Αυτός είναι ο πιο καυτός εργένης…..

1
83

joe-manganiello-hot-2

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood, ο άντρας για τον οποίο οι γυναίκες κόβουν τις φλέβες τους, αρραβωνιάστηκε και πέταξε όλα τα κιλοτάκια που του είχαν στείλει οι θαυμάστριες…..

Ο Joseph MichaelJoeManganiello από την ημέρα που έσκασε μύτη έχει κάνει όλα τα θηλυκά να παραμιλάνε στον ύπνο τους. Και ο ίδιος βέβαια με το πήρε είδηση, τόσο πιο πολύ ενίσχυσε αυτήν του την εικόνα. Τόσο πιο πολύ πλακώθηκε στα βάρη, στο κολύμπι και στις ημίγυμνες φωτογραφίες. Κλάμααααααααααααα οι κυρίες!!!

O Joe Manganiello γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1976 – 39 χρόνων- και είναι ηθοποιός που έγινε γνωστός κυρίως από το ρόλο του Flash Thompson στις ταινίες του Spiderman και από τηλεοπτικές σειρές όπως το ER (Στην εντατική), How I Met Your Mother, και One Tree Hill. Μετά του έκατσε ο ρόλος του λυκάνθρωπου στην τηλεοπτική παραγωγή του HBO True Blood και τον καθιέρωσε. Το 2011 ψηφίστηκε σαν ο καλύτερος λυκάνθρωπος όλων των εποχών και την ίδια χρονιά το περιοδικό Men’s Healthτον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους “100 Fittest Men of All Time“. Έπαιξε επίσης ένα μικρό ρόλο στις ταινίες Magic Mike, What to Expect When You’re Expecting, και Sabotage. Τέλος του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Evolution.

1D_M

Τόπος καταγωγής του είναι το Pittsburgh, της Pennsylvania και έχει ένα μικρότερο αδελφό, τον Nicholas. Κατά την διάρκεια των σπουδών του ήταν αρχηγός στις ομάδες του ποδοσφαίρου, του basketball και του volleyball. Κάπου εκεί όμως του μπήκε το μικρόβιο να γίνει σκηνοθέτης. Και για να το κάνει σκέφτηκε να ξεκινήσει από ηθοποιός.

Με διάφορους σκόρπιους ρόλους όπως είπαμε και πιο πάνω, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των περιοδικών, όπου έπεσαν πάνω του και τον έκαναν ένα από τους πιο περιζήτητους άντρες του Hollywood. Οι θαυμάστριες του είναι από τις πιο φανατικές και το απίστευτο είναι ότι οι περισσότερες για να τον σαγηνέψουν του έστελναν τα κιλοτάκια τους. Απέκτησε τεράστια συλλογή. Το καλοκαίρι που μας πέρασε γνώρισε την τηλεοπτική σταρ Sofia Vergara με την οποία άρχισε να βγαίνει και τα Χριστούγεννα αρραβωνιάστηκαν. Οι θαυμάστριες του είναι απαρηγόρητες….. Βρε κορίτσια, ένας αρραβώνας είναι! Που ξέρετε τι θα γίνει στο τέλος; 

1B_M

1A_M

joe-manganiello-hot-37

joe-manganiello-hot-49

———————-

Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here