Αυτόν τον κούκλο ποια θα τον πάρει;

Η προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Είναι ο καλλιτέχνης που χτίζει μια θαυμάσια καριέρα και που δεν δίνει δικαιώματα για κουτσομπολιά και σκάνδαλα γύρω από τα ιδιωτικά του.

1
1792

Η προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Είναι ο καλλιτέχνης που χτίζει μια θαυμάσια καριέρα και που δεν δίνει δικαιώματα για κουτσομπολιά και σκάνδαλα γύρω από τα ιδιωτικά του. Έλα όμως που ο κόσμος είναι κουτσομπόλης!

Είχα πάει σε μια ξαδέλφη μου, η οποία λυσσάει να μαθαίνει κουτσομπολιά και λεπτομέρειες από την ζωή των καλλιτεχνών και κάποια στιγμή που κοντεύαμε να εξαντλήσουμε όλα τα θέματα, αναφώνησε: “… καλέ αυτόν τον κούκλο τον Βέρτη, ποια θα τον πάρει”;

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

Δεν θυμάμαι χρονολογία ακριβώς – πρέπει να ήταν 2001-2002- που ήμουν υπεύθυνος στα μουσικά θέματα του περιοδικού STATUS. Στο τέλος της χρονιάς όλοι οι συντάκτες έπρεπε να προτείνουμε ποια 3 πρόσωπα κατά την γνώμη μας, θα μας απασχολούσαν τον επόμενο χρόνο. Εγώ τότε – για τον μουσικό χώρο – είχα διαλέξει τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, τον dj και παραγωγό G.Pal και τον Νίκο Βέρτη. Κάπου τον είχε πάρει το αφτί μου και μου άρεσε. Θα τον φωτογράφιζα στον Τάκη Διαμαντόπουλο. Πήγα, και μέχρι να ετοιμαστεί ο Τάκης, κάθισα με τον νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή να τα πούμε. Έβαλα ένα μπλοκάκι και ένα στυλό και τον έβαλα να μου μιλάει. Εγώ σημείωνα… λέξεις!

Όταν μετά από καιρό συναντηθήκαμε, με αγκάλιασε και με φίλησε λέγοντας μου, ότι δεν πίστευε ότι κάποιος δημοσιογράφος που σημειώνει λέξεις θα έγραφε ένα τόσο ωραίο άρθρο. “Είναι ότι ωραιότερο έχει γραφτεί για μένα. Μιλάγαμε τόση ώρα, εσύ σημείωνες λέξεις, και το κομμάτι βγήκε σούπερ”, μου είπε. Ε, καταλαβαίνετε ότι τον συμπάθησα ακόμα πιο πολύ….. χαχαχαχαα

Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1976 στην Ολλανδία. Το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος Αρβανιτίδης. Κατάγεται από την Γαληψό Καβάλας, και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική. Παίζει μπουζούκι από 7 χρονών και η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003! Έκτοτε έχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία…

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!

Και άρχισαν τα γνωστά κουτσομπολιά. “Ο Βέρτης είναι gay”. Ε, και; Τι σε νοιάζει εσένα κούκλα μου; Τι μας το λες, σαν κατηγορία; Κατηγορείς κάποιον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Χαχαχαχαχαα πολύ ρετρό σε βρίσκω.

Ρωτάω άνθρωπο που κυκλοφορεί την νύχτα στα κέντρα διασκέδασης και μαθαίνει τα πάντα, αν γνωρίζει ότι ο Βέρτης είναι gay.

  • Έτσι λένε, ότι ο Βέρτης μπορεί και να είναι gay, αλλά κανείς δεν έχει αποδείξεις. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα”.

  • Άρα, είναι κουτσομπολιά και ράδιο αρβύλα!

  • Ναι, αλλά απ’ την άλλη γιατί δεν λένε για τον Μακρόπουλο, τον Σφακιανάκη, τον Χολίδη, τον Αργυρό;

  • Και δηλαδή για τον Σάκη που έλεγαν, ισχύει; Και για τον Ρέμο έχουν πει, και για τον Μαζώ, και για τον Μαρτάκη…. άσε με σε παρακαλώ…..

