Έχει τελειώσει η Βανδή;

«Έχει ο καιρός γυρίσματα», τραγουδούσε κάποτε, και πράγματι απ’ ότι φαίνεται, βγαίνει αληθινό..... «Άλλαξα», μας τραγούδησε το 2012 πάλι με τον μέντορά της, τον Φοίβο. Κατάφερε να αλλάξει τελικά ή απλά νόμιζε και νομίζει ότι άλλαξε;

23
1864

«Έχει ο καιρός γυρίσματα», τραγουδούσε κάποτε, και πράγματι απ’ ότι φαίνεται, βγαίνει αληθινό…..«Άλλαξα», μας τραγούδησε το 2012 πάλι με τον μέντορά της, τον Φοίβο. Κατάφερε να αλλάξει τελικά ή απλά νόμιζε και νομίζει ότι άλλαξε;

DESPOINA VANDI, SINGER, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

«Πολύ styling, αδελφάκι μου, πολύ πόζα, πολύ ύφος, πολύ δηθενιά… και το απίστευτο είναι ότι το συνεχίζει. Δεν έχει αντιληφθεί άραγε ότι ο κόσμος μυρίζεται το ψεύτικο, από μακριά;» μου λέει μια φίλη δημοσιογράφος, που τόσο η γλώσσα όσο και η πένα της… ματώνουν! «Η Βανδή ποτέ δεν μου άρεσε. Κάνοντας αυτήν την δουλειά έχω μάθει να ξεχωρίζω τους αυθεντικούς, τους original καλλιτέχνες από τους ψεύτικους. Και η Βανδή, εξ αρχής ήταν ένα μεγαλοπρεπές ψεύτικο… τίποτα»!

Άουτς! Αυτό έτσουξε. Πολύ απόλυτη άποψη! Γιατί, μην ξεχνάμε ότι Βανδή έκανε τη δική της επιτυχία με προσέλκυση πολλών θαυμαστών εδώ και πάνω από 20 χρόνια… άλλα επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα, εκείνη η Βανδή του τότε, σήμερα τι έχει απογίνει; Γιατί πια δεν προσελκύει θαυμαστές, γιατί δεν κάνει πραγματικές επιτυχίες, γιατί υποφέρει για να βρει χώρους να τραγουδήσει, γιατί δεν έχει συνεργάτες; Πως κατάφερε και κατάντησε να δουλεύει με τον Χολίδη και μάλιστα να κλείνουν κακήν κακώς- από την μη προσέλευση κόσμου; Πως κατάφερε να της κάνουν αρνητική κριτική ακόμα και εκείνοι που την λάτρευαν;

Δέσποινα-Βανδή1

Την Βανδή εγώ την γνώρισα το καλοκαίρι του 1996 (ήταν σαν την φωτογραφία πάνω). Ήμουν μάνατζερ του Μαζωνάκη, και φτιάχνοντας ένα σχήμα για το καλοκαιρινό BioBio την πήρα από τέταρτο όνομα και την έβαλα πρωταγωνίστρια δίπλα του. Εκείνη η κοπέλα του τότε, δεν έχει καμία σχέση μ’αυτήν που είναι σήμερα. «Εμ βέβαια…», μου λέει γνωστή τραγουδίστρια-που δεν την χωνεύει καθόλου. «…και βέβαια δεν έχει σχέση. Τώρα έχει άλλο στόμα, πολλά περισσότερα μαλλιά, έχει άλλο στήθος… όλα άλλα»!

Ωχ Παναγίτσα μου…. τι γλώσσα!!!! Απ’ ότι ακούτε η Βανδή φαίνεται ότι έχει φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς. Πολύς κόσμος του χώρου, δεν την χωνεύει-άγνωστο το γιατί. Είναι ο χαρακτήρας της, η νοοτροπία της, το ύφος και το τουπέ της; Ποιος ξέρει; Πάντως η πορεία της έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Από τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πάριο, πέρασε στον Μαζωνάκη και τον Σφακιανάκη, και έχει φτάσει να δουλεύει πια με ονόματα και επιχειρηματίες που άλλες εποχές δεν θα το σκεφτόταν καν……

