Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

0
621

orgasm

Μιλάμε για τον γυναικείο αυνανισμό. Τσιμουδιά. Το μεγαλύτερο φυλασσόμενο μυστικό των γυναικών για αιώνες. Όπως, άλλωστε, όλοι οι άνδρες που συνεχίζουν να αυτοϊκανοποιούνται ακόμα και μετά τα 50 και τα 60 τους χρόνια.

Γιατί είναι ακόμα ταμπού; Γιατί ενώ όλα γίνονται, σχεδόν τίποτα δεν τολμάμε να το πούμε; Ποια, από τις σημερινές απελευθερωμένες γυναίκες τολμάει να παραδεχθεί ότι…αυνανίζεται; Που δεν είναι παρά φύση πράξη, απεναντίας επιβάλλεται να αυτοϊκανοποιούνται οι γυναίκες- όπως και οι άντρες- ιδιαίτερα αν δεν είναι ζευγαρωμένες, ή αν ο άντρας τους τις παραμελεί. Δεν πρέπει να παραμένει σε σεξουαλική αχρησία. Το λένε και οι γιατροί. Επιβάλλεται σου λέει. Η μαλακία- έτσι το λέμε πια όλοι- δεν κάνει κακό, αρκεί να γίνεται με μέτρο.

Και όταν μιλάμε για τον γυναικείο αυνανισμό, επικρατεί μια παγωμάρα. Τσιμουδιά. Το μεγαλύτερο φυλασσόμενο μυστικό των γυναικών για αιώνες. Όπως, άλλωστε, όλοι οι άνδρες που συνεχίζουν να αυτοϊκανοποιούνται ακόμα και μετά τα 50 και τα 60 τους χρόνια, κανένας δεν παραδέχεται ότι μαλακίζεται. Το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες. Και δεν το λέμε. Σσσσσσς…. δεν κάνει. Όλες το έχουν κάνει με ποικίλους τρόπους προκειμένου για να φθάσουν σε οργασμό χωρίς σεξουαλικό ταίρι.

Το μεγαλύτερο φυλασσόμενο μυστικό των γυναικών για αιώνες.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επιβάλλεται να αυτοϊκανοποιούνται οι γυναίκες- όπως και οι άντρες – ιδιαίτερα αν δεν είναι ζευγαρωμένες, ή αν ο άντρας τους τις παραμελεί.

Health Benefits of the Female Orgasm ___Self Pleasure For Women___

Το nikosonline.gr έχει δική του σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/www.nikosonline.gr/

—————————————-

Γίνετε μέλη στην ομάδα «Γυναίκες»

https://www.facebook.com/groups/173622709721508/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.