Διακοπές με τον Σαμπάνη

Οι διακοπές είναι πολύ προσωπικές στιγμές κάθε ανθρώπου. Έχω βγάλει άπειρες φωτογραφίες γνωστών από διακοπές, που είτε είχαμε πάει μαζί, είτε συναντηθήκαμε τυχαία. Ποτέ μα ποτέ δεν τις έχω δημοσιεύσει. Δεν ξέρω αν ο άλλος θέλει να εμφανιστεί δημόσια η εικόνα του, από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μια δυο φορές που χρειάστηκε τους τηλεφώνησα και τους ρώτησα αν θα μπορούσα να αναρτήσω κάποια.

0
637

Οι διακοπές είναι πολύ προσωπικές στιγμές κάθε ανθρώπου. Έχω βγάλει άπειρες φωτογραφίες γνωστών από διακοπές, που είτε είχαμε πάει μαζί, είτε συναντηθήκαμε τυχαία. Ποτέ μα ποτέ δεν τις έχω δημοσιεύσει. Giorgos SabanisΔεν ξέρω αν ο άλλος θέλει να εμφανιστεί δημόσια η εικόνα του από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μια δυο φορές που χρειάστηκε, τους τηλεφώνησα και τους ρώτησα αν θα μπορούσα να αναρτήσω κάποια.

Φωτογραφίες:  Νίκος Μουρατίδης

Τις φωτογραφίες αυτού του άρθρου τις έχω βγάλει πριν κάποια καλοκαίρια που έτυχε να συναντηθούμε με τον Γιώργο Σαμπάνη, σε σπίτι κοινών γνωστών. Τις ανακάλυψα φτιάχνοντας το αρχείο μου, και τις δημοσιεύω γιατί δεν θα γράψω λεπτομέρειες που είμαστε, με ποιους είμαστε, ούτε θα τον δείτε ημίγυμνο, με αντηλιακά να «ψήνεται» κάτω απ’ τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο…. Απλά φωτογραφίες στις οποίες μιλάμε, γελάμε, τρώμε γεμιστά και τέτοια….

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

Καλό μας καλοκαίρι 

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

Διαβάστε επίσης: «Γιατί έχει αντιπάθειες ο Σαμπάνης;» https://bit.ly/2rDO5wD

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

Στην ενότητα SHOWBIZ θα βρείτε άρθρα που σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι

http://www.nikosonline.gr/category/showbiz/

Διακοπές με τον Σαμπάνη, Γιώργος Σαμπάνης, Καλοκαίρι, Giorgos Sabanis, Kalokairi, nikosonline.gr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.