Ένας gay που άλλαξε…….

Τα πάντα μπορεί να συμβούν στην ζωή ενός ανθρώπου και ν’ αλλάξει. Μακάρι όμως μην πάει στο άλλο άκρο με φανατισμό, και με βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

3
270

Τα πάντα μπορεί να συμβούν στην ζωή ενός ανθρώπου και ν’ αλλάξει. Μακάρι όμως μην πάει στο άλλο άκρο με φανατισμό, και με βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Στο Sundance Film Festival 2015 οι σταρ της ανεξάρτητης παραγωγής I Am Michael ήταν οι υψηλοί καλεσμένοι και δικαίως κέρδισαν τις εντυπώσεις. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκεί και είδαν και την ταινία διαπίστωσαν ότι οι δύο ηθοποιοί είναι καλοί φίλοι και εκτός ταινίας.

CINEMA, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, I AM MICHAEL, James Franco, Zachary Quinto, GAY, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Η ταινία I Am Michael βασίζεται στο άρθρο των New York Times My ExGay Friend που έχει γράψει ο Benoit DenizetLewis. Το κομμάτι περιγράφει την ιστορία ενός gay ακτιβιστή και εκδότη περιοδικού που ξαφνικά αλλάζουν όλα στην ζωή του και γίνεται antigay Χριστιανός φονταμενταλιστής και ανακοινώνει ότι είναι πια straight.

Ο James Franco παίζει τον βασικό χαρακτήρα, τον Michael Glatze, που τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ιδιαίτερου ρόλου είναι η επιστροφή και η τυπολατρική εμμονή στην παράδοση, η δυναμική απαίτηση για κάθαρση και αποκατάσταση καθώς και η πεποίθηση ότι αποτελεί ένα είδος κριτή, που υιοθετεί βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Σκηνοθέτης είναι ο Justin Kelly και πρωταγωνιστούν οι: James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts, ο Charlie Carver και η Daryl Hannah στο ρόλο μιας βουδίστριας guru.

 

Ο James Franco και ο Zachary Quinto ανεβάζουν τον έρωτα σε ένα νέο επίπεδο.

CINEMA, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, I AM MICHAEL, James Franco, Zachary Quinto, GAY, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr CINEMA, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, I AM MICHAEL, James Franco, Zachary Quinto, GAY, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr CINEMA, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, I AM MICHAEL, James Franco, Zachary Quinto, GAY, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

—————————————-

Δείτε και το trailer της ταινίας

3 COMMENTS

  1. […] Τελειωσε και το φετινό Sundance Film Festival στη Γιούτα με μεγάλο αριθμό προβολών σε πολλές κατηγορίες. Πάντα αναμένονται με ενθουσιασμό οι κινηματογραφικές πρεμιέρες στο Sundance. Ανάμεσά τους και το «I Am Michael» με τον Τζέιμς Φράνκο. Σας έχω γράψει αναλυτικό άρθρο για την ταινία: http://www.nikosonline.gr/?p=15155 […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here