Πως αυτή η κοπέλα ξέπεσε τόσο; Πως έφτασε να δουλεύει με δευτεροκλασάτα ονόματα και επιπλέον να κλείνει κακήν κακώς το κέντρο που εμφανίζεται, ή ακόμα και να μην βρίσκει χώρο να τραγουδίσει;

Είναι γεγονός πως η νύχτα της Αθήνας έχει υποστεί πλήγμα από την οικονομική κρίση, και κάποιοι καλλιτέχνες το έχουν αντιληφθεί και άλλοι όχι. Οι χρυσές εποχές των 5 και 6 ημερών στα κέντρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μέσα σε αυτό το κλίμα αλλαγών πρέπει να προσαρμοστούν και τα «μεγάλα» πυροβολικά της ελληνικής δισκογραφίας. Ένα από αυτά και η Δέσποινα Βανδή, η οποία σαν να μην καταλαβαίνει τίποτα, πιο πολύ αυτοπροβάλλεται για την προσωπική συλλογή των ρούχων της ή σαν κριτής σε μουσικά talent show και λιγότερο ως τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών. “Η Βανδή εξακολουθεί να πουλάει γκλαμουριά, σε ένα κόσμο που υποφέρει από ανεργία και φτώχεια. Σαν να μην έχει καταλάβει τι συμβαίνει γύρω της. Τόσο εγωκεντρικό άτομο δεν έχω ξαναδεί. Την έφαγε ο ναρκισσισμός και η εγωπάθεια της. Η λύσσα της να είναι κάθε βδομάδα στα περιοδικά με άλλα ρούχα, με πανάκριβα αυτοκίνητα, με δεκάδες σακούλες από shopping… έλεος χρυσή μου! Φτάνει!». Ο φίλος ραδιοφωνικός παραγωγός που πήρα στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσω την γνώμη του, ήταν καυστικότατος.

1A_M

Κυκλοφόρησε τρία νέα τραγούδια, αλλά και τρία ΔΕΝ γνώρισαν επιτυχία

Από κάποια στιγμή και μετά που κατάλαβε ότι δεν «τραβάνε» τα τραγούδια του Φοίβου, άλλαξε εταιρία, άλλαξε ρεπερτόριο, πήγε στην Heaven του ομίλου Antenna, και ο Antenna για την «σπρώξει» την έβαλε στο Voice. Είναι αυτό που λέμε το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο. Μόλις όμως τέλειωσε το The Voice, έπρεπε πλέον να αναλάβει μόνη της τη προώθηση των τραγουδιών της…. Έφυγε, πήγε στην Panic, αλλά πανικός δεν έγινε. Κυκλοφόρησε (από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2016) τρία νέα τραγούδια στην Panic απ την επικείμενη δισκογραφική δουλειά της, που ακόμα να κυκλοφορήσει. Και τα τρία ΔΕΝ γνώρισαν επιτυχία και αποδοχή από τους φαν της αλλά και το ευρύ κοινό. Και τα τρία τραγούδια κινήθηκαν χαμηλά σε θεάσεις στο YouTube και οι αρνητικές ψήφοι και τα dislikes για τα βίντεο της είναι κάτι το πρωτοφανές.

Μέσα σε όλες τις «αναποδιές» που της συμβαίνουν, η Βανδή εξακολουθεί να ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα στις προσωπικές της σελίδες στα social media ρούχα και αξεσουάρ της προσωπικής της συλλογής φορώντας τα η ίδια ή πολλές «διάσημες» φίλες της. Όποιος δε, τολμά να γράψει σχόλιο για τις τιμές των ρούχων/αξεσουάρ μπλοκάρεται άμεσα από τις σελίδες της. Ακόμη και άτομα απ’ το ανεπίσημο φαν κλαμπ της τραγουδίστριας, το οποίο απαριθμεί 360 μέλη, αναφέρουν στις αναρτήσεις τους σχόλια για αναγκαία αλλαγή στις νυχτερινές εμφανίσεις, στην προώθηση των τραγουδιών της και γενικότερο στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδά. Και για να είμαστε ξεκάθαροι. Πολλά απ’ τα στοιχεία που δημοσιεύονται σ’ αυτό το άρθρο, προέρχονται από παιδιά που θαυμάζουν την Βανδή (μου τα έστειλαν Inbox στην σελίδα μου) και δεν θέλουν να την βλέπουν να κάνει λάθη και να διασύρεται.

