Διαγωνισμός για το καλύτερο συγκρότημα

0
647

14MUSIC-BAND-CONTEST_M

Η μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου συγκροτήματος για το 2016 έχει ήδη ξεκινήσει με πρωτοβουλία της εταιρίας 14 Music. 30 συγκροτήματα, 4 κριτές, ένας μοναδικός νικητής.

Το «BAND CONTEST» είναι ένας νέος μουσικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου συγκροτήματος για το 2016 και θα ολοκληρωθεί με τρία Live. Τον Διαγωνισμό επιμελείται και διοργανώνει η 14Music, και τα Live θα γίνουν στο Club της Αρχιτεκτονικής, στο Γκάζι, τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Μαΐου.

Η Κριτική Επιτροπή, που αποτελείται από τον Χρήστο Δάντη, την Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε), τον Κώστα Καλημέρη (Μουσικό Παραγωγό) και τον Αλέξανδρο Βραχωρίτη (Ραδιοφωνικό Παραγωγό Rock FM), θα σχολιάσει και θα επιλέξει το καλύτερο γκρουπ του διαγωνισμού. Το έπαθλο για το μεγάλο Νικητή περιλαμβάνει: Δισκογραφικό Συμβόλαιο με τη 14Music, την παραγωγή του 1ου single, και την παραγωγή ενός Video Clip.

mic

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ: Δηλώσεις Συμμετοχής

Στο διάστημα από 8 Απριλίου 2016 έως και 8 Μαΐου 2016, γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπου όσα συγκροτήματα επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσα από την ιστοσελίδα της 14 Music http://14music.grσυμπληρώνοντας την ειδική φόρμα.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ: Επιλογή συγκροτημάτων

Στη δεύτερη φάση γίνεται η επιλογή των τριάντα επικρατέστερων συγκροτημάτων ,με την εξής διαδικασία:

  • Τα τρία (3) συγκροτήματα που συμμετέχουν, με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο You Tube κανάλι της 14 Music (most views), εξασφαλίζουν την απευθείας πρόκρισή τους στον ημιτελικό.

  • Τέσσερα (4) συγκροτήματα επιλέγουν απευθείας οι χορηγοί επικοινωνίας.

  • Είκοσι τρία (23) επιλέγονται από την κριτική επιτροπή, με κριτήρια την πρωτοτυπία, την καλλιτεχνική δημιουργία και τη σκηνική παρουσία του συγκροτήματος.

Τα ονόματα των 30 συγκροτημάτων θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 14/5, στη σελίδα της 14 Music, αλλά και μέσω social media (facebook, twitter κτλ). Παρουσιάζει, η μοναδική δημιουργός και ερμηνεύτρια: Κέλλυ Καλτσή.

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ: Live Contest

Η τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού περιλαμβάνει τα Live στην Αρχιτεκτονική, όπου τα συγκροτήματα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό, το υλικό με το οποίο διαγωνίζονται. Τα Live θα πραγματοποιηθούν τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Μαΐου σε δύο στάδια. Στο πρώτο διήμερο (22/5 και 23/5) – προκριματικά- θα διαγωνιστούν όλα τα συγκροτήματα (15 την πρώτη ημέρα και 15 τη δεύτερη ημέρα). Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου (29/5) διαγωνίζονται τα πέντε συγκροτήματα που προκρίθηκαν και αναδεικνύεται ο τελικός νικητής.

Αν έχετε συγκρότημα ή φίλους που έχουν συγκρότημα, δηλώστε συμμετοχή στην http://14music.gr/el/

live-music_1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.