Αληθεύει πως χώρισαν;

0
344

Δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Κολομβία επιμένουν ότι το ζευγάρι PiqueShakira δεν είναι πλέον μαζί. Κάποιοι μάλιστα γράφουν ότι ο άσσος της Μπαρτσελόνα έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να τελείωσε τη σχέση του με τη σύντροφό του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας Cotilleo. Τον ίδιο επίλογο επιβεβαιώνουν πολλές ιστοσελίδες στην Κολομβία, χώρα καταγωγής της Σακίρα, που επισημαίνουν ότι και η ίδια “έχει παραδεχθεί το φινάλε”.

Pique – Shakira, SPLIT, ΠΙΚΕ, ΣΑΚΙΡΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, nikosonline.gr

Το νέο του χωρισμού είναι ένα ακόμη χτύπημα στον Πικέ που ζει μια από τις πλέον δύσκολες εβδομάδες στην ζωή και την καριέρα του. Είναι γνωστό ότι οπαδοί τον αποδοκίμασαν τόσο στην προπόνηση, όσο και στο γήπεδο, για τις δηλώσεις του περί ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Ο Πικέ μπορεί να εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου, ότι είναι τιμή του να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, όμως δεν “έσβησε” τη φωτιά. Και μαζί μ΄ αυτό ήρθε και η είδηση του χωρισμού που τον αποτελείωσε.

Άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον λένε ότι είναι απαρηγόρητος και για το πρόβλημα με τους οπαδούς αλλά κυρίως με τον χωρισμό του. Η σκέψη και μόνο ότι δεν θα ζει μαζί με τα παιδιά του τον “σκοτώνει”. Το δέσιμο που έχει με τους δύο γιους του είναι απίστευτο και αυτό είναι που τον πληγώνει περισσότερο.

Ο Πικέ και η Σακίρα έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τους τον Ιούλιο στον γάμο του Λίονελ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο στη φτωχική πόλη του Ροσάριο στην Αργεντινή. Έκτοτε δεν τους έχουν ξαναδεί μαζί. Λένε ότι από τότε κάτι είχε αρχίσει να ραγίζει το “γυαλί”. Το τέλος στη σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά τα sites, τα blogs και τα gossip περιοδικά οργιάζουν. Ακόμη και το Sports Illustrated αναπαρήγαγε την είδηση.

Δεν πρόκειται να ξαναδούμε φωτογραφίες σαν κι αυτές.

Pique – Shakira, SPLIT, ΠΙΚΕ, ΣΑΚΙΡΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, nikosonline.gr Pique – Shakira, SPLIT, ΠΙΚΕ, ΣΑΚΙΡΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, nikosonline.gr

Pique – Shakira, SPLIT, ΠΙΚΕ, ΣΑΚΙΡΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, nikosonline.gr

Pique – Shakira, SPLIT, ΠΙΚΕ, ΣΑΚΙΡΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, nikosonline.gr Pique – Shakira, SPLIT, ΠΙΚΕ, ΣΑΚΙΡΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, nikosonline.gr

Η Σακίρα και ο Πικέ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά – τον Μιλάν (4 ετών) και τον Σάσα (2 ετών). Διαβάστε περισσότερα στο:

https://www.nikosonline.gr/έκανε-κι-άλλο-αγόρι/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.