Ένα σοβαρό παιδί στην μουσική…

1
999

1M_M

Από τότε που ήταν πιτσιρικάς, ήταν σοβαρός και αφοσιωμένος σε ότι έκανε. Είπε ότι του αρέσει η μουσική και έπεσε με τα μούτρα. Έμαθε τα πάντα, μέχρι που πήρε υποτροφία για το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο μουσικής του κόσμου, το Berklee College of Music.

Τον Νικόλα Μεταξά, ξέρετε ότι τον συμπαθώ και τον υποστηρίζω σε κάθε του βήμα, από τότε που τον γνώρισα και τον εκτίμησα στο πρώτο XFactor. Του έχω κάνει πολλά άρθρα και πάρα πολλές αναρτήσεις σε πολλές φάσεις της «νεαρής» καριέρας του. Ο Νικόλας είναι σπουδαίος τραγουδιστής, και εξαιρετικός μουσικός, ο οποίος ανέκαθεν έβλεπε την ουσία. Γράφει, συνθέτει και δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει και να εξελίξει τις μουσικές του γνώσεις και δεξιότητες.

Πριν ένα χρόνο περίπου, στις 3 Ιουνίου του 2015, σας είχα γράψει άρθρο για τη διάκρισή του, αφού επιλέχθηκε επάξια μέσα στους 10 πιο αξιόλογους απόφοιτους του Berklee College of Music της Βοστώνης. Η επιλογή έγινε μέσα από 900 αποφοίτους του 2015 και οι 10 αυτοί απόφοιτοι παρουσιάστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου σαν: «τα άτομα τα οποία είναι έτοιμα να διαμορφώσουν το μέλλον της μουσικής μας και τον κόσμο μας». https://www.nikosonline.gr/?p=21469

Μόλις τώρα άκουσα και είδα το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, που ηχογράφησε στο Λονδίνο, όπου ζει τον τελευταίο καιρό, και είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι με τίτλο «Selene». Μια υπέροχη μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το υπογράφει μόνο με το επώνυμο του: Metaxas. Μάλλον από δω και πέρα αυτό θα χρησιμοποιεί. Εντύπωση επίσης μου έκανε το video clip, σκηνοθετημένο από τον Σάββα Σταύρου, που δεν έχει ούτε ένα cut. Είναι αυτό που λέμε, μονοπλάνο. Και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να συγχρονιστούν όλοι και να είναι τέλειοι… σε ένα μόνο πλάνο. Εξαιρετική και η Μαρία Χρόνη που ερμηνεύει δική της χορογραφία.

«Θέλω να περιοδεύσω τον κόσμο, να πουλώ δίσκους, αλλά περισσότερο από όλα, θέλω η μουσική μου να μιλά από μόνη της» Νικόλας Μεταξάς

1A_M

http://www.gigslutz.co.uk/premiere-metaxas-shares-beautiful-acoustic-debut-selene/ (UK critics)

metaxas-selene-chisenhale-veneers-mile-end-6

Απολαύστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι Selene του Νικόλα Μεταξά:

1 COMMENT

  1. great Nikola mou.. you are great… με ταξιδεψες για αλλη μια φορα…. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.