Αν ο Θεός είναι ένας κύριος με άσπρα γένια, τότε θα έχει και γυναίκα!

0
563
Αμάντα Μιχαλοπούλου

Αμάντα Μιχαλοπούλου

Ένα καινούργιο βιβλίο έρχεται να προστεθεί στα υπ’ όψιν προς ανάγνωση. Έχει τον παράδοξο τίτλο, «Η γυναίκα του Θεού» και είναι της πολυβραβευμένης Αμάντας Μιχαλοπούλου.

«Η γυναίκα του Θεού» λοιπόν, είναι το καινούργιο μυθιστόρημα της Αμάντας Μιχαλοπούλου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Αν κρίνουμε από τον τίτλο του μάλλον πραγματεύεται ζητήματα ζωής και σχέσεων. Φιλοσοφικά και υπαρξιακά. Η ηρωίδα του τίτλου δοκιμάζει την υπομονή του άντρα της – Εκείνου – με δύσκολες, στριφνές ερωτήσεις. Τι θα συμβεί όμως όταν Εκείνος θα της αποκαλύψει την αλήθεια για τη δημιουργία του κόσμου;

Είναι λοιπόν για μια περίεργη ερωτική ιστορία που μιλάει για ζητήματα όπως το νόημα της ζωής, η αναζήτηση της αλήθειας, η σημασία της αγάπης, το δώρο της ελευθερίας κτλ. Όλα αυτά από την πολυβραβευμένη συγγραφέα μας, που κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο πριν από ακριβώς είκοσι χρόνια. Ήταν η συλλογή διηγημάτων «Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη» που ευτυχώς επανεκδίδεται φέτος [Οι εκδότες λένε ότι τα διηγήματα δεν πουλάνε!!].

Στην παρουσίαση του βιβλίου, και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε η Ζυράννα Ζατέλη στο πλευρό της, λέει πολλά.

Amanda-Mihalopoulou_M

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.