Έρωτες του παρελθόντος (Νο 6)

Μερικοί απ΄ αυτούς υπήρξαν επίσημα ζευγάρι, και άλλους τους ένωσαν οι φήμες και τα life style δημοσιεύματα. Πάντως την εποχή που έζησαν τον «μεγάλο» τους έρωτα, οι gossip δημοσιογράφοι έκαναν πάρτι. Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχάσαμε όλα.

0
3257

Μερικοί απ΄ αυτούς υπήρξαν επίσημα ζευγάρι, και άλλους τους ένωσαν οι φήμες και τα life style δημοσιεύματα. Πάντως την εποχή που έζησαν τον «μεγάλο» τους έρωτα, οι gossip δημοσιογράφοι έκαναν πάρτι. Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχάσαμε όλα.

Ούτε οι πιο παλιοί πια δεν θα θυμούνται πως υπήρξαν ζευγάρι ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και η Μαριάννα Τουμασάτου, ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης με την αδελφή της Τζούλιας, την Άρτεμη Αλεξανδράτου…κλπ. κλπ.

Θυμάστε που κάποτε ήταν ζευγάρια: (Μέρος Πρώτο) …. https://bit.ly/2Ii7wV7

Κάποτε ήταν ζευγάρια (Μέρος Δεύτερο) https://bit.ly/2Spfqku

Ήταν κάποτε ζευγάρια (Μέρος Τρίτο) https://bit.ly/2BksXQA

Ξεχασμένοι έρωτες (Μέρος Τέταρτο) https://bit.ly/2GASh8v

Ζευγάρια από το παρελθόν…(Μέρος Πέμπτο) https://bit.ly/2IrNn0j

ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.gr

Μάκης Παντζόπουλος- Δωροθέα Μερκούρη

Τον έμαθε όλη η Ελλάδα, όταν έκανε σχέση – και κατόπιν παντρεύτηκε – με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Μάκης ή Ματέο Παντζόπουλος, 50αρης σήμερα (29 Ιανουαρίου 1969), γόνος πλούσιας οικογένειας, σπούδασε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, κατόπιν φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και για μεταπτυχιακό στα Οικονομικά οι γονείς του τον έστειλαν στη Νέα Υόρκη, ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.grόπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας αλλά και με τον τομέα… Δωροθέα Μερκούρη!!!

Ναι, γιατί εκτός από μεγάλος playboy, υπήρξε και μεγάλη σχέση της Δωροθέας Μερκούρη. Αυτή καλλονή, μοντέλο (η αδυναμία του Μάκη ή Ματέο), πέντε χρόνια πιο μικρή (4 Μαϊου 1974), ήταν μαζί του για 6 χρόνια. Μέγας έρωτας, μεγάλη σχέση που ποτέ δεν μάθαμε γιατί δεν οδηγήθηκε στης εκκλησιάς την πόρτα ή έστω στα σκαλιά του δημαρχείου. Πάντως ηρωίδα, που 6 χρόνια στην Νέα Υόρκη, μια Ταυρίνα άντεξε έναν Υδροχόο (ή Υδρο-χάος όπως λέμε). Σήμερα, παντρεμένη, χωρισμένη με παιδιά, δεν κουβεντιάζει καν για εκείνον και αν κάποιος την ρωτήσει ξώφαλτσα, δηλώνει κατηγορηματικά: «Δεν έχω κρατήσει επαφές». Ούτε με τους φίλους της δεν το κουβεντιάζει, γιατί… «Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά».

ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.gr

Ησαϊας Ματιάμπα- Αθηνά Οικονομάκου

Ο Ησαϊας Ματιάμπα γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 18 Δεκεμβρίου 1983 από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα από το Ζαϊρ. Σε ηλικία μόλις 18 ετών συμμετείχε στην εκπομπή του Mega Channel «Να η ευκαιρία», κερδίζοντας την πρώτη θέση. Και βγήκε στο επάγγελμα. Και για ένα περίεργο λόγο – ή μάλλον για τον γνωστό πια λόγο – έγινε ανάρπαστος. Πολλές σχέσεις – μερικές από τις οποίες και πολύκροτες. Ωραίο παιδί, ευγενής, με καλούς τρόπους κέρδιζε αμέσως την εμπιστοσύνη των κοριτσιών. Και επειδή black is beautiful, όλες είχαν δείξει ενδιαφέρον για το σοκολατένιο κορμί του (πριν παχύνει και γίνει θρεφτάρι). Μια από τις σχέσεις του, που ίσως σας διαφεύγει ήταν με την Αθηνά Οικονομάκου (δεν θυμάμαι αν ήταν προ ή μετά Παναγιώτη Μπουγιούρη). Η σχέση τους ήταν ήσυχη, ο χωρισμός όμως λένε ότι ήταν επεισοδιακός. Πάντως η Αθηνά σε συνεντεύξεις της, εμμέσως πλην σαφώς είχε πει: «Δεν έχω παραδεχτεί καμία σχέση μου, αλλά δεν κρύβομαι κιόλας. Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Αν παραδεχτώ τώρα ότι είμαι με τον Ησαϊα ή τον κάθε Ησαϊα, αύριο, αν χωρίσω, θα πρέπει να μιλήσω και γι’ αυτό, και η ιστορία δεν θα τελειώσει ποτέ».

ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Άρτεμις Αλεξανδράτου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, δεν είναι ήσυχο παιδί. Από την αρχή, από το ξεκίνημα του, το μάτι του έπαιζε, κυρίως προς μεριά που υπήρχαν γυναίκες. Σέξι γυναίκες. Γυναίκες αποφασισμένες για όλα. Ωραίο παιδί, με 1.80 ύψος, πλακατζής και το κυριότερο… straight. Τι άλλο να θέλει μια κοπέλα; Ξεκίνησε από την τηλεόραση αλλά άρχισε να απασχολεί τα κουτσομπολίστικα έντυπα γύρω στο 2003, όταν και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Οξυγόνο» που έκανε ρεκόρ εισπράξεων (εκεί βέβαια έκανε τον gay), και από τότε μέχρι και σήμερα παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στους κύκλους των… γυναικών. Γύρω στα 24 -25 (έχει γεννηθεί 28 Ιουλίου 1981), εμφανίστηκε – ως διάσημος πια – με μια κοπέλα, που δεν ήταν άλλη από την Άρτεμις Αλεξανδράτου, και μάλιστα περπατώντας – όχι στο κόκκινο χαλί – αλλά σε κόκκινο διάδρομο Βιορκαπέτ. Ναι καλέ, την Άρτεμη, την αδελφή της Τζούλιας! Καστανή, εξίσου εντυπωσιακή με την αδερφή της που λέει ότι ασχολείται με το τραγούδι (το τραγούδι πάλι, δεν ασχολείται μαζί της). Ο Γιάννης την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα- εξ ου και την κυκλοφόρησε φάτσα φόρα. Το ειδύλλιο ήταν έντονο και με πολλά πήγαιν΄ έλα, ώσπου λέει, μια μέρα στο δρόμο του εμφανίστηκε κάποια άλλη… μετά κάποια άλλη, μετά άλλη… και πάει λέγοντας. Όταν συνάντησε την Θεσσαλονικιά Βάσω Λασκαράκη (2 χρόνια πιο μεγάλη του), έπαθε έρωτα. Παντρεύτηκαν… αλλά χώρισαν. Κι΄ άντε πάλι απ΄ την αρχή… Θεέ μου… πόσο προβλέψιμοι, και πόσο κουραστικό όλο αυτό!

ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.gr

Παύλος Ευαγγελόπουλος – Μαριάννα Τουμασάτου

Άνθρωποι χαμηλών τόνων ποτέ δεν προέβαλαν τη σχέση τους αν και ήταν μαζί περισσότερο από δέκα χρόνια. Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο χρόνος ήταν αυτός που έφθειρε τον έρωτά τους. Οι δυο τους ωστόσο σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Δεν θέλω να πω κάτι παρά πάνω- πρώτον γιατί δεν ξέρω, και δεύτερον γιατί τόσο ο Παύλος, όσο και  η Μαριάννα είναι σοβαροί άνθρωποι και ουδέποτε έχουν δώσει δικαιώματα.

ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.gr

Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μαρακάκης

Λένε πως εκείνη μόλις είχε βγει από μια κρυφή σχέση με παντρεμένο πολύ υψηλά ιστάμενο πολιτικό της ΝΔ… γιατί είχαν ψιλο-γίνει βούκινο στους πολιτικούς κύκλους και η σύζυγος αυτουνού είχε βγάλει παντόφλα. Ο Γιάννης Μαρακάκης, ο κούκλος δικηγόρος, γνωστός και προβεβλημένος από το παιχνίδι Deal του Ant1, της έκατσε κουτί. Γνωρίστηκαν και τον «κουτούπωσε». Σιγά μην της γλύτωνε. Ταύροι και οι δύο (9 Μαϊου 1975 αυτή – 4 Μαϊου 1976 αυτός), αποτελούσαν το νέο καυτό ζευγάρι των Life style εντύπων. Και οι ίδιοι όμως τους τροφοδοτούσαν με πολύ καλό υλικό. Έξοδοι, μπουζούκια, διακοπές, μαγιό, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι της. Όλοι έλεγαν ότι το πάνε για γάμο. Ότι θα παντρεύονταν πριν πατήσουν τα 40. Πριτς… μετά από 5 χρόνια σχέση χώρισαν. Χωρίς να πουν τίποτα. Κανείς δεν είχε μάθει το παραμικρό, μέχρι που στον γάμο του Λιάγκα και της Σκορδά, έφτασε αυτός μόνος του. Τον ρώτησαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ και τους είπε: «η Έλενα δεν θα μπορέσει να έρθει». Σε λίγο όμως, τσουπ, νασου η Έλενα με μια φιλενάδα της… Έτσι «καρφώθηκαν» και έτσι έμαθε όλη η Ελλάδα για τον χωρισμό τους. Κρίμα, θα έκαναν ωραία παιδάκια…

ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, SHOWBIZ, EROTES, ZEVGARIA, nikosonline.gr

Γιώργος Αλεξόπουλος – Σίσσυ Χρηστίδου

Αν νομίζατε ότι η Σίσσυ είναι του κατηχητικού, πλανάστε πλάνην οικτρά! Η φλογερή κοκκινομάλλα παρουσιάστρια με τις εντυπωσιακές καμπύλες, προ Θοδωρή Μαραντίνη, είχε μια πολύ σοβαρή σχέση με έναν άντρα που τον ήθελε όλος ο γυναικείος πληθυσμός. Τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Αλεξόπουλο. Ωραίο παιδί, αρρενωπός, νταβραντισμένος, 1.85 με κορμί φέτες. Αλλά και η Σίσσυ μας όμως, εντυπωσιακό κορίτσι, 1.74 ύψος και γεμάτη θηλυκότητα. Του ’77 αυτός, του ’80 αυτή, ήταν το άλλο του μισό για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος». Ο Γιώργος – σοβαρός άντρας – δεν ανεχόταν όλο αυτό το ξεκατίνιασμα και την αισθητική του ξέκωλου που πρόβαλε η τηλεόραση… και την έκανε με ελαφρά.

—————————————

Τραγουδίστρια με σουξέ στην δεκαετία του ΄90, ένιωθε ακατανίκητη έλξη για νέους ωραίους άντρες, παρ΄ όλο που ο γιος της ετοιμαζόταν να πάει φαντάρος. Σε μια φάση λοιπόν τα έφτιαξε με ένα πολύ ωραίο μοντέλο, πολύ παίδαρο και όπως έλεγε στον στενό της κύκλο, πάρα πολύ… προικισμένο. Αλλά υπήρχε πρόβλημα. Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης δεν ήταν όσο θα έπρεπε… ντούρος! Ρώταγε τις φίλες της λοιπόν τι πρέπει να κάνει. «Μήπως πρέπει να του βάλω κ@@@@λο;» τις ρωτούσε. Το μυστήριο λύθηκε όταν τον έπιασε στα πράσα να σνιφάρει κοκαϊνη – η οποία ως γνωστό κάνει την στυτική λειτουργία λίγο…μελανζέ!

———————————————

Διαβάστε και ενημερωθείτε στα κάτωθι άρθρα- γιατί θα σας βάλω διαγώνισμα! χαχαχαχαχα

Θυμάστε που κάποτε ήταν ζευγάρια: (1) …. https://bit.ly/2Ii7wV7

Κάποτε ήταν ζευγάρια (2) https://bit.ly/2Spfqku

Ήταν κάποτε ζευγάρια (Νο 3) https://bit.ly/2BksXQA

Ξεχασμένοι έρωτες (Νο 4) https://bit.ly/2GASh8v

Ζευγάρια από το παρελθόν…(Νο 5) https://bit.ly/2IrNn0j

Στην σειρά «Οι καρδιοκατακτητές», διαβάστε επίσης:

Ο καρδιοκατακτητής Αντώνης Κανάκης https://bit.ly/2LbWTo2

Ο καρδιοκατακτητής Κώστας Σπυρόπουλος https://bit.ly/2FrJOmU

Ο καρδιοκατακτητής Χρήστος Χολίδης https://bit.ly/2X2hz3Z

Ο καρδιοκατακτητής Παναγιώτης Λιαδέλης https://bit.ly/2xoHXKR

Ο καρδιοκατακτητής Αλέξανδρος Παρθένης https://bit.ly/2YA0zUh

Η Σαμπρίνα έχει κλείσει σπίτια… https://bit.ly/2JsIRx6

Μελίνα Ασλανίδου: Του αγοριού απέναντι https://bit.ly/2SLT36A

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο θηλυκός Δον Ζουάν https://bit.ly/3ibeY3q

—————————————————–

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.