Αργεντινή- Αλάσκα με μοτοσυκλέτα

0
762

IMG_8832 (2)

Όταν ο Alex Chacon αποφάσισε να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου, δεν το έκανε όπως ένας κανονικός τουρίστας. Το αντίθετο, αποφάσισε να μετακινηθεί με μοτοσικλέτα ως μοναδικό τρόπο για να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Πτυχιούχος της βιοϊατρικής από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, ο Alex Chacon ξεκίνησε το ταξίδι ως έναν τρόπο για να εκπληρώσει τα όνειρά του πριν από την έναρξη του διδακτορικού του. Δίνοντας τον τίτλο “Modern Motorcycle Diaries” στο ταξίδι του δεν μπορεί παρά να το χαρακτηρίζει σαν ένα μικρό έργο Τέχνης, ταξιδιωτικό έργο Τέχνης…

Ταξιδεύοντας από τη Νότια Αμερική έφτασε στην Ushuaia της Αργεντινής, που είναι γνωστή ως η νοτιότερη πόλη του κόσμου, στη συνέχεια στράφηκε βόρεια, ανηφορίζοντας μέσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε όλη τη διαδρομή μέχρι την Αλάσκα, και στη συνέχεια πίσω στο Τέξας. Η απίστευτη αυτή… εκστρατεία με τη μοτοσικλέτα ανά τον κόσμο διήρκεσε 503 ημέρες, καλύπτοντας 82.459 μίλια και 22 χώρες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, ενώ ο δεινός ταξιδευτής απαθανάτισε τον εαυτό τους δίπλα σε σημαντικά μνημεία ανά τον κόσμο. Chacon λέει σχετικά:

Οδήγησα μόνος μου μέσα από αυτοκινητόδρομους, οδούς, χωματόδρομους, ποτάμια, μέσα από τυφώνες, ανεμοστρόβιλους , χαλάζι, ήλιο, χιόνι και δεν έκανα πίσω. Η εμπειρία μοναδική, το λιγότερο…”

IMG_8697

9vXAzapl

Το απίστευτο ταξίδι του με τη μοτοσικλέτα διήρκεσε 503 ημέρες, καλύπτοντας 82.459 μίλια και 22 χώρες.

manmotor8

manmotor1

Προσάρμοσε και το γνωστό κοντάρι για να βγάζει καλές selfie και μας παρέδωσε φωτογραφίες και βίντεο του ταξιδιού του.

o-SELFIE-facebook

360degrees-photo1

manmotor5

———————————————————–

Δείτε το απίστευτο video 500 days Alaska to Argentina – the modern motorcycle diaries

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.