Γιατί έχει λυσσάξει η Γιάννα;

0
657

gianna-aggelopoulou-tha-psifiza-gia-to-neo_w_hr

Η Γιάννα έχει λυσσάξει. Θέλει σώνει και καλά να μπει πάλι στα ΜΜΕ. Η απόπειρα που είχε κάνει με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αν θυμάστε, ναυάγησε παταγωδώς. Τώρα τι συμβαίνει πάλι;

Τότε λοιπόν, η Γιάννα είχε αποχωρήσει από τον Ελεύθερο Τύπο, και αυτό είχε αποφασιστεί με καθαρά οικονομικά κριτήρια. Αν θυμάμαι καλά, ο Όμιλος Αγγελοπούλου δεν είχε δηλώσει, ότι δεν είχε κανένα λόγο να διαθέτει 100 εκατ. ευρώ το χρόνο, τη στιγμή που όλα του τα συμφέροντα είναι στο εξωτερικό και δεν είχε τίποτε να κερδίσει από τη δραστηριότητα του στον εκδοτικό χώρο.

Ωραία. Τώρα πάλι μαθαίνω ότι η Γιάννα με τούτα και με κείνα θέλει να ξαναμπεί στα πράγματα. Το παίζει fan του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, τρέχει και τον βλέπει συνέχεια στο γραφείο του, πασχίζει να φέρει τον Clinton, και θέλει πάλι να βάλει πόδι στα ΜΜΕ.

Κάποιοι λένε ότι ο όμιλος Αγγελόπουλου, έχει ξοδέψει πάρα πολλά τα τελευταία 10 χρόνια σε καινούργια πανάκριβα πλοία, αλλά οι δουλειές δεν πάνε καλά. Δύο πλοία εξόρυξης πετρελαίου, ένα από τα οποία είχε βαφτίσει η ίδια η Γιάννα το 2011, με κόστος πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η εταιρία που τα διαχειρίζεται δεν μπορεί να κλείσει συμβόλαια λόγω της μεγάλης μείωσης των τιμής του πετρελαίου. Αυτό σημαίνει ζημιά πάνω από 160 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, το κόστος εξόρυξης του μαύρου χρυσού με τέτοια πλοία δικαιολογείται μόνο όταν η τιμή του πετρελαίου είναι πάνω από 100 δολάρια το βαρέλι και μόνη διέξοδος για την απασχόληση των δύο πλοίων θα ήταν η συμμετοχή τους στις μελλοντικές έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα γίνουν στις θαλάσσιες περιοχές μεγάλου βάθους τα επόμενα χρόνια στο Αιγαίο και το Ιόνιο.

Εδώ είμαστε λοιπόν! Θέλει η Γιάννα τα καράβια της να κάνουν τις γεωτρήσεις στο Αιγαίο και το Ιόνιο και έτσι εξηγείται η εμφανής προσέγγιση της στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανοιχτή υποστήριξη της στον πρωθυπουργό. Αν μάλιστα όλο αυτό συνοδευτεί και με ΜΜΕ θα ενισχύσει την θέση της.

Δύο πλοία/γεωτρύπανα εξόρυξης πετρελαίου, ένα από τα οποία είχε βαφτίσει η ίδια η Γιάννα το 2011, φέρνουν την οικογένεια Αγγελόπουλου πιο κοντά στην Ελλάδα και την επανεμπλοκή τους στο χώρο των ΜΜΕ.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Γ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΥΚΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΑ

————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.