Η δυστυχία του να είσαι πρόσφυγας…

Λοιπόν για να τελειώνουμε με όλη αυτήν την παράνοια. Όσοι δεν θέλουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα- ας το πάρουν απόφαση. Οι πρόσφυγες θα μείνουν, οπότε καλύτερα να φύγουν όλοι όσοι δεν τους θέλουν…

1
1339

Απλά και απλοϊκά…

… μπας και το καταλάβουμε μια και καλή. Παιδιά, εχθροί μας δεν είναι οι πρόσφυγες, είναι αυτοί που τους έκαναν πρόσφυγες!

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΥΡΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, PROSFYGES, METANASTES, SYRIA, nikosonline.gr

λοιπόν…

 • Υπάρχουν κάποιες αδύναμες χώρες που έχουν «αγαθά», τα οποία δεν έχουν άλλες ισχυρές χώρες
 • Οι ισχυρές χώρες λυσσάνε να αποκτήσουν αυτά τα αγαθά με κάθε τρόπο. Φτάνουν στο σημείο να δημιουργούν από το πουθενά εχθροπραξίες και πολέμους. Πρώτον για να «βάλουν χέρι» στον εσωτερικό πλούτο των αδύναμων χωρών. Δεύτερον για να πουλάνε πολεμικό εξοπλισμό και τρίτον για να έχουν μετά δουλειά οι κατασκευαστικές τους εταιρίες. Να ανοικοδομήσουν τις βομβαρδισμένες χώρες κτλ. κτλ.
 • Οι ισχυρές χώρες ισχυρίζονται πως πολεμάνε την τρομοκρατία…
 • Και αρχίζουν οι βομβαρδισμοί, οι άνισες μάχες, τα δηλητηριώδη αέρια, οι βασανισμοί, οι δολοφονίες, θάνατοι αμάχων, θάνατοι στρατιωτών και πολλά ακόμα που δεν θα μάθουμε ποτέ.
 • Πόλεις και χωριά των αδύναμων χωρών καταστρέφονται και ερημώνουν. Καταστρέφεται η ζωή των ανθρώπων. Των γυναικών. Των ηλικιωμένων. Των παιδιών…
 • Αποφασίζουν πως δεν είναι ζωή αυτή. Μαζεύουν κάποια ελάχιστα υπάρχοντα και αρχίζουν να ψάχνονται για να φύγουν… να ξεριζωθούν απο τον τόπο τους. Να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς.
 • Και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο σωματέμπορας. Ο άνθρωπος που παίρνει από 2 έως 5 χιλιάδες ευρώ το κεφάλι για να τους βάλει σε καϊκια και φουσκωτά και να τους μεταφέρει αλλού. Τους στοιβάζει μάλιστα λες και είναι σακιά. Κάθε φουσκωτό χωράει 30 ανθρώπους, αυτός βάζει μέσα 70 με 80.
 • Μέσα στον πανικό χωρίζονται οικογένειες. Αλλού οι μητέρες με τα παιδιά, αλλού οι πατεράδες, αλλού οι παππούδες…αλλού παιδιά μόνα τους να κλαίνε…
 • Και πεινάνε, διψάνε, αρρωσταίνουν, αναποδογυρίζουν οι βάρκες, πνίγονται… Ξεκληρίζονται οικογένειες.
 • Κάποιοι φτάνουν σε έναν τόπο που δεν έχει πόλεμο. Επιτέλους να πάρουν μια ανάσα…
 • Οι χώρες που υποδέχονται τους πρόσφυγες (που τα ΜΜΕ τους λένε λαθρομετανάστες), είναι διχασμένες. Άλλοι θέλουν να τους περιθάλψουν και άλλοι θέλουν να τους διώξουν. Να γυρίσουν πίσω – στα γκρεμισμένα από τις βόμβες χωριά τους. Να γυρίσουν μέσα στα συντρίμμια και την φωτιά.
 • Οι ισχυρές χώρες αφού πούλησαν τα όπλα και τακτοποίησαν τις «δουλειές» τους, δεν δέχονται τους πρόσφυγες γιατί λένε πως είναι τρομοκράτες. Δεν τους δέχονται για λόγους ασφαλείας.
 • Οι ίδιοι οι ηγέτες των πολιτισμένων, Χριστιανικών χωρών, που ξοδεύουν δισεκατομμύρια για την προσωπική προστασία και ασφάλεια τους – και που οι ίδιοι τρομοκρατούν τον κόσμο –  δεν δέχονται τους πρόσφυγες γιατί λένε πως είναι τρομοκράτες.

