Ένα δώρο απ’ τον Ντίνο

Τον Ντίνο Πετράτο τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ. Σαν άνθρωπο αλλά και σαν καλλιτέχνη. Είναι ήρεμος, ευγενής, κομψός και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ειδικά για το nikosonline.gr μας έστειλε ένα έργο του. Μόνο για μας. Είναι αυτό που λέμε αποκλειστικό. Δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά, δεν το έχει δει κανείς. Τον ευχαριστώ αφάνταστα. Απ’ ότι θα δείτε είναι και εντελώς επίκαιρο, καλοκαιρινό!

3
945

Τον Ντίνο Πετράτο τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Σαν άνθρωπο αλλά και σαν καλλιτέχνη. Είναι ήρεμος, ευγενής, κομψός και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ειδικά για το nikosonline.gr μου έστειλε για το καλορίζικα, ένα έργο του. Μόνο για μας. Είναι αυτό που λέμε αποκλειστικό.

Δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά, δεν το έχει δει κανείς. Τον ευχαριστώ αφάνταστα. Απ’ ότι θα δείτε είναι και εντελώς επίκαιρο, καλοκαιρινό!

PETRATOS D.F.

——————————–

Ο Ντίνος Πετράτος είναι ζωγράφος. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις με πιο πρόσφατη μια ατομική που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Έργα του βρίσκονται στην εθνική πινακοθήκη και σε ιδιωτικές συλλογές. Οι πρώτες του δημιουργίες έγιναν σε πολύ νεαρή ηλικία: σκηνογραφία και ενδυματολογία στο θέατρο και την τηλεόραση. Έχει ζωγραφίσει εξώφυλλα βιβλίων, δίσκων, CD, αφίσες, ετικέτες, λογότυπα και έχει εικονογραφήσει βιβλία και περιοδικά. Συνδυάζοντας την ψηφιακή τεχνολογία με την ζωγραφική έχει διαμορφώσει και διακοσμήσει δημόσιους χώρους και αίθουσες αναψυχής. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ντίνος Πετράτος, Dinos Petratos

http://www.lifo.gr/team/pathologika/32572

http://vimeo.com/44147314

http://zodiac-ntinospetratos.blogspot.com/

https://www.youtube.com/watch?v=aqqkTahaV9g

https://www.youtube.com/watch?v=JDK2cqrxpZA

https://www.youtube.com/watch?v=XJXFn-OreoU

https://www.youtube.com/watch?v=lhdWt-AveSk&feature=share

 

 

 

 

 

 

3 COMMENTS

  1. Ειναι ευκαιρία απο το nikosline να εκφράσω το θαυμασμό μου για τον μεγαλο αυτό καλλιτέχνη. Η δουλειά του έχει φαντασία,, ποιότητα, καλαισθησία και γνώση. Πιστεύω πως τα έργα του αντανακλούν το χαρακτήρα του.
    Θερμά συγχαρητήρια !

  2. […] Αυτό το έργο, ο Ντίνος μου το είχε στείλει (ηλεκτρονικά) σαν δώρο για τα καλορίζικα του nikosonline.gr. Μέχρι τώρα το βλέπαμε μόνο εμείς. Τώρα θα το εκθέσει και για το κοινό….. Δείτε το σχετικό άρθρο: Ένα δώρο απ’ τον Ντίνο: https://www.nikosonline.gr/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%BF%CE%… […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.