ΔΝΤ, πουτάνες και βίζιτες!

0
791

escort-elite-daily

Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τις ερωτικές επιδόσεις του πάλαι ποτέ κραταιού άνδρα της παγκόσμιας οικονομίας και πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Dominique Strauss-Kahn, ο οποίος δικάζεται, κατηγορούμενος για μαστροπεία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», ο κάποτε επίδοξος διεκδικητής της γαλλικής προεδρίας για το Σοσιαλιστικό Κόμμα είχε νοικιάσει κρυφά διαμέρισμα στο Παρίσι, με το όνομα κάποιου τρίτου. Σε αυτό το διαμέρισμα διοργάνωνε τα περιβόητα «πάρτι του σεξ» (παρτούζες δηλαδή). Την τρίτη και τελευταία ημέρα εξέτασής του, ο Strauss-kahn ισχυρίστηκε ότι το διαμέρισμα ενοικιάστηκε στο όνομα κάποιου άλλου, προκειμένου να αποκρύψει τις ερωτικές του δραστηριότητες από την τότε γυναίκα του, την δημοσιογράφο Anne Sinclair. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το χρησιμοποιούσε «ως τόπο ψυχαγωγίας με νεαρές γυναίκες για προσωπικούς λόγους», αλλά του ήταν χρήσιμο και για συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους.

Παραδέχθηκε επίσης ότι το μικρό διαμέρισμα συχνά φιλοξενούσε σεξουαλικά όργια, αλλά αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που τα διοργάνωνε, ενώ προσέθεσε, για άλλη μια φορά, ότι δεν γνώριζε ότι οι νεαρές γυναίκες που τον συνόδευαν ήταν πόρνες. Ωστόσο, αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα: Ότι είχε αποστείλει δεκάδες σύντομα sms σε φίλους, με τα οποία τους γνωστοποιούσε ότι οργανώνει τέτοιες παρτούζες σε Ουάσιγκτον, Μαδρίτη και Βιέννη.

hd_hot_girls_wallpaper

Ο Dominique Strauss-Kahn ομολόγησε ότι διατηρούσε χώρο για «πάρτι σεξ»

Σ’ ένα από αυτά τα μηνύματα αναφέρει σε κάποιον φίλο του στη Βόρεια Γαλλία: «μήπως θέλεις να δοκιμάσεις ένα εξαιρετικό πονηρό night club στη Μαδρίτη με εμένα και κάποια εργαλεία;» Όταν τον ρώτησαν γιατί χρησιμοποιούσε τόσο ταπεινωτικούς όρους όταν αναφερόταν στις γυναίκες, ο monsieur Strauss-kahn για πρώτη φορά έδειξε να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και απάντησε ότι με τον όρο «εργαλεία» εννοούσε ότι ο φίλος του θα μπορούσε να φέρει στο πάρτι οποιονδήποτε ήθελε. Αρνήθηκε ότι ο υποτιμητικός όρος που χρησιμοποιούσε υποδεικνύει ότι γνώριζε πως τα κορίτσια που έρχονταν στα πάρτι του, κατά την περίοδο 2008 έως 2011, ήταν ιερόδουλες. Σε άλλα μηνύματα που αντάλλασσε με τους φίλους του χρησιμοποιούσε λέξεις όπως «φιλενάδα», «υποψήφια» ή προσέφερε τις γυναίκες ως… «δώρα».

Sunny-Star_2926524k

Για το ότι αποκαλούσε τις ιερόδουλες «τα εργαλεία», είπε ότι έτσι μιλούν όσοι συμμετέχουν σε τέτοια πάρτι.

Όπως ο ίδιος ομολόγησε, το λεξιλόγιο αυτό ήταν το μόνο κατανοητό στον κόσμο που προσκαλείτο σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Τα μηνύματα αυτά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση και θεωρούνται από τους εισαγγελείς μείζονος σημασίας, γιατί δείχνουν ότι ο Dominique Strauss-Kahn ήταν αυτός που προκαλούσε ή ακόμα και οργάνωνε τα όργια. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, η οργάνωση τέτοιων συγκεντρώσεων ισοδυναμεί με μαστροπεία, ακόμη και αν ο ίδιος δεν λάμβανε μερίδιο από την αμοιβή των κοριτσιών.

web-dks-1-getty

Strauss-Kahn-7

Σχεδόν 30 χρόνια πριν, 1986, όταν ο monsieur Dominique Strauss-Kahn εκλέχτηκε με το σοσιαλιστικό κόμμα βουλευτής.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος, Anne Sinclair πρώην σύζυγος του Dominique Strauss-Kahn

——————————-

Ένα blog για την ζωή, τον άνθρωπο και τις τέχνες. Ακολουθήστε το nikosonline.gr

Twitter: https://twitter.com/NikosOnLineGr

Pinterest: http://www.pinterest.com/NikosOnLine/

Strauss-Kahn-8

H ταινία του Abel FerraraWelcome to New York”, εμπνευσμένη από τον Dominique StraussKahn με τον Gerard Depardieu και την Jacqueline Bisset.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.