Είναι αγόρι ή κορίτσι;

Το άφυλο μοντέλο που κατέκτησε το χώρο της μόδας και ως γυναίκα και ως άντρας είναι γεγονός, και είναι γυναίκα. Το όνομα της είναι Rain Dove και σίγουρα είναι διαφορετική σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Κονσίτα είναι αποκρουστική, αυτή έχει ενδιαφέρον.

0
1007

Το άφυλο μοντέλο που κατέκτησε το χώρο της μόδας και ως γυναίκα και ως άντρας είναι γεγονός, και είναι γυναίκα. Το όνομα της είναι Rain Dove και σίγουρα είναι διαφορετική σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Κονσίτα είναι αποκρουστική, αυτή έχει ενδιαφέρον.

Δεν πρόκειται για κάποια transgender αν αυτό είναι το πρώτο που σκεφτήκατε. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία, απλώς, έχει έντονα αντρικά χαρακτηριστικά- και αποφάσισε, αυτό που για άλλες μπορεί να είναι μειονέκτημα, αυτή να το κάνει προτέρημα και να λάμψει μέσα από αυτό. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή την διαφορετικότητα της για να καταρρίψει τα στερεότυπα και τον διαχωρισμό των δύο φύλων.

αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr

Σήμερα, δουλεύει ως μοντέλο τόσο για γυναικείες συλλογές και επιδείξεις μόδας, όσο και για αντρικές και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του modeling. Όταν την πρωτοείδα σάστισα για λίγο, αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει. Μου άρεσε τρελά. Και η ίδια δεν φαίνεται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μια και συνέχεια ανεβάζει στις σελίδες της φωτογραφίες με τις οποίες προωθεί την διττή της φύση, βάζοντας στο ένα κάδρο τον εαυτό της ως γυναίκα και στο άλλο τον εαυτό της ως άντρα. Αν θέλετε τη γνώμη μου, και οι δύο της εκδοχές, είναι συναρπαστικές. H Rain Dove, που φτάνει το 1,85 σε ύψος, όπως έχει δηλώσει, δεν την νοιάζει τι φύλο πιστεύει ο κόσμος ότι είναι ή εκπροσωπεί.

Αδιαφορώ για τι πιστεύουν ότι έχω ανάμεσα στα πόδια μου.”

αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr

Μάλιστα, πολύ συχνά μιλάει σκληρά και ωμά για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για κοινωνικά θέματα. Από τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας μέχρι τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των άστεγων. H ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις οι οποίες κλίνουν στο γυναικείο φύλο και έχει δημοσιοποιήσει τη σχέση της με το κορίτσι της, Sierra Jiminez η οποία είναι δημοσιογράφος.

Η Rain Dove έκλεισε την πρώτη της δουλειά με τον οίκο Calvin Klein, και ήταν μια συμφωνία που της άλλαξε την ζωή, αφού από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι προτάσεις έπεφταν βροχή. Άρχισε να φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας με άρθρα που αποθεώνουν τη διαφορετικότητα της, να κλείνει συμφωνίες με οίκους μόδας και να κάνει τα πρώτα της βήματα στα fashion shows τους και το 2015 και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (και ως άντρας και ως γυναίκα) ενώ αυτή την στιγμή το όνομά της υπάρχει σε κάθε άρθρο που μιλάει για «μοντέλα που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα ομορφιάς». Πρόσφατα μάλιστα έγινε και ένα από τα πρόσωπα σε καμπάνια της εταιρείας Dove η οποία είναι γνωστή για την τάση της να προωθεί τη διαφορετικότητα. Η Rain Dove δηλώνει άφυλη.

Δεν είμαι ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι» λέει.”

αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr αγόρι ή κορίτσι,άφυλο μοντέλο, Rain Dove, modeling, LGBTQ, nikosonline.gr

Παρένθεση: (Στο nikosonline.gr στην ενότητα SHOW BIZ θα βρείτε άρθρα που λένε και κάτι παρά πάνω για την Show Biz)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.