Από τους Abba στον… Νίκο

1
64

Nikos-Taverna_Kuva-©-MammaMiaTheParty_concept_pressphoto

Ο μουσικοσυνθέτης των ΑΒΒΑ αλλά και εκείνος που ζωντάνεψε το “Mamma mia” στο θεατρικό σανίδι, ο Björn Ulvaeus, σκέφτηκε να δημιουργήσει στη Στοκχόλμη ένα παραδοσιακό ταβερνάκι σαν αυτό που είδαμε στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία.

Το φαγητό θα είναι προσαρμοσμένο στη μεσογειακή κουζίνα, η μουσική θα περιλαμβάνει ελληνικά κομμάτια αλλά και τραγούδια από το “Mamma mia”, ενώ μικρά πάρτι θα στήνονται στα τραπέζια με μουσικά όργανα και τραγουδιστές. “Η διασκέδαση είναι το Νο1 στη ζωή των Ελλήνων και μάλιστα την απολαμβάνουν με κάθε τρόπο, συνδυάζοντας τις εξόδους τους με φαγητό και χορό”, λέει ο Björn. Έτσι λοιπόν, “Η ταβέρνα του Νίκου” θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό στις αρχές του 2016 όπου η διακόσμηση και το προσωπικό θα τηρούν απόλυτα τις προδιαγραφές της ελληνικής παράδοσης.

Bjorn-Ulvaeus_1_3269917b

Ο Björn είναι ο ένας από τους 4 Abba, ο πιο τσαχπίνης, απ’ ότι φαίνεται.

2798A02300000578-3041426-image-a-4_1429174699434

Η διακόσμηση και το προσωπικό της ταβέρνας θα τηρούν απόλυτα τις προδιαγραφές μιας τυπικής ελληνικής ταβέρνας σε νησί.

untitled

nikos3

Καταλαβαίνετε ότι οι Έλληνες της Σουηδίας, αλλά και όλοι οι Σουηδοί που νοσταλγούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην πατρίδα μας, θα την κάνουν λαχείο.

nikos21

2213

1 COMMENT

  1. δε μπορει ομως να καταφερει να φτιαξει…τον καιρο…το κλιμα…που περιβαλλει ενα τετοιο σκηνικο..και δεν προκειται πουθενα αλλου να το βρεις παρα μονο στην Ελλαδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here