Είναι ο Αλέξης Κούγιας τρομοκράτης;

Διάβαζα ένα άρθρο στον apodytiriakias.gr για τον Αλέξη Κούγια και είχα μείνει με το στόμα ανοικτό. Όχι ότι κατάλαβα πολλά πράγματα, αλλά επειδή κατάλαβα ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, το Ελληνικό πρωτάθλημα, βρωμάει και ζέχνει!

1
331

Διάβαζα ένα άρθρο στον apodytiriakias.gr για τον Αλέξη Κούγια και είχα μείνει με το στόμα ανοικτό. Όχι ότι κατάλαβα πολλά πράγματα, αλλά επειδή κατάλαβα ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο (το Ελληνικό πρωτάθλημα), βρωμάει και ζέχνει!

ALEXIS KOUGIAS, ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

Και έγραψε ο Αποδυτηριάκιας:

«Υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα; Αν ρωτάς τον Αλέξη Κούγια, η απάντηση είναι ότι υπάρχει. Παραϋπάρχει μάλιστα. Άλλωστε ο γνωστός δικηγόρος είναι αυτός που περισσότερο από κάθε άλλον ήταν στην κόντρα, και δήλωνε θύμα αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Άλλη ερώτηση. Τρομοκρατική οργάνωση υπάρχει στο πρωτάθλημα; Αυτή κι αν υπάρχει! Είναι η οργάνωση στην οποία ηγείται ο Αλέξης Κούγιας. Και έχει τρία μέλη. Τον Αλέξη Κούγια, τον Αλέξη Κούγια και τον Αλέξη Κούγια. Η πρώτη στην Ιστορία της τρομοκρατίας οργάνωση, είναι αυτή του Αλέξη Κούγια και των Αλέξηδων Κούγιων, που δρα με ονοματεπώνυμο. Στα ίσα. Ρίχνει τις μπόμπες της με εκρηκτικό υλικό που στρέφεται ενάντια προσώπων. Συγκεκριμένων προσώπων: Μαρινάκης, Πατέρας, Μελισσανίδης, Μπέος, είναι οι προσφιλείς στόχοι του… τρομοκράτη Αλέξη Κούγια.

Ο Αποδυτηριάκιας το ‘γραψε με την άνοδο στην super league της υπό ιδιοκτησία Αλέξη Κούγια Λάρισας: Έχουν μπλέξει με τον δικηγόρο. Όλοι θα τα ακούνε από το στόμα του. Κι αν λάβουμε υπ’ όψιν τις τελευταίες καταγγελίες του Κούγια, είναι για λύπηση ο…Μαρινάκης, επειδή:

«Ο Πατέρας είναι ενεργός στο παρασκήνιο, ασχολείται ενεργά σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού ο στενός φίλος του Μελισσανίδη, με γνωριμίες με εισαγγελείς».

www.apodytiriakias.gr

eqqmxneraa528e0cbc5e997

kougias2

ALEXIS KOUGIAS, ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, nikosonline.gr,

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.