Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους σκληρούς;

0
107

persp-hey-man-got-light-hed-2013

Όσο πιο αγέλαστος και πιο σκληρός είναι ένας άντρας, τόσο περισσότερο ερεθίζει τις γυναίκες. Και για να το φτάσουμε και στα άκρα όσο πιο κακότροπος και αλήτης είναι ο άντρας τόσο περισσότερο τον επιθυμούν οι γυναίκες. Τι συμβαίνει;

Δύο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, έρχονται να ενισχύσουν με τα πορίσματά τους την άποψη ότι οι γυναίκες προτιμούν ερωτικά τους άνδρες που δεν πρόκειται να τις αγαπήσουν…. Έτσι για να καταλάβετε πόσο τρελές είναι!

Σε πάρα πολλές κουβέντες μας στις παρέες συζητάμε το γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους «κακούς». Και πάντα δεν καταλήγουμε πουθενά, δεν βρίσκουμε άκρη ούτε λογική. Μάλλον έχουν δίκιο όταν λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός, αλλά αυτό δεν εξηγεί και πολλά πράγματα πάνω στο γιατί οι γυναίκες βαριούνται και παρατάνε το καλό και τίμιο παιδί, τον δουλευταρά, τον κουβαλητή, τον ευγενικό, και ξετρελαίνονται για τον σκληρό και τον αλήτη, που θα τις κατακτήσει και θα τις παρατήσει και μετά θα σέρνονται στα πατώματα.

Τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο, τα κακά παιδιά πάνε… παντού. Έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί τα κακά παιδιά κερδίζουν κατά κράτος τα καλά, στον αγώνα για την κατάκτηση του άλλου φύλου. Αν και η πλειοψηφία των γυναικών δηλώνει ότι θέλει να είναι ευγενικός ο άνδρας και να τις φροντίζει, μια έρευνα στην Αμερική έδειξε ότι δεν λένε την αλήθεια και ότι αντίθετα προτιμούν αυτούς που δεν σηκώνουν πολλά-πολλά, που δεν μιλάνε πολύ, που φέρονται σκληρά και επιπλέον κάνουν βίαιο σεξ.

Αυτού του είδους οι άντρες είναι: Νάρκισσοι, Εγωιστές, Άπιστοι και Καταφερτζήδες

Και ακριβώς αυτού του είδους οι άντρες βρίσκουν πολύ εύκολα ερωτικούς συντρόφους. Αυτοί οι άντρες που έχουν – εμμονή με τον εαυτούλη τους στα όρια του ναρκισσισμού, φρενήρης αναζήτηση της ηδονής με πολλές ερωτικές συντρόφους, τις οποίες εξαπατούν για να τις ρίξουν γρήγορα στο κρεβάτι- αυτά τα εντελώς δόλια χαρακτηριστικά, γοητεύουν τις γυναίκες;
Τα παλιά χρόνια πολλοί δημοφιλείς αστέρες, όπως οι Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, Τζέημς Ντιν, Κλιντ Ήστγουν, Αλαιν Ντελόν, κλπ., γοήτευαν τις γυναίκες γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους. Το καλύτερο όμως παράδειγμα αποτελεί ο φανταστικός ήρωας Τζαίημς Μποντ. Εξυπνάκιας, αντιπαθέστατος, εξωστρεφής, κυνικός. Του αρέσει να σκοτώνει και να κατακτά όσες περισσότερες όμορφες γυναίκες μπορεί, ένας πραγματικός παλιοχαρακτήρας ο οποίος όμως είχε τεράστια, παγκόσμια, επιτυχία συμβολίζοντας τον ιδανικό άνδρα.
Νομίζω, για να επανέλθω στο θέμα μου και να ολοκληρώσω, ότι οι γυναίκες δίνουν ένα σημάδι στο σύζυγό τους, με την απιστία τους, πάνω στο τι ακριβώς τους αρέσει σε κάποιον που θέλει να ονομάζεται άνδρας τους. Ο άνδρας δεν πρέπει να είναι βαρετός, μονότονος, προβλέψιμος. Οι γυναίκες προτιμούν γοητευτικούς, ερεθιστικούς, απρόβλεπτους άνδρες γεμάτους ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να τους βρουν στην πραγματικότητα, γι’ αυτό και φαντασιώνονται τους σκληρούς ήρωες και τους ανάλογους σταρ του σινεμά.

Οι άντρες που ακολουθούν πιο κάτω δεν είναι σώνει και καλά macho, κακότροποι ή αλήτες. Είναι όμως σοβαροί, και αντιπροσωπεύουν την εικόνα του σκληρού και λιγομίλητου άντρα.

vincent-cassel-1

Vincent Cassel: Όλες τον γουστάρουν τρελά!

????????????????????

Clint Eastwood και Steve Mc Queen. Δύο τρανταχτά παραδείγματα.

Jason-Statham

Jason Statham, λιώνουν για πάρτη του. Όλες τον φαντάζονται να τις βάζει κάτω και να βλέπουν τον Χριστό φαντάρο…. 

Al Pacino- Daniel Graig

Al Pacino και Daniel Graig

Χρήστος Βασιλόπουλος

O Χρήστος Βασιλόπουλος με το που έσκασε μύτη στην Ελλάδα, όλες του την έπεσαν!!!! Τώρα ζει στο Los Angeles και συνεχίζει εκεί…..

????????????????????????????????????????????????????????????????

Alain Delon. Το απόλυτο τσόλι της δεκαετίας του ’50-’60

Απόστολος Γκλέτσος- Tommy Lee Jones

Απόστολος Γκλέτσος και Tommy Lee Jones

Νίκος Κουρής- Clive Owen

Νίκος Κουρής και Clive Owen

Αλέκος Συσσοβίτης

Αλέκος Συσσοβίτης

Μιχάλης Σιφάκης

Μιχάλης Σιφάκης

mr-Big2

Του άντρα του πολλά βαρύ: Ο Mr. Big του Sex and the City

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here