Γιατί στρεσάρονται τα αγόρια στην ερωτική πράξη;

1
276

Οι γυναίκες ξαπλώνουν, και περιμένουν τον άντρα να κάνει όλη τη δουλειά. Και πρέπει αυτός να είναι αντάξιος των προσδοκιών τους. Να έχει τέλεια στύση, να έχει ικανοποιητικού μεγέθους όργανο, να ξέρει τι να κάνει, να βρει το σημείο της ηδονής της παρτενέρ του κτλ. κτλ. Η γυναίκα δεν έχει να αποδείξει τίποτα απ’ όλα αυτά. Ιδού λοιπόν τα 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε…..

Η τέλεια- σκληρή- στύση: Υπάρχει μια τεράστια αγωνία στους άντρες αν η στύση τους θα ικανοποιήσει την ερωτική τους σύντροφο, γιατί μετά ποιος είδε τον θεό και δεν φοβήθηκε!! Θα του κρεμάσει κουδούνια. Θα τον πει… «μελανζέ», «κουρασμένο φιδάκι», «μελάτο» κλπ, κτλ. Και ξέρετε πολύ καλά, ότι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα…..

ATT00007

Το μέγεθος: Αχ αυτό το βλέμμα της!!! Την ώρα που αρχίζει το παιδί να κατεβάζει το σώβρακο, το μάτι της καραδοκεί. Αδιάκριτο και αδηφάγο. Και έτσι και διαπιστώσει μέτριες καταστάσεις, βλέπεις μια απογοήτευση… που θέλεις να ξαναντυθείς και να φύγεις τρέχοντας. Εκεί να δεις κουδούνια: Η «μπάμια», το «υπόθετο», μέχρι και «κραγιόν» το λέει μια φίλη μου…. Έλεος μαντάμ, δεν είμαστε όλοι πορνοσταρ!

Κράμπα και ιδρώτας: Τρέμει το καημένο το αγοράκι μην τον πιάσει καμιά κράμπα πάνω στην αεροπλανική πόζα που θέλεις να κάνει, ή μην ιδρώσει και τον κακοχαρακτηρίσεις. Άκου κούκλα μου. Το να τον πιάσει κράμπα κατά τα διάρκεια της συνέρευσης είναι φυσικό αν το παιδί δεν είναι χρυσός Ολυμπιονίκης, και να ξέρεις ότι έχει συνεχώς στο μυαλό του μήπως σε ενοχλεί ο ιδρώτας του ή οι σταγόνες που πέφτουν πάνω σου! Γίνεται πράξη χωρίς ιδρώτα, και μάλιστα το καλοκαίρι; Μη κοιτάς εσύ που είσαι ξάπλα και ακίνητη… Εκείνος είναι ο εργάτης!

Γκριμάτσες και πάρλα: Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους άντρες κατά την διάρκεια της πράξης είναι αν θα πρέπει να κάνουν γκριμάτσες, αν θα πρέπει να μιλάνε ή αν στο φινάλε, στην κορύφωση, θα πρέπει να βγάζουν την κραυγή του ζώου! Κι’ όσο εσύ είσαι ξαπλωμένη και περιμένεις με το γνωστό ύφος να δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος, εκείνος αγχώνεται. Αν αρχίσεις εσύ πρώτη να του ψιθυρίζεις ή να βγάζεις ηδονικές κραυγούλες θα καταλάβει και θα χαλαρώσει ο χριστιανός! Κι’ αν την στιγμή της κορύφωσης κάνει καμιά αστεία γκριμάτσα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε για γέλια, ούτε για κριτική!

Προσποίηση: Δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να μην σκέφτεται ότι προσποιείσαι. Ναι, σκέφτεται αν το ευχαριστιέσαι ή αν βαριέσαι. Μιλάμε για τις συνευρέσεις που διαρκούν…… Εκείνος ξέρει ότι οι γυναίκες είναι καλές στο να προσποιούνται και πάντα έχει στο μυαλό του το ερωτηματικό ότι μπορεί να έχεις βαρεθεί και απλά να του κάνεις ξεπέτα μέχρι να ολοκληρώσει. Επίσης όταν κλείνεις τα μάτια, πιστεύει ότι σκέφτεσαι τον άλλο…. Τον προηγούμενο… δεν είναι αστεία αυτά. Προκαλούν απίστευτο άγχος.

man-looking-worried-sitting-on-the-edge-of-a-bed

Αν οι γυναίκες νομίζουν ότι μόνο αυτές είναι αγχωμένες τη στιγμή της ερωτικής πράξης, κάνουν μέγα λάθος. Οι άντρες και κυρίως τα αγόρια είναι πολύ πιο στρεσαρισμένα. Αν εσύ κούκλα μου σκέφτεσαι το σώμα σου, και τα «ψωμάκια» σου, οι άντρες σκέφτονται χίλια δυο άλλα πιο ουσιώδη πράγματα που μπορεί να τους «εκθέσουν».

————————————

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

erectile-dysfunction

1 COMMENT

  1. Νικο μου, “συν Αθηνά και χείρα κίνει” έλεγαν οι παλιοί. Το λέω για τις γυναίκες. Το να κάθονται και να περιμένουν τα πάντα απο κείνον, είναι μέγα λάθος και για τους δυό. Συμπτωματικά, είχα μια τάξη όλο κοπέλες κι ένα μόνο αγόρι. Την ημέρα που απουσίασε, κι εφόσον το απαιτούσε η ύλη μου, τις ρώτησα πως τα πάν με τον οργασμό Και: ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!! Πριν τη διδασκαλία του κομματιού λοιπόν, τους έκανα “μίνι” μάθημα σεξουαλικής ικανοποίησης. Παρτενέρ είμαστε, όχι μόνο εργαλεία. Για να νιώσει εκείνος, πρέπει να συμμετέχουμε.Να νιωσουμε κι εμείς χωρίς προσποίηση. Αυτά. (Καλά είμαι, ευχαριστώ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.