Είναι έξοχοι….

0
158

pco, POCKET CULTURE ORCHESTRA

Λέγονται Pocket Culture Orchestra, είναι νέα παιδιά, και ξέρετε πολύ καλά ότι πάντα βοηθάω όσο μπορώ αξιόλογους νέους με ταλέντο και καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Το τραγούδι τους το ακούω κάθε μέρα……

Οι Pocket Culture Orchestra σχηματίστηκαν το 2012 από τους Δημήτρη Πελεκάνο & Μάριο Λαζ Ιωαννίδη. Το πρώτο τους unofficial release ήταν το κομμάτι με τίτλο “Stay” το 2012, το οποίο έπαιξε σε κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το πρώτο τους επίσημο single κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο “Ηearts Αbound”. Το 2016, τους βρίσκει να φτιάχνουν τον 1ο τους ολοκληρωμένο δίσκο στο #musicroomstudio, ξεκινώντας από το τραγούδι “Love Always Comes Home”.

Οι μουσικές επιρροές των PCO είναι πάρα πολλές και παρά την pop φιλοσοφία, συνδυάζουν στοιχεία από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.

Ο Δημήτρης Πελεκάνος σπούδασε modern guitar και jazz αρμονία στο Ωδείο Φίλλιπος Νάκας. Ξεκίνησε να γράφει μουσική και στίχους και τα πρώτα ολοκληρωμένα τραγούδια, ήρθαν σε ηλικία 18 ετών. Από τότε έπαιξε σε διάφορα cover bands σε πολλά μαγαζιά στην Ελλάδα και μετά από 10 χρόνια, το 2011 αποφάσισε να σταματήσει να παίζει διασκευές και να κυνηγήσει αυτό που πάντα ήθελε.
Ο Μάριος Λαζ Ιωαννίδης ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 6 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από 17 ετών γράφοντας παράλληλα τα πρώτα τραγούδια. Σπούδασε ηλεκτρική κιθάρα και μοντέρνα μουσική στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Στη συνέχεια, βραβεύτηκε με υποτροφία από το Berklee College Of Music (Βοστώνη-ΗΠΑ) από όπου κι αποφοίτησε με Bachelor’s Degree (Guitar, Music Production & Engineering). Το 2011 βραβεύτηκε με το Mix Magazine TEC Award. Εργάζεται ως μουσικός παραγωγός, ενορχηστρωτής, mixing engineer, μουσικός και καθηγητής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε το lyric video του Love Always Comes Home που έφτιαξαν μόνα τους τα παιδιά.

Όλοι πρέπει να βοηθάμε τους νέους με ταλέντο. Κοινοποιήστε το άρθρο, ή το τραγούδι των παιδιών

POCKET CULTURE ORCHESTRA

Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/channel/UCN4nFDIf8zOQjHzosOUFAhQ

Facebook Page – https://www.facebook.com/pocketcultureorchestra

Twitter – https://twitter.com/PCOofficial

Instagram – https://www.instagram.com/pocketcultureorchestra

Spotify – https://play.spotify.com/artist/20gbayGFOd3Sjsc0ZhWTFZ

Itunes – https://itunes.apple.com/us/artist/pocket-culture-orchestra/id947976847 

Πελεκάνος Δημήτριος  https://www.facebook.com/dimitris.mayer

Μαριος Λάζ Ιωαννίδης   https://www.facebook.com/marioslazioannidis

POCKET CULTURE ORCHESTRA

———————————————————–

Κάντε Like στην σελίδα «Άντρες παντού» / https://www.facebook.com/Άντρες-Παντού-279562219091843/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.