Ένας τρόπος για να “γ@@@με” τους φασίστες,

1
766

10849847_895172263849619_7176627010621089126_n

Το βρήκα στο Facebook. Το ανέβασε ο Μιχάλης Δέλτα, ένας μουσικός που του έχω απεριόριστη εκτίμηση, συμπάθεια και αγάπη. Τον μάθαμε πριν από 20 και κάτι χρόνια με τους εξαιρετικούς Stereo Nova. Αλλά και οι προσωπικές του δουλειές είναι μικρά αριστουργήματα. Για να δούμε τι λέει στο μικρό κείμενο που ανήρτησε:

«Ένας τρόπος για να “γαμήσουμε” τους φασίστες, είναι το να σταθεροποιήσουμε την πολιτική μας συνείδηση και να ενεργοποιήσουμε το ταλέντο της διάκρισης μέσα από τη δυσβάσταχτη εμπειρία μας των τελευταίων χρόνων. Ο καθένας μας έχει να μας πει τα δικά του για ώρες φαντάζομαι. Αλλά αντί αυτού και της δικής μας φλυαρίας, ας απαγορεύσουμε μια φορά στη ζωή μας το να εισέλθει ο φόβος των ΜΜΕ στη συνειδητή μας καθημερινότητα κι ας πράξουμε επιτέλους με όλα εκείνα που σιχαίνονται οι φασίστες* με ανθρωπιά, με αλληλεγγύη, με τον συνασπισμό, την αλλαγή της ρότας, την ελεύθερη σκέψη και πολιτική δράση. Τίποτα στην Ιστορία δε μπορεί να παραμείνει το ίδιο, ακόμα κι αν εμείς το επιθυμούμε, το Σύμπαν θα το ορίσει διαφορετικά».

Τα φιλιά μου και τη φωτιά μου.

Μιχάλης Δέλτα

* Φασίστες = Είναι εκείνοι οι δάσκαλοι που μας δείχνουν τον πραγματικό δρόμο προς την ελευθερία.

10850084_896579410375571_7439765977221467591_n

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.