Ένα ζευγάρι σε κρίση

0
552

by-the-sea (2)

Αυτή είναι η καινούργια δραματική ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε η Angelina Jolie και βέβαια πρωταγωνιστεί μαζί με τον Brad Pitt, 10 χρόνια μετά την ταινία “Mr. & Mrs Smith”, την ταινία που τους έκανε ζευγάρι. Στην Αμερική ξεκίνησε και σκίζει. Εδώ την περιμένουμε….

Πριν κλείσει καλά καλά ένα μήνα στις κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία By the Sea, που στοίχισε 10 εκατομμύρια δολάρια έχει φέρει στα ταμεία 518,994 δολάρια. Και μιλάμε για μια απλή ταινία, που βασίζεται στο σενάριο και στους ηθοποιούς και όχι στα special effects ή στις σκηνές δράσης.

Η ιστορία εξελίσσεται στα μέσα της δεκαετίας του ’70, όταν η Βανέσα, πρώην χορεύτρια, και Ρόλαντ, ο άντρας της που είναι συγγραφέας, ταξιδεύουν στην Νότια Γαλλία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους. Όταν φτάνουν σε ένα προορισμό που τους αρέσει και αποφασίζουν να μείνουν, εκεί ξεδιπλώνεται όλο το πρόβλημα της σχέσης.

by-the-sea (1)

Παρ’ όλο που υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην Νότια Γαλλία, η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Μάλτα.

Screen-Shot-2015-10-16-at-11.37.54-AM

By-the-Sea-2015-PosterΗ ταινία κάνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία, μια και όλοι θέλουν να δουν μαζί, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Hollywood.

set_by_the_sea_brad_pitt_angelina_jolie_pitt_640

maxresdefault

Δείτε το τρέιλερ από την ταινία «Δίπλα στη Θάλασσα»

Δείτε και ένα μικρό φιλμάκι Backstage

Γίνετε μέλη στην ομάδα «Σινεμά, Θέατρο, Τηλεόραση» / https://www.facebook.com/groups/808935492481018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.