“Η Δέσποινα Βανδή, σαν να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω μας, πιο πολύ αυτοπροβάλλεται για την προσωπική συλλογή των ρούχων της, παρά για τα τραγούδια της.” Λένε οι fans

1_M

“Πολύ πόζα, πολύ styling και πολύ photoshop αδελφάκι μου…..”

1S_M

“Κανείς δεν ξέρει πια, τι είναι αληθινό πάνω της και τι όχι!”

23 COMMENTS

 1. Όχι μόνο κακά Νίκο…. Υπάρχουν και πολλά +++ που μπορούμε να πούμε! Μην ξεχνάμε τι εχει κανει αυτή η τραγουδίστρια. Δεν ειναι μόνο η σημερινή της αποτυχία αλλά εχει πολλές πολλές επιτυχίες και οχι μόνο σε αυτή τη χωρα!

 2. Σωστά τα λες, Νικόλα, αν και η αλήθεια είναι λίγο πιο ευοίωνη για την κυρία Μαλέα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτυχία όταν συνεχίζει να κυκλοφορεί τραγούδια από αξιοπρεπή έως καταπληκτικά, κι ενώ τα τελευταία 2 ειδικά άλμπουμ της είναι από τα καλύτερα της πορείας της και με αρκετές επιτυχίες. Οι ζωντανές εμφανίσεις της είναι όντως αποτυχημένες και γι’ αυτό ευθύνεται η ίδια και μόνο. “Για κακή της τύχη”, δεν την σηκώνει το παρόν κλίμα, σε αντίθεση με την Απόλυτη αντίπαλό της, η οποία σκίζει σταθερά ανεξαρτήτως συνθηκών. Μην την ξεγράφετε ακόμα, όμως, έχει δρόμο μπροστά της. Ζήτω η Καβάλα!

 3. Να αγιασει το στομα σου Νικο. Μια φαντασμενη ειναι η Βανδη που απλα εκανε καριερα στηριζομενη στις δημοσιες σχεσεις και στις πλατες των αλλων. Εβγαλε καποια ομορφα τραγουδια αλλα ειναι ψευτικη και ο κοσμος το καταλαβε. μεγαλο παραδειγμα ο δηθενισμος της προς τον συνανθρωπο που δεν εχει να φαει. εβγαλε κολεξιον που οι τιμες της ειναι πανω απο 100 ευρω για καθε ρουχο. εκει ξεπεσε. να ειμαι μοδιστρουλα και οχι τραγουδιστρια επιτυχιων. ολα εδω πληρωνονται.

 4. Η Δέσποινα Βανδή ανήκει στην κατηγορία των τραγουδιστριών που ενώ μετρούν πολλά χρόνια στο ελληνικό πεντάγραμμο, μετά από 30 χρόνια κανείς δεν θα την θυμάται.

  Η Βανδή μπήκε στη δισκογραφία το 1992 ως δεύτερη φωνή στο δίσκο του Βασίλη Καρρά “Δεν Πάω Πουθενά” και την επόμενη χρονιά ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι “Γνωριμία” στο δίσκο του Αλέξη Παπαδημητρίου “Ο Κύκλος Του Έρωτα”. Συνολικά έχει ηχογραφήσει 10 προσωπικούς δίσκους και πάνω από 200 τραγούδια. Ποιο, όμως, από όλα αυτά τα τραγούδια θα μείνει διαχρονικό; Νομίζω κανένα.

  Επίσης, πολλοί αναφέρονται στη διεθνή καριέρα της. Διεθνή καριέρα κατάφεραν πολλοί λίγοι Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες να κάνουν, όπως η Νάνα Μούσχουρη, ο Λεό Λέανδρος, η Βίκυ Λέανδρος, ο Ντέμης Ρούσσος, η Γιοβάννα, ο Τζίμης Μακούλης, ο Ζορζ Γκεταρί, ο Κώστας Κορδάλης, ο Στράτος Δημητρίου (Demetrio Stratos), το rock συγκρότημα Axis (με την παγκόσμια επιτυχία “Ela Ela”), η Αλέξια (υποψήφια για Grammy) και η Μελίνα Μερκούρη (αν και δεν ήταν τραγουδίστρια).

