Ένας Έλληνας φαντάρος στην νέα καμπάνια του Armani

1
113

Ilias-Avantiras-Antonis-Delta-01

Ο 20χρονος φαντάρος Ηλίας Αβαντήρας επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες αγόρια για την καλοκαιρινή καμπάνια του Giorgio Armani της σειράς Exchange.

Ναι παρακαλώ, ένας Έλληνας – και μάλιστα φαντάρος- είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του Giorgio Armani. Ο 20χρονος Ηλίας Αβαντήρας πριν από λίγους μήνες ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να φωτογραφηθεί για την καλοκαιρινή εκστρατεία του σχεδιαστή «Armani Exchange». Η φωτογράφηση έγινε σε ένα στούντιο στο Μανχάταν και μαζί του πόζαρε το μοντέλο της Victoria’s Secret, Sharam Diniz. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύει για τον οίκο Armani και εύχεται αυτή η συνεργασία – που ήταν άψογη- να συνεχιστεί. Η Sharam που είναι ένα παγκοσμίως γνωστό μοντέλο, αφού έχει κάνει εξώφυλλα στη “Vogue” και έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες επιδείξεις του έκανε εντύπωση ότι ήταν πολύ ευγενική και καθόλου σνομπ. Γενικά ήταν πολύ ευδιάθετο κορίτσι και όταν της είπε ότι είναι Έλληνας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας.

1_M

Η καμπάνια του οίκου Armani στην οποία συμμετείχε ο Ηλίας Αβαντήρας είναι για την άνοιξη – καλοκαίρι 2015 και ήδη το πρόσωπο του εμφανίζεται παντού, σε όλη τη γη.

1R_M

Ο Ηλίας Αβαντήρας γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά οι γονείς του κατάγονται από το Μεσολόγγι. Παράλληλα με το modeling δούλευε και στο κρεοπωλείο της οικογένειας στο Νέο Ηράκλειο. Πριν από 2,5 χρόνια τον ανακάλυψε μέσω facebook η booker του, Κλεοπάτρα Φαρρή, από το πρακτορείο «Ace Models». Εκείνος το είδε σαν ευκαιρία ζωής και άρχισε να τρέχει σε διάφορα casting κυρίως στο εξωτερικό. Ήταν ένα κάποιο σοκ για το παιδί το να βρεθεί από το κρεοπωλείο του πατέρα του στις διεθνείς πασαρέλες. Θεώρησε όμως ότι του δινόταν μια μεγάλη ευκαιρία, οπότε δεν μπόρεσε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Ο επόμενος στόχος του Ηλία είναι να τελειώσει με το στρατιωτικό του και να μείνει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, γιατί εκεί πια γίνονται πλέον όλες οι διεθνείς καμπάνιες και εκεί μπορεί να δουλέψει σοβαρά και να βγάλει κάποια καλά χρήματα.

1GA_M

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από την σελίδα του Ηλία, και των: Antonis Delta και Yiorgos Kaplanidis

1FA_M

ATT00016

Ilias-Avantiras-Antonis-Delta-05

—————————————————————————-

Ακολουθήστε μας

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here