Γαμώτο είμαι πολύ στεχωρημένος

0
120

assets_LARGE_t_420_54361078

Γαμώτο! Βγήκαν και έφαγαν και δεν μου είπαν τίποτα! Πολύ στεναχωρήθηκα, αλήθεια. Έσκασα από την ζήλια μου. Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν σε μια γωνιά και να άκουγα όλο το θάψιμο στον Σαμαρά!

Την περασμένη βδομάδα που λέτε, στο πολύ σικάτο αλλά casual, PrimeGrill στο Νέο Ψυχικό, η κ. Μαριέττα Γιαννάκου κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο με την σύζυγο του Μάρα Ζαχαρέα και διάφορους άλλους που βαριέμαι και να τους γράψω [με πιάνει ήδη αναγούλα], να φάνε και να τα πούνε. Και είχαν πολλά να πούνε.

Εμ τι, εδώ ολόκληρες εκλογές μεσολάβησαν, δεν θα είχαν θέμα συζήτησης; Ξεκίνησαν από το Α και κατέληξαν στο Ω. Όλους τους πήρε η μπάλα. Από Σαμαρά και Βενιζέλο, μέχρι Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη και Ντόρα! [αλήθεια η Ντόρα τι κάνει;]. Φυσικά ασχολήθηκαν και με τον ανασχηματισμό, το lifting που έκανε ο Σαμαράς στην κυβέρνηση και με διάφορα άλλα ευτράπελα.

Αυτό που δεν έμαθα ήταν τι ντερλίκωσαν και σε τι ποσότητες, γιατί ο Κωστάκης απ’ ότι ξέρετε είναι φαγανό. Το τρώει όλο το φαί του [πολλές φορές και των άλλων]. Πάντως στο εν λόγω εστιατόριο, με κάποιο κρασάκι δεν φεύγεις με λιγότερο 50 ευρώ το άτομο!!!!

Βρε, βρε καλώς τα παιδιά!!!
Βρε, βρε καλώς τα παιδιά!!!
Αχ μωρέ έπρεπε να πουν και στον Εφραίμ!!! Μήπως κάνουν καμιά καινούργια μπίζνα με το Άγιο Όρος
Αχ μωρέ έπρεπε να πουν και στον Εφραίμ!!! Μήπως κάνουν καμιά καινούργια μπίζνα με το Άγιο Όρος
Εδώ έφαγαν τα πουλάκια μου!!!
Εδώ έφαγαν τα πουλάκια μου!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here