Ένας βιασμός κάθε 40 λεπτά στη Γαλλία

Η εφημερίδα Le Figaro δημοσίευσε ανατριχιαστικά στοιχεία για τους βιασμούς που καταγγέλλονται καθημερινά στη Γαλλία.

1
951

Η εφημερίδα Le Figaro δημοσίευσε ανατριχιαστικά στοιχεία για τους βιασμούς που καταγγέλλονται καθημερινά στη Γαλλία

Νομίζουμε ότι οι βιασμοί γίνονται στην Αφρική, στην Αραβία, στην Ινδία ή σε κάποιες λεγόμενες τριτοκοσμικές χώρες. Κι’ όμως, σοκαριστικά στοιχεία για τους βιασμούς στη Γαλλία, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Le Fiagaro.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα στοιχεία της έρευνας που αναφέρει, ο αριθμός των βιασμών που καταγγέλλονται στις αρχές έχει αυξηθεί κατά 18% μέσα σε πέντε χρόνια στη Γαλλία, όπου καθημερινά καταγγέλλονται 33 βιασμοί. “Τα πέντε τελευταία χρόνια, οι βιασμοί που καταγγέλλονται στις αρχές αυξήθηκαν κατά 18% (από 10.762 το 2010, σε 12.768 το 2014), ενώ ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι βιασμοί ανηλίκων κατά περισσότερο από 20% (από 5.751 σε 6.936)”, γράφει η Le Figaro, επικαλούμενη στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της εφημερίδας και κάνοντας όλον τον «πολιτισμένο» δυτικό κόσμο να μένει άφωνος.
“Τριάντα τρεις βιασμοί καταγγέλλονται καθημερινά στη Γαλλία, δηλαδή κατά μέσο όρο ένας κάθε 40 λεπτά της ώρας!” επισημαίνει η Le Figaro και υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται παρά για τις υποθέσεις που καταγγέλλονται στις αστυνομικές αρχές και παραπέμπονται στις εισαγγελίες, που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολλοί περισσότεροι.

Υπάρχουν γυναίκες που δεν τολμούν ακόμα και σήμερα να πάνε και να καταγγείλουν ότι βιάστηκαν.

Rape, Βιασμοί

Ο αριθμός των βιασμών που καταγγέλλονται στις αρχές έχει αυξηθεί κατά 18% μέσα σε πέντε χρόνια στη Γαλλία, όπου καθημερινά καταγγέλλονται 33 βιασμοί.

Rape, Βιασμοί

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

1 COMMENT

  1. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ……………..
    ΚΡΙΜΑ
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?????

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.