  Υπάρχουν, όμως και πιο πρόσφατα παραδείγματα. Η Θεσσαλονικιά Ντίνα Καμπάκη, που τη θυμόμαστε από τη συνεργασία της με σημαντικούς ανθρώπους, όπως ο Φίλιππος Νικολάου, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, η Άννα Βίσση και η Κωνσταντίνα, άλλαξε το όνομά της σε Tina Selini κι έκανε καριέρα στις Κάτω Χώρες. Και η 36χρονη Όλγα Κουκλάκη έκανε καριέρα στη Γαλλία και θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ηλεκτρονικής μουσικής σήμερα. Στο εξωτερικό κανείς δε γνωρίζει τη Δέσποινα Βανδή. Αυτό είναι σίγουρο. Αν ρωτήσεις έναν Ιάπωνα ή έναν Ισπανό ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ξέρει, θα σου απαντήσει Μαρία Κάλλας, Νάνα Μούσχουρη κι ίσως Μελίνα Μερκούρη.

  Τέλος, παραφράζοντας τον ποιητή Κώστα Μόντη, θέλω να κλείσω με μία φράση: “Δεν είχες τίποτα να πεις, κυρία Βανδή. Γιατί ηνώχλησες τις νότες;”

 5. Ολοι αυτοι οι δημοσιογραφοι,ραδιοφωνικοι παραγωγοι και τραγουδιστες που μιλανε τοσο απαξιωτικα στο αρθρο για τη Βανδη,ας κατσουνε να ακουσουν Μποφιλιου και να πλανταξουν στο κλαμα απο την πολλη….ποιοτητα.Τι το κουραζουν με τη Βανδη;Στο εξωτερικο πεντε χρονια να χει κανει ενας καλλιτεχνης στην πρωτη γραμμη και τον σεβονται για ολη του τη ζωη.Εδω η Βανδη εχει πανω απο εικοσι χρονια αμετρητα σουξε σε διαφορα ειδη ποπ λαικο νησιωτικο,και εχει γινει θεμα που δυο τραγουδια της δεν ακουστηκαν πολυ φετος.Η Βανδη εχει γραψει ιστορια στο ειδος της,αρεσει δεν αρεσει σε καποιους,την εχει καθιερωσει ο χρονος.

 6. Οτι σας συμφερει δημοσιευετε κυριε Μουρατιδη.ποσο υποκριτης

 7. Διαβάστε σωστά και μην φοράτε παρωπίδες. Γιατί με συμφέρει δηλαδή να επισημάνω τα λάθη της Βανδή και να τα δημοσιεύσω; Τι όφελος έχω; Διαβάστε επίσης το άρθρο “Τι λένε οι fan της Βανδή” και θα καταλάβετε……. Μην είστε φανατισμένη. Κάνει κακό….

 8. το να γραφει καποιος με τη δικη σας διαδρομη τη γνωμη του, κακο δεν ειναι, ισα ισα που επιβαλλεται. εχουμε βαρεθει να ακουμε γνωμες/σχολια που μονο γνωμες δεν ειναι αλλα γλειψιμο nonstop που κατανταει κουραστικο. προσωπικα δεν θυμαμαι να χω δει στην τηλεοραση τουλαχιστον ανθρωπο που να λεει κατι αρνητικο για Βανδη και αλλους mainstream καλλιτεχνες. Για να μην πουμε για τον Ρουβα που δεν τολμαει κανεις να πει το παραμικρο. Ελεος πια!!!!Ξερουμε τί θα πει ο καθενας πριν ανοιξει το στομα του. copy paste: λαμπερος/ανανεωμενος κ μπλα μπλα μπλα

