Αυτός είναι ο άντρας του Matt Bomer

1
110

matt-bomer-and-simon-halls-peoples-choice-03

Κάποια στιγμή, ο νεαρός κούκλος ηθοποιός Matt Bomer, που το Hollywood τον προωθούσε για ψηλά και οι θαυμάστριες ούρλιαζαν μόλις τον έβλεπαν, παραλαμβάνοντας το ανθρωπιστικό βραβείο Steve Chase Humanitarian Award, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου. Τον σύζυγο μου Simon Halls και τα τρία παιδιά μας, τον Kit, τον Walker και τον Henry

Νεκρική σιγή στο ακροατήριο, δευτερόλεπτα αμηχανίας που έμοιαζαν με αιώνες … μέχρι που άρχισαν να ακούγονται δειλά-δειλά τα πρώτα χειροκροτήματα. Κανείς δεν περίμενε ότι ο νεαρός σταρ, θα έκανε αυτή την αποκάλυψη σε μια τέτοια τελετή και μπροστά σε όλα τα ΜΜΕ. Όπως δήλωσε αργότερα, δεν μπορούσε να σιωπήσει περισσότερο. Δεν γινόταν να είναι άλλος άνθρωπος στο σπίτι, και άλλος στην δημόσια ζωή.

Ο γάμος τους ήταν μυστικός και έγινε το 2011 παρουσία πολύ στενών φίλων και αγαπημένων προσώπων, και χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να αποφασίσει ο Matt να κάνει γνωστή στην σχέση τους. Έτσι έμαθαν όλοι τον Simon Halls, έναν πανίσχυρο άνθρωπο του Hollywood στις δημόσιες σχέσεις και υπεύθυνου δημοσιότητας μεγάλων εταιριών και καλλιτεχνών.

450903496

Ο Matt στα 39 του δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος και χαρούμενος για την προσωπική του ζωή. Δεν μετάνιωσε καθόλου που αποκαλύφθηκε, και έτσι μπορεί να ζει ελεύθερα και να δείχνει τον έρωτα του και δημόσια.

Matt-Bomer10_M

Ο Matt με τον Simon και τα τρία παιδιά τους, Kit, Walker και Henry.

Matt-Bomer11_M

Matt-Bomer9_M

Matt-Bomer12_M

Matt-Bomer13_M

Matt-Bomer14_M

matt-bomer-simon-halls-marriage

Διαβάστε το μεγάλο αφιέρωμα στον Matt Bomer “Δεν τις νοιάζει που είναι gay”, πατώντας τον σύνδεσμο

https://www.nikosonline.gr/?p=32569

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here