Έπεσα και εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης…..

Δεν αντέχω, σήμερα θα τα πω όλα. Διαβάζω καθημερινά καταγγελίες και νομίζω ότι ήρθε και η σειρά μου. Πήρα θάρρος απ’ όλα αυτά τα θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης που καταγγέλλουν τους διάσημους και έτσι το αποφάσισα.

1
670

Δεν αντέχω, σήμερα θα τα πω όλα. Διαβάζω καθημερινά καταγγελίες και νομίζω ότι ήρθε και η σειρά μου. Πήρα θάρρος απ’ όλα αυτά τα θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης που καταγγέλλουν τους διάσημους και έτσι το αποφάσισα.

Δεν οδηγώ. Πάντα λοιπόν κάθομαι στην θέση του συνοδηγού. Είτε σε αυτοκίνητα φίλων είτε στο ταξί. Έχω λοιπόν να καταγγείλω ότι κάθε φορά που όλοι αυτοί οι… οδηγοί, αλλάζουν ταχύτητα με ακουμπάνε στο μπούτι. Πράγμα που εγώ δεν το θέλω. Δεν θέλω να με παρενοχλούν σεξουαλικώς… εντάξει;

Κούκλα μου τι είναι αυτό που ζούμε; Και ο Dustin Hoffman κατηγορείτε για σεξουαλική παρενόχληση επειδή την έπεσε σε μια γκόμενα. Εμείς εδώ, αυτό το λέμε «πέφτουλας», το λέμε καμάκι, το λέμε φλερτ, το λέμε κ@@@λα, το λέμε όπως θέλεις.. εκτός από σεξουαλική παρενόχληση.

Έλεος πια η κάθε κουλή! Σεξουαλική παρενόχληση είναι ότι εκμεταλλεύεσαι την «θέση» σου, την δύναμη σου, την ισχύ σου και χουφτώνεις κάποια ή κάποιον που σε έχει ανάγκη. Το καταλάβαμε;

Όλα τα άλλα είναι σεξουαλικά πεσίματα… που γίνονται κανονικότατα και τα επικροτούμε. Είμαι σε ένα μπαρ και βάζω χέρι σε μια γκόμενα… αυτό δεν λέγεται «Σεξουαλική παρενόχληση», λέγεται «Λιγούρης».

Ευχαριστώ για την υπομονή σας. 

Sexual-Harassment- θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, SEXOUALIKI PARENOXLISI, SEX, POWER, nikosonline.gr

Στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ θα βρείτε πολλά άρθρα γραμμένα από γνωστούς ανθρώπους ή φίλους του nikosonline.gr

https://www.nikosonline.gr/category/απόψεις/

1 COMMENT

  1. Ναι κάτι δεκαετίες μετά το θυμήθηκαν.Σεξουλική παρενόχληση είναι να είσαι σε μία δουλειά και ο εργοδότης να σε κυνηγάει και να σε απειλεί οτι θα σε διώξει άν δεν του κάτσεις.Τώρα αν σε πειράξει κάποιος λεγοντάς σου κομπλιμέντα(έστω τολμηρά ή με σεξουλικό περιεχόμενο)σιγά τα λάχανα ίσα ίσα που σου δίνει αξία ο άλλος.Στο τέλος θα χάσουμε τον αυθορμητισμό μας θα γίνουμε εικονική πραγματικότητα εντελώς.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.