Ένας άγγελος….

0
100
Στέλα Λέτσιου

Στέλα Λέτσιου

Η Στέλα Λέτσιου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Πολιτική Επιστήμη από το Institutd’ÉtudesPolitiquesdeStrasbourg (Université RobertSchuman) και στην Κοινωνική και Ιστορική Ανθρωπολογία.

Είναι διδάκτωρ στις Οικονομικές και Πολιτικές Σπουδές στη Σύγχρονη Ανατολική και Νοτιο-ανατολική Ευρώπη στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Μιλά άπταιστα εννέα ξένες γλώσσες (αγγλική, γαλλική, ιταλική, ρωσική, ρουμανική, βουλγαρική, γερμανική, ισπανική καιγεωργιανή). Ζει στη Θεσσαλονίκη και λατρεύει να ταξιδεύει.

Η Στέλα μόλις έχει περάσει τα 30, και τη μισή της ζωή υποφέρει από AnorexiaNervosa.

Η Στέλα είναι ένας άγγελος. Εσωτερικά και εξωτερικά. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, με κέρδισε το γλυκό της πρόσωπο, οι τρόποι της, η φωνή της, το βλέμμα της…..

Σαν εκδότης, κυκλοφόρησα το βιβλίο της AnorexiaNervosa– το οποίο πήγε πολύ καλά – και συνεργαστήκαμε άψογα. Κάναμε πολλές παρουσιάσεις και πάντα – κάθε φορά- όταν μιλούσε για το πρόβλημα της και τις εμπειρίες της, είχε ένα απίστευτο τρακ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έγραψε το βιβλίο για να γίνει διάσημη, ούτε για να βγάλει χρήματα. Ξεγύμνωσε τον ψυχή της, ήρθε αντιμέτωπη με όλα όσα την βασανίζουν για να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους, κάποια νέα κορίτσια, να γλιτώσουν απ΄ αυτή τη μάστιγα.

Της εύχομαι να ξεπεράσει τους δαίμονες της και να φτιάξει τη ζωή της όπως εκείνη ονειρεύεται.

Νίκος Μουρατίδης

38

73

VRAXO-front only

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here