Έπαιρνε φακελάκι από τους φτωχούς

0
72

giatroi-fakelaki

Ο Έλληνας παιδί μου δεν καταλαβαίνει Χριστό! Ότι κι αν συμβεί, όποια συμφορά κι αν προκύψει στον τόπο και στους συνανθρώπους του, αυτός θα κοιτάει την πάρτη του. Επιστήμονας, γιατρός, ορκισμένος, εργαζόμενος σε δημόσιο νοσοκομείο – δηλαδή για φτωχούς ανθρώπους – συνελήφθει για δωροληψία από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως διαβάζω σε μεγάλα ειδησεογραφικά site, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το ποσό των 650 ευρώ, προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό της συζύγου του. Μετά τον τοκετό, σε προκαθορισμένη συνάντηση στα χειρουργεία του νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί. Τότε επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν το γυναικολόγο. Σε έρευνα στο χώρο των χειρουργείων βρέθηκε (άκου τον πούστη), επιμελώς κρυμμένο στην ψευδοροφή το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 500 ευρώ.

Ο γυναικολόγος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, και ελπίζω να δώσουν το όνομα του στην δημοσιότητα και να του πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

260215194106_6387

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here