Είναι ερωτευμένη με τον γιο της!

0
201

comp_new_day

Βρετανίδα μητέρα 51 ετών δηλώνει ερωτευμένη με τον γιο της, και ότι είναι έτοιμη να κάνει και παιδί μαζί του. Επιμένουν πως δεν έχουν αιμομικτική σχέση και πως ο έρωτάς τους είναι αποτέλεσμα του GSA…

Η κ. Kim West έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα New Day, όπου ξεσήκωσε θύελλα σχολίων: “Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί και πως θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Αλλά, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο μεγάλη αγάπη, τότε θα πρέπει να παλέψεις για αυτήν” είπε….

H Kim West είναι μια γυναίκα 51 ετών που φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το γιο της και δήλωσε ερωτευμένη μαζί του. Τα ίδια συναισθήματα εξέφρασε και αυτός προσθέτοντας πως θέλουν να κάνουν παιδί. Η συνέντευξη κάνει το γύρο του κόσμου και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ξεσηκώσει πολύ κόσμο και πολλές συζητήσεις. Είχε δώσει για υιοθεσία τον Ben (που σήμερα είναι 32) πριν από 30 χρόνια. Δεν είχε ποτέ επαφή μαζί του μέχρι το 2013 οπότε και εκείνος αποφάσισε να την εντοπίσει και να την συναντήσει.

Μετά από συνομιλίες στο τηλέφωνο, μητέρα και γιος συναντήθηκαν και τώρα δηλώνουν πως η ερωτική έλξη ήταν αστραπιαία.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι σύντομα άρχισε να έχει επαναλαμβανόμενα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή το γιο της, ο οποίος ήταν παντρεμένος εκείνη την εποχή. Λίγο μετά χώρισε την σύζυγο του Βικτώρια, και έκανε σχέση με τη βιολογική μητέρα του. Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Όταν όλοι μιλούν για αιμομιξία, οι ίδιοι επιμένουν πως η σχέση τους δεν είναι αιμομικτική, αλλά αποτέλεσμα της γενετικής σεξουαλικής έλξης τους. “Αυτό δεν είναι αιμομιξία, είναι GSA,” δήλωσε η μητέρα. Και είναι παρακαλώ αυτό το GSA; Ως γενετική σεξουαλική έλξη (GSA) προσδιορίζεται η σεξουαλική έλξη μεταξύ των στενών συγγενών, οι οποίοι συναντιούνται για πρώτη φορά ως ενήλικοι. Αυτή η κατάσταση μπορεί να εμφανιστεί όταν τα υιοθετημένα παιδιά ανακαλύπτουν τους βιολογικούς γονείς τους και έχει καταγραφεί δεκάδες φορές από τότε που διατυπώθηκε, τη δεκαετία του 80. Ωστόσο η τεκμηρίωση αυτής της κατάστασης και οι μελέτες δεν είναι πολλές, αν και υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και συμβουλές για τον στιγματισμό των εμπλεκόμενων.

Μητέρα και γιος δήλωσαν πως όταν ξεκίνησε η σεξουαλική τους σχέση πήραν συμβουλές από ένα άλλο ζευγάρι το οποίο συνάντησαν ταξιδεύοντας στο Μίσιγκαν. Ωστόσο οι δηλώσεις της Kim πως το σεξ με το γιο της είναι καταπληκτικό, έχουν σοκάρει, χαρακτηρίζονται προκλητικές και έχουν γίνει θέμα μεγάλων συζητήσεων. Τα περισσότερα δημοσιεύματα σε Αμερική και Βρετανία που μεταδίδουν την είδηση υπογραμμίζουν το νομικό ζήτημα, παράλληλα με την ηθική πτυχή και τα ιατρικά επιχειρήματα κατά της αιμομιξίας όταν οι συγγενείς πρώτου βαθμού σκοπεύουν να κάνουν παιδί.

MJ'_png“Every time I had sex with my wife, I imagined it was my mother I was kissing, otherwise I couldn’t perform” Ben Ford

570771f41e0000b300706810

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.