμπάλαια. Άχρηστα. Όλα θέλουν πέταμα.

Ενδιαφέρθηκε λοιπόν για το νησί ένας Ελληνοαμερικανός που κατάγεται από κει, και έρχεται κάθε καλοκαίρι. Έκανε όλες τις σχετικές μελέτες και κατέθεσε τα χαρτιά για να το υπενοικιάσει και να το κάνει επιχείρηση. Συμπαθέστατος άνθρωπος. Τον είδα να μιλάει στο ρεπορτάζ του καναλιού. Θέλετε να μάθετε τι έγινε; Ε, απηύδησε ο χριστιανός, κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο και σκοτεινό υπάρχει, όλοι του μιλούσαν με υπονοούμενα, όλοι του ζητούσαν υπογραφές και κόντρα υπογραφές…. και απέσυρε το ενδιαφέρον του. «Με έπνιξε η χαρτούρα» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά απ’ ότι καταλαβαίνετε μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι.

Κι’ έχουμε από την άλλη να μας κοροϊδεύουν ο Δήμος Ερέτριας και η Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και να μας πουλάνε φούμαρα, ότι επιτέλους θα αξιοποιηθεί το νησί. Επί χρόνια αυτά ακούμε, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει. Τελικά απ’ ότι καταλαβαίνετε μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι. Και μιλάω για το κεφάλι των… «αρμοδίων». Δεν πρόκειται να γίνουμε άνθρωποι ότι και να μας συμβεί. Απευθύνομαι στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ Α.Ε. κ. Γρηγόρη Δούνη και στον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα να αφήσουν τα παχιά λόγια και τις εξαγγελίες και να μας δείξουν έργο επιτέλους. Φτάνουν τα φούμαρα. Βαρεθήκαμε. Θέλουμε έργα.

Θέλουμε και να ομορφύνει η πατρίδα μας, και να αξιοποιηθούν διάφορα μέρη, και δουλειά να βρει ο κόσμος, και το κράτος να ωφεληθεί. Εσείς θέλετε κύριοι;

Το νησί των Ονείρων, Πεζονήσι, Ερέτρια

Το νησί των Ονείρων, Πεζονήσι, Ερέτρια

Το νησί των Ονείρων, Πεζονήσι, Ερέτρια

Γκρεμισμένα όνειρα στην κυριολεξία

eretria

 

1 COMMENT

  1. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ………ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΟΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ?>??ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ…….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??????

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.