Έξυπνα ρολόγια και η τεχνολογία καλπάζει…

0
371

get-ready-wearable-tech-about

Με φρενήρεις ρυθμούς τρέχει η τεχνολογία, τόσο που τα κουρασμένα και πολυκαιρισμένα μυαλά δεν μπορούν πια να την προλάβουν. Όπως επίσης και δεν μπορούν να την προλάβουν και οι πτωχευμένες χώρες και οι άδειες τσέπες…..

Τα wearable gadget έχουν ολοένα μεγαλύτερη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό όπως δείχνει πρόσφατη έκθεση της εταιρείας αναλύσεων Canalys, σύμφωνα με την οποία μέσα στο 2014 πουλήθηκαν παγκοσμίως 4,6 εκατομμύρια συσκευές της συγκεκριμένης κατηγορίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, σημαντικό ρόλο στην αυξανόμενη δημοφιλία των wearable έπαιξε το γεγονός ότι την περασμένη χρονιά σχεδόν όλοι οι κολοσσοί των ηλεκτρονικών κυκλοφόρησαν ένα «έξυπνο» ρολόι ή περικάρπιο που αναλαμβάνει την μέτρηση διάφορων βαρομετρικών δεδομένων και το οποίο λειτουργεί επίσης ως ασύρματο τερματικό του Smartphone του χρήστη, προβάλλοντας στην οθόνη του ενημερώσεις και μηνύματα που καταφθάνουν στο «έξυπνο» κινητό. Η Canalys προβλέπει επίσης ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν πολύ περισσότερο φέτος, κυρίως χάρις στην κυκλοφορία του «έξυπνου» ρολογιού Apple Watch της Apple από τον Απρίλιο.

Αν όλα αυτά δεν τρελάνουν τον κόσμο, και δεν το απομονώσουν ακόμα πιο πολύ εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη. Γι’ αυτό έχουμε καταντήσει πια σαν τρελοί και βγαίνουμε έξω δήθεν να διασκεδάσουμε και είμαστε όλοι σκυμμένοι πάνω από το Smartphone- μη χέσω! Σε λίγο όλοι θα κοιτάνε τα smartwatch τους….

Και όσο πιο smart γίνονται οι συσκευές και τα gadget τόσο πιο βλάκες γίνονται οι άνθρωποι….

Apple-iWatch-is-Said-to-be-in-Development-with-100-Product-Designers-01-656x437

foxconn

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

fitbit_2776467b

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.