Δύο αρνήσεις = Μία κατάφαση

0
569

Το True Story είναι ένα θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2015 που σκηνοθέτησε ο Rupert Goold και έγραψε ο ίδιος μαζί με τον David Kajganich βασισμένο στις αφηγήσεις του Michael Finkel. Και διαβάστε πως έχει η ιστορία.

Ο James Franco παίζει τον Christian Longo, έναν Νο 1 καταζητούμενο από το FBI, επειδή σκότωσε την γυναίκα και τα τρία παιδιά του στο Oregon . Κρύβεται στο Μεξικό, με το όνομα ενός δημοσιογράφου, του Michael Finkel (Jonah Hill), μέχρι που τον συλλαμβάνουν και αποκαλύπτεται η απάτη. Και έτσι ξεκινάει η σχέση αυτών των δύο αντρών, όταν ο δημοσιογράφος πάει να τον συναντήσει στις φυλακές, για να μάθει γιατί χρησιμοποιούσε το όνομα του.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival και βγήκε στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2015.

true_story_story_background-2

Ο Finkel που δουλεύει στους New York Times, είναι ένας πετυχημένος και φιλόδοξος ρεπόρτερ, που κάνει μια «στραβή» και τον απολύουν. Μετά απ’ αυτό, είναι ακατόρθωτο να βρει δουλειά σε οποιοδήποτε έντυπο. Η ευκαιρία του δίνεται, όταν μια τοπική εφημερίδα του Oregon του ζητάει να γράψει ένα θέμα, για τον δολοφόνο που χρησιμοποιούσε το όνομα του. Και έτσι έγινε η συνάντηση.

TrueStory1

Οι συνομιλίες των δύο αντρών είναι σαν ένα παιχνίδι γάτας και ποντικού.

Jonah-Hill_M

Δείτε το trailer της ενδιαφέρουσας ταινίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.