Ανασχηματισμός στο STAR

0
733

d6137a7e370845e1b94e761350a20de6

Το STAR φέτος δεν πάει καλά και παρ’ όλο που ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπαθεί τόσο με τις σποραδικές του εμφανίσεις στο δελτίο ειδήσεων όσο και με την εκπομπή του να τονώσει τις χαμηλές θεαματικότητες, δεν τα καταφέρνει. Περίεργο, γιατί ο Χατζηνικολάου είναι ίσως από τους λίγους της τηλεόρασης που όπου πάει, οι τηλεθεατές τον ακολουθούν.

—————–

Έρχεται λοιπόν ανασχηματισμός στο κανάλι με σχέδια κατ’ αρχήν για την ενίσχυση του Δελτίου Ειδήσεων. Ο ανταγωνισμός σε συνδυασμό με το αδύναμο lead in του Δελτίου Ειδήσεων, σε σχέση με την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, κρατούν σε χαμηλά επίπεδα τις ειδήσεις του Star. Η διοίκηση του καναλιού, που είναι ικανοποιημένη από την δουλειά που γίνεται τόσο από την Μάρα Ζαχαρέα όσο και από τους υπόλοιπους συντελεστές του Δελτίου, αναζητεί τρόπους που θα τονώσουν τα νούμερα του, ενόψει και των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.

Το πρόβλημα, απ’ ότι λένε οι άνθρωποι του καναλιού, εντοπίζεται σε δύο σημεία.

  • Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ειδήσεις του Star ξεκινούν 15′ πριν από τα υπόλοιπα Δελτία και αυτό έχει ως συνέπεια να χάνεται το κοινό, το οποίο έχει συνηθίσει τις ειδήσεις να προβάλλονται στις 20:00.
  • Το δεύτερο – και ενδεχομένως σημαντικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με το τι παίζει το κανάλι πριν τις ειδήσεις.

τα-σχόλια-του-νίκου-χατζηνικολάου-στο

Κατά κοινή παραδοχή, το lead in που παίρνει το Δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα είναι πολύ χαμηλό, γι’ αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν δυνατή ζώνη πριν, αλλά και μετά τις ειδήσεις. Από κει και πέρα, σε ο,τι αφορά το υπόλοιπο μέρος του ενημερωτικού προγράμματος, δεν αποκλείεται, πέρα από τις εκπομπές της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Χατζηνικολάου, να προστεθούν και ακόμη δύο talk shows ένα εκ των οποίων θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Εκτός της ενημέρωσης, η διοίκηση του Star δείχνει να επενδύει και στην εκπομπή που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου. Αυτό σημαίνει ότι στο γενικότερο λίφτινγκ θα επιχειρηθεί ένα πιο εκτενές φρεσκάρισμα.

Για να πάρετε μια ιδέα διάλεξα τις θεαματικότητες των καναλιών κατά την ώρα των δελτίων ειδήσεων, μιας τυχαίας ημέρας.

  1. ΑΝΤ1 Μαρία Χούκλη 20,4%
  2. ALPHA Αντώνης Σρόϊτερ 19,2%
  3. MEGA Μαρία Σαράφογλου 15,6%
  4. STAR Μάρα Ζαχαρέα 10,9%
  5. SKAI Σία Κοσιώνη 8,3%
  6. NERIT Αντριάνα Παρασκευοπούλου 7,6%
  7. EPSILON Λίνα Κλείτου 2,7%

1AA_M

χσ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.