Είναι η νέα Amy Winehouse;

Το ερώτημα αν η Κατερίνα Ντούσκα είναι η νέα Amy ή όχι θα το αποφασίσει το κοινό. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο, γιατί μόλις ακούσεις τη φωνή και τραγούδια της θα καταλάβεις αμέσως.

2
1232

Το ερώτημα αν η Κατερίνα Ντούσκα είναι η νέα Amy ή όχι θα το αποφασίσει το κοινό. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο, γιατί μόλις ακούσεις τη φωνή και τραγούδια της θα καταλάβεις αμέσως.

———————————-

Τα περισσότερα σχόλια για την Katerine Duska στο YouTube περιστρέφονται γύρω απ’ το αν η νεαρή τραγουδίστρια είναι η νέα Amy Winehouse ή όχι. Πολλοί χρήστες διαπληκτίζονται δε μεταξύ τους για το αν είναι αναγκαίες οι συγκρίσεις ή όχι. To «Once in a million», το πιο γνωστό κομμάτι της, πάντως, είναι ένα πολύ όμορφο soulpop κομμάτι που αναδεικνύει τη φωνή της και ένα αρκετά προσωπικό στυλ που σίγουρα σε κάνει να την προσέξεις. Το έχει γράψει η ίδια, και τη μουσική και τους στίχους.

Σε μια συνέντευξη της που διάβασα στην Lifo, λέει ανάμεσα στα άλλα: «Δεν με ενοχλεί όταν με συγκρίνουν με την Amy Winehouse. Με συγκρίνουν και με ένα σωρό άλλους. Τα τελευταία σχόλια που διάβασα είναι ότι μοιάζω με τη Lana Del Rey, ότι έχω τα χαριτωμένα δόντια της Heidi Williams και ότι ακούγομαι σαν την Amy. Και, παρ’ όλα αυτά το σχόλιο ήταν καλοπροαίρετο. Όταν ξεκινάς, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, οπότε με τιμά να με συγκρίνουν με σπουδαίες φωνές, ασχέτως με το αν συμφωνώ ή όχι. Δεν νομίζω πως έχει σημασία. Αναζητώ περισσότερο την αρνητική παρά τη θετική κριτική. Αυτό εν μέρει είναι κακό, επειδή εστιάζω σε αυτά που δεν έχω, παρά σε αυτά που έχω. Όταν αντιλαμβάνομαι κόμπλεξ και εμπάθεια γενικότερα στην κριτική, είτε αφορά εμένα είτε όχι, λυπάμαι. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να σου δώσει αυτό. Εκτιμώ τα εποικοδομητικά σχόλια και τον τρόπο που μπορεί να εκφραστούν αυτά. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι να κάνεις ένα σχόλιο, ώστε να πιάσει τόπο».

Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για την φωνή της και δεν με χαλάει καθόλου αν έχει επιρροές από την Lana ή την Amy. Έτσι κι’ αλλιώς τρελαίνομαι και γι’ αυτές……….. Θα επανέλθω όμως στο θέμα και με άλλους νέους αξιόλογους δημιουργούς της σοφιστικέ ποπ σκηνής…

Διαβάστε λοιπόν εδώ…

Αυτά μάλιστα, είναι παιδιά με ταλέντο: https://bit.ly/2TwkO6e

Katerine Duska, music, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΓΓΛΌΦΩΝΗ ΠΟΠ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΟΥΣΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Απολαύστε την στο “One in a million”

Και μια διασκευή Arctic Monkeys, Do I Wanna Know”

Δεν με ενοχλεί όταν με συγκρίνουν με την Amy Winehouse. Με συγκρίνουν και με ένα σωρό άλλους. Εκτιμώ τα εποικοδομητικά σχόλια και τον τρόπο που μπορεί να εκφραστούν αυτά.”

Katerine Duska, music, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΓΓΛΌΦΩΝΗ ΠΟΠ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΟΥΣΚΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr

Άρθρα για νέους καλλιτέχνες που αξίζουν της προσοχής μας

Έχω τρελαθεί: https://bit.ly/2qXmZzg

Η Μιρέλα είναι υποψήφια διδάκτωρ: https://bit.ly/2E2epsL

Αυτό το Ανήλικο πολύ μου αρέσει: https://bit.ly/2xbSPvg

Μπορείς να με λες Βαγγέλη: https://bit.ly/2NjTy3D

Σπάνιο φαινόμενο: https://bit.ly/2P8lsRD

H Σοφία Μάντη και η BibiBo: https://bit.ly/2mdoiIF

Δύο αδέλφια απ’ την Κρήτη: https://bit.ly/2zSBTfJ

Μαρίζα Ρίζου: “Γουστάρω και τρελαίνομαι να είμαι πάνω στη σκηνή”: https://bit.ly/2uUuevY

———————————————————

2 COMMENTS

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ

  2. […] Το ερώτημα αν η Κατερίνα Ντούσκα είναι η νέα Amy Winehouse ή όχι θα το αποφασίσει το κοινό. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο, γιατί μόλις ακούσεις τη φωνή και τραγούδια της θα καταλάβεις αμέσως. Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι για την φωνή της και δεν με χαλάει καθόλου αν έχει επιρροές από την Lana ή την Amy. Έτσι κι’ αλλιώς τρελαίνομαι και γι’ αυτές. Σας έχω γράψει ήδη για την αγαπημένη Κατερίνα και πιο αναλυτικά. Πατήστε τον σύνδεσμο: https://www.nikosonline.gr/?p=11388 […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.