Έχει έρθει 150 φορές

4
193

ΡΟΔΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΑΝΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ,

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτή η γυναίκα έχει έρθει στην Ρόδο, 150 φορές. Και δεν θα πιστέψετε επίσης ότι ο Δήμος Ρόδου το πήρε είδηση και της έκανε εκδήλωση παραδίδοντας της ειδική τιμητική διάκριση.

Ναι διαβάσατε πολύ καλά. Εκατό πενήντα φορές έχει έρθει στο νησί της Ρόδου για διακοπές η Δανέζα τουρίστρια κ. Theresa Jette Enevoldsen, που δηλώνει αποφασισμένη να έρχεται για πολλά χρόνια ακόμα. Και φέτος βρέθηκε πάλι στο νησί και τιμήθηκε από τον Δήμο Ρόδου με ειδική τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου. Δόξα τω Θεό, κάτι φαίνεται ότι λειτουργεί σ’ αυτόν τον έρημο τόπο.

Στη συνέχεια την είδε και ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, που την ρώτησε με μεγάλη περιέργεια γιατί της αρέσει τόσο πολύ το νησί. Εκείνη χαμογελώντας με νόημα του είπε ότι έρχεται στο νησί από το 1967 (καταλαβαίνεις, η μικρούλα Δανέζα, θα έγινε ανάρπαστη…), και από τότε έρχεται 2 έως 4 φορές κάθε χρόνο! Εκτός από την τιμητική διάκριση, της χάρισαν και ένα υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα του μεγάλου Ροδίτη φωτογράφου Αντώνη Πάχου.

ΡΟΔΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΑΝΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ,

ΡΟΔΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΑΝΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ,

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι γυναίκες της Σκανδιναβίας έχουν μεγάλη αδυναμία στα 12νησα.

ΡΟΔΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΑΝΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ,

Το nikosonline.gr έχει δική του σελίδα στο Facebook / https://www.facebook.com/www.nikosonline.gr/

ΡΟΔΟΣ,

Γίνετε μέλη στην σελίδα “Ελλάδα λέμε…” / https://www.facebook.com/Ελλαδα-λέμε-1071846639572810/

4 COMMENTS

  1. Μπράβο στο Δήμο Ρόδου!!!
    Πανέμορφο Νησί!! Φέτος πήγα για δύο ημέρες λόγω δουλειάς και είχα και χρόνο να το ξαναδώ. Είναι η τέταρτη φορά που το επισκέπτομαι και δεν το χορταίνω!
    Μακάρι να μπορώ να πηγαίνω κάθε χρόνο!!!
    Αξίζει η Ρόδος, έχει πολλές ομορφιές.

  2. Ειναι υπεροχο νησι ηΡοδος δεντο συζητω.Μηπως ειχε κανενα πηδηματακι ως νεοτερη η Δανεζα στην Ροδο??Δενλενε ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα???

  3. Εξαιρετικά!!! Ο Δήμος της Ρόδου πάντα πρωτοπόρος μετά την κορυφαία απόφαση να συγχαρεί τον Φελπς διότι έσπασε το ρεκόρ του αρχαίου Ρόδιου αθλητή, βάζει τα πράγματα στην θέση τους: Οι 150 επισκέψεις στο νησί είναι πλέον ο στόχος για την επόμενη τουρίστρια, για να βραβευθεί με την σειρά της!! Θα πρότεινα να βγάλει σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τις επισκέπτριες του νησιού να κρατάνε αποδείξεις από ταβέρνες, καταλύματα και εισιτήρια ώστε με την επίτευξη του στόχου να τα καταθέσουν ως αποδεικτικά για τον αριθμό των επισκέψεών τους στην χώρα μας ,στην επιτροπή του Δήμου και να λάβουν το βραβείο με τη σειρά τους, όπως υποθέτω έκανε και η συμπαθέστατη κυρία – ρεκορντγούμαν πλέον- από την Δανία!! Και θα πρότεινα επίσης να εκπονηθεί και νέος διαγωνισμός για τις περισσότερες σεξουαλικές συνευρέσεις με καμάκια αναβιώνοντας μία παράδοση που χάνεται, με το να χορηγήσει ένα σχετικό ημερολόγιο σε κάθε τουρίστρια που θα το υπογράφει μετά την συνεύρεση το εκάστοτε καμάκι!!! Έτσι θα ανοίξουν θέσεις εργασίας για άνεργους άρρενες και θα ακουστεί η Ρόδος στα πέρατα του κόσμου!!! Εύγε !!! Πόσο μ αρέσει αυτή η χώρα ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.