 9. Συμφερον δεν εχετε απο την αλλη οι εμπορικοι τραγουδιστες ειναι και ο ευκολος στοχος.Δηλαδη δε θα γραψει καποιος ”Εχει τελειωσει ο Κοτσιρας΄΄για παραδειγμα.Παντα οταν ενας εντεχος(απεχθανομαι τον ορο αλλα για την οικονομια της συζητησης)κανει αποτυχια,φταιει το κοινο που ακουει εμπορικο,που δεν του αρεσει η ποιοτητα,που δεν τον διαφημιζουνε(και ας μη βγαινει να δωσει συνεντευξη περα απο δυο τρεις σταθμους στο ραδιοφωνο σε ανθρωπο).Ποτε δε φταιει αυτος η τα τραγουδια του.Και ενα τελευταιο σχολιο,στο εξωτερικο βλεπουμε εντελως ακομπλεξαριστους σουπερ καταξιωμενους καλλιτεχνες πραγματικα ποιοτικους,να μη σνομπαρουν εμπορικους συναδελφους οπως ο Steve Tyler που ηταν κριτης σε ριαλιτυ με την JLo, η ο Tony Bennet που εχει κανει ντουετα δισκογραφικα και live με σουπερ εμπορικους καλλιτεχνες χωρις κανενα κομπλεξ.Εδω επειδη καποιοι τραγουδανε με φυσικα οργανα και λενε καποιους στιχους που ουτε οι ιδιοι δεν καταλαβαινουν,θεωρουν πως εχουν πιασει τον παπα απο……

 10. Θέλεις να κάνεις τον κόπο και διαβάσεις άρθρο μου στην ενότητα ΜΟΥΣΙΚΗ, για τις δήθεν έντεχνες; Πριν βγάλετε συμπεράσματα, να σας πω ότι δεν έχω κανένα συμφέρον να “θάψω” ή να “ανυψώσω” κάποιον. Και κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Τέλος τα διαπλεκόμενα. Θα λέω και θα γράφω πάντα την γνώμη μου, θα την αιτιολογώ και τέλος. Είτε Βανδή λέγεται αυτή, είτε Γαλάνη ή Πρωτοψάλτη.

 11. Μα εγω δε σας επιτεθηκα.Απλα λεω πως οσο ευκολο ειναι ενας εμπορικος καλλιτεχνγς να κανει σουξε δυο τρια χρονια και να κονομησει,τοσο δυσκολο ειναι να χει διαρκεια και να πουλα και μετα τα 40.Ειδικα αν ειναι ποπ σταρ η μαξιμουμ διαρκεια ειναι πεντε εξι χρονια.Τα σχολια που διαβαζω και εδω και στο φβ ειναι σαν να μιλαμε για τη Φουρειρα πχ.Ε λοιπον οχι η Βανδη δε βγηκε χτες.Εχει πολυ μεγαλη πορεια εχει κανει σοου στο ρεξ που αφησαν εποχη εχει μπει στο billboard χωρις να το κυνηγησει ιδιαιετερα οσο ολλοι και αλλες που δεν καταφεραν τιποτα,εχει πει καθε ειδος τραγουδιου με μεγαλη ευελιξια.Καλη ειναι η κριτικη και χρησιμη απαιτειται ομως και καποιος σεβασμος.Τι εννοει η γνωστη τραγουδιστρια που δεν τη χωνευει οταν μιλα για γκλαμουρια;Να βγει η Βανδη να τραγουδησει το Υποφερω ντυμενη νοικοκυρα;Η με το αμπεχονο για να πιασει το κλιμα υης εποχης και της λιτοτητας.Και επιτελους αν καποιοι συνθετες δε γουσταρουν το ρεπερτοριο της Βανδη της Βισση του Ρουβα η οποιου αλλου ας καταδεχτουνε να τους γραψουνε οι ιδιοι κατι καλυτερο.Εδω ο Λιαγκας αποκαλυψε πως στο voice καποιοι εντεχνοι δεν πηγαιναν να πουν ουτε ενα υραγουδι και αντιδρουσαν λες και θα κολλησουν στο πλατο καποια μεταδοτικη αρρωστια.Οσο για τη Βανδη το να πεις οτι φετος δεν ηταν η χρονια της και πως εκανε λαθος επιλογες συμφωνω και θα το δεχτω.Αλλα οταν ετοιμαζεται να παιξει σε ενα απο τα μεγαλυτερα μιουζικαλ και επειδη εισαι εξυπνος ξερεις πως θα ναι καλη,δε λες ουτε οτι τελειωσε η καριερα της ουτε οτι θα μεινει στα σζητητα.Η Βανδη ειναι φαινομενο και το ποσο θα διαρκεσει,τελειωσε δεν τελειωσε,ειναι ταλαντουχα η οχι,θα συζητιεται για πολλα χρονια ακομα.

