Γιατί οι νέοι την βρίσκουν με τις μεγάλες;

Γιατί; Γιατί έτσι τους αρέσει! Λογαριασμό θα σου δώσουμε; Και εμείς αν κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, όταν ήμασταν μικροί μας άρεσαν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά άνθρωποι… και βέβαια με την πάροδο των χρόνων… κοιτάμε μόνο πιπίνια! (Χα!) Και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε και το αναλύουμε σαν ένα περίεργο θέμα; Τι πιο φυσικό από την έλξη που αισθάνονται δυο άνθρωποι ανεξάρτητα από την ηλικία ή ακόμα και από οποιοδήποτε χαρακτηριστικό τους (φυλή, θρησκεία, κοινωνική θέση κλπ); Πάρτε το απόφαση. Ο έρωτας δεν συμβαδίζει με τη "λογική"!

4
363

Γιατί; Γιατί έτσι τους αρέσει! Λογαριασμό θα σου δώσουμε; Και εμείς αν κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, όταν ήμασταν μικροί μας άρεσαν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά άνθρωποι… και βέβαια με την πάροδο των χρόνων… κοιτάμε μόνο πιπίνια! (Χα!) Και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε και το αναλύουμε σαν ένα περίεργο θέμα; Τι πιο φυσικό από την έλξη που αισθάνονται δυο άνθρωποι ανεξάρτητα από την ηλικία ή ακόμα και από οποιοδήποτε χαρακτηριστικό τους (φυλή, θρησκεία, κοινωνική θέση κλπ); Πάρτε το απόφαση. Ο έρωτας δεν συμβαδίζει με τη “λογική”!

Είναι γεγονός ότι οι πιτσιρικάδες την βρίσκουν με τις μεγαλύτερες γυναίκες, χωρίς απαραίτητα να έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Όταν βλέπουμε τέτοιες περιπτώσεις [μικρός με μεγαλύτερη] αμέσως γινόμαστε όλοι μας Φρόϋντ και κάνουμε αναλύσεις. Κι’ όμως όσο περίεργο και αν φαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις ζευγαριών με διαφορά ηλικίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γνωρίζονται και ερωτεύονται όπως όλα τα ζευγάρια ή μπορεί η σχέση αυτή να εξυπηρετεί κάποιες βλέψεις και να καλύπτει κάποιες ανάγκες (υλικές , πνευματικές ή σωματικές) του ενός ή του άλλου συντρόφου. Γούστο τους καπέλο τους!

Αν ένας πιτσιρικάς μια τρελή βραδιά βρεθεί με μια σαραντάρα και κάνει το κρεβάτι των ονείρων του, φυσικό είναι να κολλήσει. Μετά ακολουθεί η συμπάθεια, η γοητεία, η γνώση, η ασφάλεια κτλ. κτλ. κτλ…… Οι νεαροί άντρες συνήθως έλκονται από τις μεγαλύτερες γυναίκες γιατί σε γενικές γραμμές αποτελούν για αυτούς μια πρόκληση. Οι ώριμες γυναίκες έχουν αυτοπεποίθηση και γνωρίζουν πολύ καλά το τι θέλουν στην ζωή τους. Είναι σεξουαλικά πιο έμπειρες και πιο απελευθερωμένες κι’ αυτό αποτελεί τον παράγοντα που συνήθως θα φέρουν ένα νεαρό άντρα κοντά τους.

Διάσημοι έρωτες με διαφορά ηλικίας!

