Ξευτίλες!!! Έστειλαν τα ΜΑΤ για τις καθαρίστριες!!!

0
57

44041

Στην δημοκρατία του Σαμαρά και του Βενιζέλου, μόλις μια χούφτα απολυμένες καθαρίστριες διαμαρτυρηθούν, στέλνουν τα ΜΑΤ για να τις κάνουν να το βουλώσουν. Υπάρχει και βίντεο όπου ένας αστυνομικός δίνει γροθιά στο κεφάλι μιας.

Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί παρόμοιες εικόνες ντροπής, που κάνουν και πάλι το γύρω του κόσμου. Στο κέντρο της Αθήνας- Καραγιώργη Σερβίας- μια χούφτα απολυμένες καθαρίστριες, απελπισμένες, ήρθαν αντιμέτωπες με βαριά οπλισμένους αστυνομικούς.

Τις απέλυσαν λέει για να μειώσουν τα έξοδα του υπουργείου οικονομικών! Τα μηνιάτικα των καθαριστριών θα σώσουν το υπουργείο; Σε 5 διευθυντές αν μειώσουν τις μηνιαίες αποδοχές τους, νατα τα λεφτά. Τι τους έφταιξαν οι καημένες οι γυναίκες; Και αφού κέρδισαν το πρώτο δικαστήριο, το κράτος, η δημοκρατία τύπου ΝΔ+ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στον Άρειο Πάγο! Θεέ και κύριε!!!

Και οι καημένες έβγαιναν στα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων και έλεγαν ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη! Ποια εμπιστοσύνη κούκλες μου; Σταματήστε να το λέτε όλοι αυτό σαν καραμέλα. ΔΕΝ έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη είναι το σωστό. Κατ’ ευθείαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για να τους διασύρετε σ’ όλη την Ευρώπη τους ξευτίλες!

487381_545539842124660_687185719_n

100614174640_0754

image

katharistries-ipourgeiou-oikonomikwn

katharistries_0

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here