 12. Ποια σκιζει ακριβως;Που εχει κανει χιτ εδω και δεκα χρονια;Φωναρα η Βισση με μεγαλη καριερα,συμπαθεστατη αλλα μην τρελλαθουμε κιολας.Το μαξιλαρι θεωρειται αποτυχια με 700000 views αν αθροισεις ολα τα βιντεο και το αλμπουμ της βισση συνολικα δεν ειχε τοσα.

 13. Καλά όλα αυτά..τα ξερουμε κ εμείς..για την βισση όμως που έγραψε ύμνο??τι έχεις να πεις που καινουριος δίσκος μετά από 5 χρόνια απουσίας πήγε απατος???ούτε μισή επιτυχια!!!το κόλλημα της με τον καρβελα το πληρώνει ακριβά και κοντεύει να πιασει πατο..και τραγουδούσε 2ημερο σε ένα μαγαζάκι 300 θέσεων..ούτε ταβέρνα τόσο μικρή..κ δεν κατάφερε καν να το κάνει 3ημερο…κ λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

 14. Αυτά τα ξερουμε…για το τέλος της βισση έχετε να πείτε κάτι?γιατί εγώ ειδα μόνο ένα θεμα-αποθεωση…αδυναμίες?

 15. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι πως λέει ο κύριος Μουρατίδης την άποψη του , λέμε και εμείς τα δικά μας εδώ και η κυρά Βανδή , η κυρά Βίσση και όλες αυτές δεν ενδιαφέρονται (αν ενδιαφέρονται αληθινά για κάποια βελτίωση κάλλιστα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Νίκο και να γίνουν άμεσα οι αλλαγές). Τα λεφτάκια τους τα παίρνουν όσο περνάει ακόμα η μπογιά τους , την γκλαμουριά τους την έχουν , ζωή και κότα την περνάνε ! Τα δικά μας τα χαίρια να κοιτάξουμε καλύτερα λέω εγώ… διότι την καμπούρα μας δεν την βλέπουμε ποτέ ! 😛

 16. σεβαστη η αποψη σας κυριε μουρατιδη. ο κοσμος ειναι αυτος ομως που θα πει ποια ειναι η βανδη και τι εκανε ολα αυτα τα 22 χρονια στο χωρο. δε μπορει 22 χρονια να εισαι στη κορυφη. θα φας σφαλιαρες θα πεσεις κ θα ξανασηκωθεις. η βανδη εχει πει εξαιρετικα τραγουδια κ ακομη και σημερα σας προκαλω κυριε μουρατιδη να μπειτε κ να ακουσετε το μαξιλαρι. ενα τραγουδι σε στιχους μωραιτη. οτι ο μωραιτης δινει στιχο στη βανδη αυτο λεει πολλα.. https://www.youtube.com/watch?v=S3Ni81yQ5Gc

  τελος, το γεγονος πως το θεμα της βανδη βγηκε νουμερο ενα σε επισκεψιμοτητα στο μπλογκ σας αυτο υποδηλωνει κ την απηχηση που εχει η βανδη στον κοσμο.

 17. Θα το πω τελευταία φορά. Το άρθρο για την κ. Βανδή δεν την απαξιώνει ούτε την κατηγορεί. Το άρθρο αναρωτιέται τι συμβαίνει. Όπως αναρωτιούνται οι fans της, όπως αναρωτιούνται οι άνθρωποι που ασχολούνται με το τραγούδι. Το ότι το άρθρο βγήκε πρώτο τον μήνα Ιούνιο, μάλλον ήταν γιατί μόλις είχε κλείσει κακήν κακώς το κέντρο που τραγουδούσε. Όσο για τον Νίκο Μωραϊτη, μην το θεωρείτε ατού το ότι έδωσε στίχους στην Βανδή. Ο Μωραϊτης δίνει ΠΑΝΤΟΥ…. Αυτά και τέλος με το θέμα της Βανδή. Έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε…….