Τώρα θα δούμε κάποιες τεκνατζούδες ολκής. Μιλάμε για διαφορές ηλικίας από 10 χρόνια και βάλε…. Δεν θα σας μιλήσω για το χούφταλο την Joan Collins που στα 78 της παντρεύτηκε έναν χάχα 46 χρόνων, αλλά ούτε για τον Beckham που είναι χρόνο μικρότερος από την Victoria. Έχουμε να ασχοληθούμε με πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Madonna

Madonna ζεις, εσύ μας οδηγείς. Πάντα γούσταρε τους μικρούς και οι μικροί βέβαια το καλύτερο τους. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Ο γυμναστής Carlos Leon (αριστερά με την κόρη τους) αλλά και ο Guy Ritchie, αμφότεροι 10 χρόνια μικρότεροι της. Όλες οι 40αρες του πλανήτη πήραν τα πάνω τους…

Madonna

Και μόλις χώρισε τον Guy Ritchie πήγε η αθεόφοβη και τα έφτιαξε με τον Jesus Luz που ήταν 28 χρόνια νεώτερος της. Όλες οι πενηντάρες του πλανήτη την αποθεώνουν.

Madonna

Και πάλι όταν η φίλη μας η Madonna σούταρε τον Jesus, τα έφτιαξε με τον Zaibat Brahim, που είναι 29 χρόνια νεώτερος της. Όλες οι 60νταρες του πλανήτη την έκαναν εικόνισμα!

Juliane Moore

Η εξαιρετική ηθοποιός Julianne Moore υπέκυψε στο φλερτ του κατά 10 περίπου χρόνια νεώτερου της Bart Freundlich, παντρεύτηκαν και έχουν και δύο γιους. Αυτός είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος στο Hollywood.

Mariah Carey

Η Mariah Carey παντρεύτηκε τον Nick Cannon κι’ ας του ρίχνει καμιά 15αρια χρόνια! Του έκανε και δίδυμα.

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Μετά τον χωρισμό της από τον Marc Anthony, η Jennifer Lopez βρήκε παρηγοριά στον κατά 18 χρόνια πιο μικρό της, χορευτή Casper Smart, ο οποίος λιώνει. Θα μου πεις, πώς να μη λιώνει αφού μιλάμε για την J.Lo. Καλά αν την δεις χωρίς photoshop, πρωί την ώρα που ξυπνάει έλα να τα πούμε…..

Halle Berry

Τώρα θα μου πείτε ότι είναι κουκλάρα κτλ. κτλ. και θα σας ξαναπω ΟΚ, αλλά τα πράγματα αν τα δεις από κοντά και χωρίς photoshop, είναι διαφορετικά. H Halle Berry στα 45 της τα είχε φτιάξει με τον 30αρη Gabriel Aubry.

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η Eva Longoria δεν θέλει τους μεγάλους. Ευτυχώς γιατί και όλοι οι μικροί την γουστάρουν. Αυτή κοντά στα 40 και ο Mark Sanchez στα 25.

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Και αφού η κυρία Longoria βαρέθηκε παρακαλώ τον υπερ-παίδαρο τα έφτιαξε με έναν ακόμα πιο μικρό της. Τον Eduardo Cruz που είναι και αδελφός της Penelope Cruz.

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η Demi Moore στα 50 της είχε παντρευτεί τον Ashton Kutcher στα 30 του. Αυτός ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Πολύ.

Brigitte Trognieux,

Ο υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, νεαρός και εκατομμυριούχος, παντρεύτηκε την καθηγήτρια του από το γυμνάσιο, Brigitte Trognieux, που τον περνάει 20 χρόνια και έχει και τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της!!!! Αλλά είπαμε: ο έρωτας είναι τυφλός!

——————–

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα σας έχω κι’ άλλο με Ελληνίδες… “τεκνατζούδες”. Χαχαχαχαχα  πατήστε τον σύνδεσμο: https://www.nikosonline.gr/?p=9667

————————————

Στην ενότητα SHOWBIZ θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι

https://www.nikosonline.gr/category/showbiz/

——————————

nikosonline-gr

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

4 COMMENTS

  1. ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ 50ΝΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ?????
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ…………….

  2. …Πατάω και τον σύνδεσμο για τις ελληνίδες..ε πως..! Αφού ξύπνησες μέσα μου την περιέργεια(αντε το κουτσομπολιό, ας μην κρυβόμαστε)..χαχααα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.