Διακοπές με τον Σαμπάνη

Οι διακοπές είναι πολύ προσωπικές στιγμές κάθε ανθρώπου. Έχω βγάλει άπειρες φωτογραφίες γνωστών από διακοπές, που είτε είχαμε πάει μαζί, είτε συναντηθήκαμε τυχαία. Ποτέ μα ποτέ δεν τις έχω δημοσιεύσει. Δεν ξέρω αν ο άλλος θέλει να εμφανιστεί δημόσια η εικόνα του, από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μια δυο φορές που χρειάστηκε τους τηλεφώνησα και τους ρώτησα αν θα μπορούσα να αναρτήσω κάποια.

0
2993

Οι διακοπές είναι πολύ προσωπικές στιγμές κάθε ανθρώπου. Έχω βγάλει άπειρες φωτογραφίες γνωστών από διακοπές, που είτε είχαμε πάει μαζί, είτε συναντηθήκαμε τυχαία. Ποτέ μα ποτέ δεν τις έχω δημοσιεύσει. Giorgos SabanisΔεν ξέρω αν ο άλλος θέλει να εμφανιστεί δημόσια η εικόνα του από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μια δυο φορές που χρειάστηκε, τους τηλεφώνησα και τους ρώτησα αν θα μπορούσα να αναρτήσω κάποια.

Φωτογραφίες: Νίκος Μουρατίδης

Τις φωτογραφίες αυτού του άρθρου τις έχω βγάλει πριν κάποια καλοκαίρια που έτυχε να συναντηθούμε με τον Γιώργο Σαμπάνη, σε σπίτι κοινών γνωστών. Τις ανακάλυψα φτιάχνοντας το αρχείο μου, και τις δημοσιεύω γιατί δεν θα γράψω λεπτομέρειες που είμαστε, με ποιους είμαστε, ούτε θα τον δείτε ημίγυμνο, με αντηλιακά να «ψήνεται» κάτω απ’ τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο…. Απλά φωτογραφίες στις οποίες μιλάμε, γελάμε, τρώμε γεμιστά και τέτοια…. (ένα δωράκι για τους fan)

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

Καλό μας καλοκαίρι 

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης: «Γιατί έχει αντιπάθειες ο Σαμπάνης;» https://bit.ly/2rDO5wD

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

Διακοπές

Οι ποδοσφαιριστές είναι διακοπές: https://bit.ly/2Z5iVzD

Ο πρωθυπουργός είναι σε συνεχείς διακοπές: https://bit.ly/2T6g8m7

Διακοπές με την Γιάννα… (δείτε το κότερο χλιδή): https://bit.ly/2WZbffB

Οι κουστουμάτοι σε διακοπές: https://bit.ly/3fPKkLZ

Όλοι οι σταρ στην Ελλάδα για διακοπές: https://bit.ly/2JpEG1F

Οι διάσημοι κάνουν διακοπές στην Ελλάδα: https://bit.ly/2JzmiDD

Τα πιο φτηνά μέρη για διακοπές: https://bit.ly/2hP9v7k

Διακοπές χωρίς ρεύμα και νερό; https://bit.ly/3622HZu

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.