Και φτάνουμε στο σημείο, εμείς εδώ στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει φτιαχτεί από πρόσφυγες, να μην θέλουμε λέει τους πρόσφυγες. Κάποιοι κάφροι με smartphones και με laptop κάθονται στις καφετέρειες με το φρέντο τους και κάνουν κριτική- εκφράζουν γνώμη και άποψη. Και αποφασίζουν – πως πρέπει να διώξουμε από την πατρίδα μας τους πρόσφυγες… γιατί κινδυνεύουμε!

Πριν μερικά χρόνια είχαμε τα ίδια περιστατικά με τους οικονομικούς μετανάστες, από Πακιστάν, Γεωργία, Αλβανία, Αφρική κλπ. Δεν τους θέλαμε. Φοβόμασταν να μην «μαγαρίσουν» την καθαρόαιμη ράτσα μας…

Λοιπόν για να τελειώνουμε με όλη αυτήν την παράνοια. Οι Έλληνες είναι φιλόξενος λαός… που έχει δοκιμαστεί και στην μετανάστευση και στην προσφυγιά. Αυτοί που δεν θέλουν τους πρόσφυγες είναι απλά ανεγκέφαλοι ρατσιστές!

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΥΡΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, PROSFYGES, METANASTES, SYRIA, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Δεν μου αρέσει έτσι η Ελλάδα https://bit.ly/2VBpKqP

Πρόσφυγας ή Μετανάστης; https://bit.ly/3cwSd7d

Έλληνες Μετανάστες: https://bit.ly/2IgZGJJ

Η δυστυχία του να είσαι πρόσφυγας: https://bit.ly/3cu5yNF

Η καθαρότητα της Ελληνικής φυλής: https://bit.ly/2FRweGF

Οι Έλληνες του Καναδά: https://bit.ly/2pPXMqm

Βραβεία ΑΡΓΩ σε Έλληνες του εξωτερικού: https://bit.ly/2BAp9uv

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΥΡΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, PROSFYGES, METANASTES, SYRIA, nikosonline.gr

1 COMMENT

 1. .. δεν νομίζω πως ο γενικός πληθυσμός; είναι ρατσιστές, υπάρχουν φυσικά τα ζώα αλλά είναι λίγα οι πιο πολλοί που βγαίνουν και φωνάζουν είναι κουρασμένοι.. ειδικά τα τελευταία χρόνια όταν σε κάποιο νησί ο ντόπιος πληθυσμός είναι 15.000 και μετανάστες άλλοι 15.000 εκεί υπάρχει πρόβλημα καλός χρυσός και αγιος να είσαι θα δώσεις μία.. θα δώσεις δύο.. θα κάνεις υπομονή μία..θα κάνεις υπομονή Δύο.. κάποια στιγμή υπομονή και η αντοχή σταματάνε, ο καλύτερος πολιτης να είσαι ο ποιο ανιδιοτελής θα κουραστείς!! οι καλύτεροι άνθρωποι να είναι μορφωμένοι, δουλευταραδες, οικογενειάρχες όταν βάζεις 15.000 ψυχές μέσα σε 15 container για 1.500 άτομα χωρίς τίποτα κάτω από την ήλιο και το κρύο οι πιο ψαγμένοι φιλόσοφοι του κόσμου να είναι να εξεγερθούν!!!!
  και από τις δύο μεριές όπως να το δεις ολοι έχουν δίκιο και οι ντόπιοι που φωνάζουν και οι μετανάστες που δεν αντέχουν..
  Δυστυχώς Το πρόβλημα είναι αλλού η μικρή και πτωχευμένη Ελλάδα αντιμετωπίζει όλο το πρόβλημα μόνη της εδώ η Ιταλία και η Ισπανία πολύ πιο μεγάλες και πλούσιες χώρες δέχονται πολύ λιγότερο κόσμο φωνάζουν και κλείνουν τα σύνορά τους για να μην μιλήσουμε για την Αμερική με το φράχτη και για τις κέντροευρωπαϊκές χώρες που δεν δέχονται τίποτα όλοι κάνουν τα στραβά μάτια η Γερμανία επιλέγει μόνο το εργατικό δυναμικό που θέλει από τους μετανάστες και οι υπόλοιποι κάνουν τους ανήξερους φυσικά οι εταιρείες τους θα πάρουν Τη μερίδα του λέοντος ενώ η φτωχή Ελλάδα θα πάρει μόνο τη μιζέρια και κανένα ξεροκόκκαλο και θα άλλη μία φορά οι τάχα κουτοπόνηροι φράγκοι μας πιάσανε λαλάκες..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.