Γυναίκες και one night stand

Γιατί λένε ότι κάποιες γυναίκες ιντριγκάρονται να κάνουν περιστασιακές ερωτικές συνευρέσεις με κάποιον που βρέθηκε στο οπτικό τους πεδίο και τον φαντασιώθηκαν; Δεν είναι ανάγκη να είναι όμορφος, πλούσιος, καλοβαλμένος ή καλό παιδί. Αρκεί να τις διεγείρει, να υπάρχει το κίνητρο για το άγνωστο ή το μυστήριο που την περιμένει.

1
1486

Γιατί λένε ότι κάποιες γυναίκες ιντριγκάρονται να κάνουν περιστασιακές ερωτικές συνευρέσεις με κάποιον που βρέθηκε στο οπτικό τους πεδίο και τον φαντασιώθηκαν; Δεν είναι ανάγκη να είναι όμορφος, πλούσιος, καλοβαλμένος ή καλό παιδί. Αρκεί να τις διεγείρει, να υπάρχει το κίνητρο για το άγνωστο ή το μυστήριο που την περιμένει.

Είναι γνωστό ανά τους αιώνες των αιώνων, ότι υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται και κάνουν έρωτα μόνο για μια νύχτα. Είναι η λεγόμενη “αρπαχτή”, που γίνεται ξαφνικά και συνήθως οι δύο ευκαιριακοί εραστές δεν πρόκειται να το επαναλάβουν. Δεν θα ξαναϊδωθούν ποτέ. Ήταν η ερωτική πράξη της μιας βραδιάς, της μιας στιγμής. Γνωστά όλα αυτά. Το μόνο καινούργιο είναι ο χαρακτηρισμός του πράγματος, η έκφραση One Night Stand.

Επίσης καινούργιο είναι, ότι πολλές φορές –τις περισσότερες λένε οι ειδικοί- το προκαλούν οι γυναίκες. Και η “αρπαχτή” δεν είναι απαραίτητο να προκύψει νύχτα, γιατί όχι και την ημέρα, αν το φέρει η περίπτωση. Και σήμερα οι ευκαιρίες να βρεθούν δύο άτομα είναι πολύ περισσότερες και ποικίλες. Αρκεί να παίζει η προδιάθεση, να υπάρχει το πάθος και η όρεξη (για να μην πω κάτι άλλο). Αρκεί το «μήνυμα» που στέλνουν τα μάτια να κατευθυνθεί στο κατάλληλο άγνωστο πρόσωπο, στο δρόμο, στο χώρο της δουλειάς, στο μετρό, στο σουπερμάρκετ, στο σχολείο του παιδιού….

Βέβαια είναι πιο εύκολο να εκδηλωθούν οι φαν του one night stand εκεί όπου καταναλώνεται αλκοόλ. Το one night stand κρύβει μια μοναδική εμπειρία, κάτι περισσότερο από περιέργεια, ακόμα και τη σκέψη να δοκιμάσει η γυναίκα τη σεξουαλικότητά της. Χωρίς φραγμούς, άλλωστε, χωρίς όρια, κανένα δισταγμό, αφού θα δοθεί, θα παραδοθεί σεξουαλικά, όπως και θα είναι η ίδια ελεύθερη να «εισπράξει» ηδονή από τον άγνωστο και θα ικανοποιήσει τις απόκρυφες επιθυμίες της. Και να πραγματοποιήσει με την ευκαιρία τις ανομολόγητες φαντασιώσεις της.

Πάρα πολλές φορές το one night stand είναι απόλυτα θεραπευτικό.

Οι παντρεμένες αλλά περισσότερο οι εργένισσες επιδιώκουν το one night stand σαν “αταξία”, ή σαν θεραπεία για τα ανομολόγητα πάθη τους. Διότι για τον άνδρα, τον μέσο άνδρα, που έχει μόνιμα στο κεφάλι την επιθυμία για γαμήσι, το one night δεν διαφέρει από το οποιοδήποτε πήδημα.

Στατιστικά το one night stand δεν καταλήγει ποτέ σε σχέση, όσο καλό κι’ αν υπήρξε. Κάποιες ή κάποιοι επειδή ακριβώς το ευχαριστήθηκαν, επειδή αισθάνθηκαν εντελώς απελευθερωμένοι ίσως, και τους άρεσε η γλύκα της «πρώτης φοράς» ήθελαν να την επαναλάβουν. Όμως δύσκολα «κάθεται» μια τέτοια σχέση. Γιατί; Επειδή αν είχαν τη δυνατότητα να συναντιόντουσαν, δεν θα είχε προηγηθεί το one night stand…….

Γυναίκες και one night stand

Αυτό που ίσως ψάχνει μια γυναίκα στο One night stand, είναι το κάτι ξεχωριστό, το διαφορετικό σε σύγκριση με την ερωτική πράξη της μόνιμης ερωτικής της σχέσης.

Με κοίταγε τόσο πρόστυχα, που δεν άντεξα, του έκανα νόημα να με ακολουθήσει στο parking. Το κάναμε με λύσσα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου” Αντιγόνη Π.

Στο γυμναστήριο έρχεται ένας τύπος, που ξέρω ότι είναι παντρεμένος, παρ’ όλο που βγάζει την βέρα του. Το σημάδι φαίνεται. Μ’ αρέσει όμως τόσο πολύ, που δεν άντεξα. Τον πήρα στα αποδυτήρια Μαριλού Κ.

160415180728_8344

Αισθανόμουν μόνη και ήθελα πάση θυσία να κάνω έρωτα. Ευτυχώς στο bar βρέθηκαν πολλοί που με ερέθισαν. Ήταν μια παρέα με τρεις. Τους πήρα και τους τρείς στην τουαλέτα. Όχι συγχρόνως” Άννα Μ.

woman-flirting-with-guy-in-bar

www.nikosonline.gr

Ένα Καθημερινό magazino για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ

Το site ανανεώθηκε, απόκτησε νέα εμφάνιση και έγινε φιλικό προς smart phones & tablets. Προωθήστε το να τo μάθουν όλοι οι φίλοι σας… (και κοινοποιείστε όποια άρθρα σας αρέσουν).

Επίσης ακολουθήστε το nikosonline στα:

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Instagram: https://instagram.com/nikosonline/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/NikosOnLine/

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.