 18. (Αχ η Βανδή, που δεν μπορεί να κρατήσει τόνο σε συναυλία, και τραγουδάει μόνο σε κοινό από μεθυσμένους. )
  – Γιατί; ρωτάει ο Νικόλας
  – Γιατί την ψώνισε (πολύ) άσχημα, είναι η απάντηση.
  (Και μιλάω ως παλιός φαν)

 19. Για τη Βανδή ρωτήστε το προσωπικό του μαγαζιού… Όταν έκανε τις πρόβες πριν διαλύσει την συνεργασία με τον Νότη το προσωπικό είχε δυνοπαθήσει με τις παραξενιές της και με το τουπέ της… Ψωνισμένη που αν δεν την βοηθούσαν ονόματα όπως Κάρας, Σφακιανάκης κλπ. και αν δεν έδινε χιλιάρικα στον Φοίβο για σουξεδάκια εποχής τώρα δεν θα ήταν τίποτα… Η κατάντια της είναι να κάνει αρπαχτές στο καζίνο των Σκοπίων… Και της Βουλγαρίας…

 20. Νίκο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

  Όμως δεν είναι μόνο η Βανδή που “ξεγυμνώθηκε” έτσι με το πέρασμα του χρόνου. Είναι όλο το σάπιο Ελληνικό star-system που σαν συγκοινωνούντα δοχεία με το πολιτικό σύστημα, χόρεψαν χεράκι – χεράκι και έπεσαν στον γκρεμό.

  Γκρεμοτσακίστηκαν γιατί δεν περίμεναν να ξεγυμνωθούν έτσι από το μόνο μέσο επικοινωνίας που δεν ελέγξανε! Το internet!!! Εξάλλου δεν είχαν ούτε την παιδεία, ούτε τις γνώσεις. Στο internet post-άρει όλη η “ψωροκώσταινα”. Και η ψωροκώσταινα έχει αηδιάσει τόσα χρόνια να βλέπει την ίδια “παρέα” να εκθειάζει και πολλές φορές να βραβεύει ο ένας τον άλλο! Δεν κατάλαβαν ότι όσα λεφτά και να ξόδευαν στο Mega, στον Ant1 κ.λ.π. και όσα Top10 και χρυσούς ή πλατινένιους δίσκους και αν έστηναν, το YouTube και το Sazham τους ξεφτίλιζαν και συνεχίζουν να τους ξεφτιλίζουν κάθε φορά!

  Ξεχνάς τι ζήσαμε με τον Σάκη στην Επίδαυρο; Ξεχνάς που προλάβαμε να συζητήσουμε για τις υποκριτικές ικανότητες του Σάκη; Τι να πρωτοθυμηθώ…

  Από την άλλη, τι σχέση έχει το house-ακι “Υποφέρω” με τα τσιφτετέλια και τα ζεϊμπέκικα; Το κομμάτι που την έκανε γνωστή και αρεστή σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει καμία σχέση με όλη τη επόμενη “επιτυχημένη” δισκογραφία της! Βλέπεις ο Φοίβος δεν κλέβει μόνο από Faithless… Δεν είναι χαζός!

  Αλλά τι φταίει η Victoria Beckham wanna be που όλες οι κοινωνικές ομάδες την έχουν πάρει χαμπάρι;

 21. Δυστυχώς η Βανδη έχτισε την καριέρα της πανω στην Βισση γι αυτό οσο σημαντικά πράγματα και να κάνει στο μυαλό των περισσότερων (εκτός των φανατικών θαυμαστων της) θα είναι πάντα δευτερη. Στην αρχή της καριέρας της πεστευω θα έπρεπε να είχε προσεγγισει την Βισση για να σταματήσει η φημολογία της αντιγραφής. Ομως αυτή η κόντρα ηταν που την βοήθησε να φτιάξει καριέρα και γιαυτό και την συντηρουσε. Και λέω επρεπε η Βανδη να προσεγγισει την Βισση γιατί ηταν καινούργια στον χώρο και έπρεπε να δείξει σεβασμό . Πιστεύω εχει ωραία τραγούδια αλλά εκτισε την καριέρα της σε λάθος θεμέλια

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.