Για ταξίδια χλιδή!

0
1214
?????????????????????????????????????????????????????????

boeing1

Τα ιδιωτικά τζετ είναι η επιτομή των πολυτελών αεροπορικών ταξιδιών αλλά η πραγματικότητα είναι πως μόνο μια πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων μπορεί να αντεπεξέλθει στο κόστος τους.

Οι ζάμπλουτοι του πλανήτη, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερα χρήματα, αποκτούν παραξενιές και ιδιοτροπίες. Και οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες αεροπλάνων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους, άρχισαν να φτιάχνουν ιπτάμενα παλάτια. Το πανηγύρι της ματαιοδοξίας καταλαμβάνει τους αιθέρες. Η Αirbus και η Boeing πωλούν τις “VIP” εκδόσεις των επιβατικών αεροπλάνων τους σε μια μικρή ελίτ μερίδα ανθρώπων, ενώ μια πρόσφατη χλιδάτη μετατροπή ενός exclusive αεροπλάνου ανέβασε τον πήχη της πολυτέλειας κατά πολύ. Κάποιος πολύ τυχερός και πάρα πολύ πλούσιος πελάτης παρέλαβε προσαρμοσμένο στις προσωπικές του ανάγκες ένα Boeing 747-8.

Το όλο project ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο και συνολικά οι εργασίες είχαν διάρκεια σχεδόν τρία χρόνια. Το αεροσκάφος διαθέτει σαλόνια, ένα γραφείο, κρεβατοκάμαρες και μια τεραστίων διαστάσεων τραπεζαρία. Όλα τα εσωτερικά μέρη και οι καμπίνες είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τα πιο εκλεκτά υλικά. Η τιμή ενός τέτοιου αεροσκάφους χωρίς τις πρόσθετες πολυτέλειες φτάνει τα 367 εκατομμύρια δολάρια!

boeing3

Ελάτε να δούμε, έστω σε φωτογραφίες, το πιο πολυτελές Boeing 747

boeing6

boeing7

Η Οικονομική ανισότητα ολοένα και αυξάνεται. Οι πλούσιοι γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι, και οι φτωχοί εξαθλιώνονται ακόμα πιο πολύ.

boeing2

boeing8

————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

boeing5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.