Εμάς, το κοινό, μας ενδιαφέρει οι καλλιτέχνες να είναι συνεπείς στην δουλειά τους και στην τέχνη τους, να βγάζουν ωραία τραγούδια και όχι σκουπίδια, να κάνουν ωραίες εμφανίσεις και να σέβονται το κοινό τους που πάει και πληρώνει να τους βλέπει και να τους ακούει. Τι κάνουν σπίτι τους, είναι δική τους δουλειά. Και ο Βέρτης είναι ίσως ο μοναδικός του είδους του, που κάνει τόσο ωραία καριέρα και επενδύει συνέχεια χρήματα για τον ήχο του, τα φώτα και τους χώρους που τραγουδάει. Λένε ότι στο ΥΤΟΝ, έχει βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην επιχείρηση και έχει μπει μέτοχος μόνο και μόνο για προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μια γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μου λέει: “Ο Βέρτης για την φωνή που έχει, κάνει την καλύτερη καριέρα όλων. Είναι νοικοκυρόπαιδο και σέβεται το κοινό. Είναι πολύ καλός καλλιτέχνης. Οι φωτογραφήσεις του λίγο με χαλάνε – γιατί μου θυμίζουν διαφήμισεις αντρικών κοστουμιών – αλλά οκ… δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα”.

Ο Βέρτης είναι κούκλος, προσέχει τις δουλειές του, προσέχει το ρεπερτόριο του, η παγκόσμια και η πανελλαδική περιοδεία του ήταν διεθνών προδιαγραφών και χαίρομαι πολύ που σκίζει. Είναι ευγενικό παιδί, σέβεται και δεν επιτρέπει να του “μαγαρίσουν” την προσωπική του ζωή. Δεν καταφεύγει σε μικρότητες και δεν καταδέχεται να κάνει αρπαχτές, αυτό δηλαδή που κάνουν όλοι. Στην ιδιωτική του ζωή είναι ήσυχος, κάνει παρέα πολύ με τον αδελφό του, κάνει γυμναστική και έχει μια μικρή συλλογή ακριβών αυτοκινήτων.

Μέσα στα 15 χρόνια που κάνει καριέρα, έχει κυκλοφορήσει περίπου 8 δίσκους, όλοι χρυσοί και πλατινένιοι, και έχει και ένα τραγούδι, που εγώ προσωπικά το αγαπώ πολύ: Πες το μου ξανά (2005).

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

Η παγκόσμια περιοδεία του, που τέλειωσε με την εμφάνιση του στο Wembley Arena, ήταν διεθνών προδιαγραφών.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

Επειτηδες διάλεξα πιο casual φωτογραφίες του, γιατί με τα κοστούμια δεν μου αρέσει. Πολύ Βάρδας- Αναγνωστόπουλος αδελφάκι μου…. 

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

Παρ΄ όλο που πέρασε τα 40, είναι κούκλος και κορμάρα.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

Με τον Χρήστο Χολίδη

——————————————–

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Διαβάστε μεγάλα αφιερώματα

Χωρίς την Βίκυ Μοσχολιού: https://bit.ly/2wwkfxb

Λουκιανός forever: https://bit.ly/2BoKrvd

Η Τάνια με μια καρδιά περιβόλι: https://bit.ly/2JSuZu2

Μια απίστευτη καριέρα https://bit.ly/2yxzmbd

Πουλόπουλος: Ο ελαιοχρωματιστής με την φωνάρα https://bit.ly/2N4C4Js

Δεν υπάρχουν πια τέτοιοι τραγουδιστές https://bit.ly/2D8yE3R

Σήμερα δεν θα έκανε καριέρα: https://bit.ly/2KTRtir

Έγινε φίρμα για 2 Αμερικάνικα τσιγάρα: https://bit.ly/2EweXpx

Ποτέ δεν μου άρεσε ο Βοσκόπουλος https://bit.ly/2uuoCr5

ΣΥΝΘΕΤΕΣ

Γιώργος Ζαμπέτας, ο μέγας https://bit.ly/2TcxSdK

Κανείς δεν μιλάει καθαρά για τον Μητσάκη https://bit.ly/2zcytE5

Με την ίδια γυναίκα πάνω από 45 χρόνια https://bit.ly/2W5gnhd

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, NIKOS VERTIS, MUSIC, nikosonline.gr

 

1 COMMENT

  1. Νικος Βερτης ενα ονομα που στεκει καλα και σαν τραγουδιστης αλλα και σαν ατομο .Την προσωπικη του ζωη την προφυλασει..και καλως κανει..Η παρουσια του σχετικα με την ποιοτητα των τραγουδιων του ειναι προσεγμενη..οπως το τραγουδι μου…”πολυ αποτομα βραδυαζει” αλλα και τα αλλα του τραγουδια…πως να το πω…με φτιαχνουν….Να ειναι καλα να τον χαιρομαστε και δεν με νοιαζει αν ειναι gay …ειναι δικια του η ζωη και ας την ευχαριστηθει οπως θελει….Παντως ειναι κουκλος..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.