Είναι παγκόσμιο φαινόμενο

0
803
Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου

 

Είναι παγκόσμιο φαινόμενο

Είναι γεγονός, πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι σ’ όλη τη γη ασχολούνται με την δημιουργία χειροποίητων προϊόντων και την πώλησή τους, λόγω της επιθυμίας τους να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους, να λάβουν αναγνώριση για τη δουλειά τους και φυσικά να ενισχύσουν το εισόδημά τους.

Πολλοί από τους δημιουργούς, βλέπουν την ενασχόληση αυτή ως hobby, με …extra benefits. Τι γίνεται όμως με εκείνους, που έχοντας λάβει ενθουσιώδη σχόλια για τη δουλειά τους και έχοντας γνωρίσει πραγματική επιτυχία στον –περιορισμένο- κύκλο γνωστών-φίλων-bazaars, αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το επόμενο βήμα και να δοκιμαστούν ως επαγγελματίες? Χρειάζονται τόσα να μάθουν:

  • πώς να ξεχωρίσουν οι ίδιοι ως καλλιτέχνες,
  • πώς να προβάλλουν επιτυχημένα τα προϊόντα τους,
  • πώς να τα κοστολογήσουν σωστά,
  • πώς να πουλήσουν στο διαδίκτυο, …..

Ένα πολύ ενδιαφέρον και ξεχωριστό σεμινάριο για δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων & καλλιτέχνες, το ARTnCRAFT BUSINESS έρχεται να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Θα αναπτυχθούν θέματα όπως: Personal & productbranding, Social media strategy (Pinterest, Facebookpage, Instagram), δημιουργία Website ή/και blog, Market Research, Target Market, Niche markets, Online Market places (Etsy, Dawanda, JamJar, Saatchi κ.α), Unique Selling Proposition, φωτογράφηση και επεξεργασία εικόνας, κοστολόγηση προϊόντων & τιμολογιακές πολιτικές, Budgeting κ.α.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πλούσιο υλικό με τη μορφή σημειώσεων, worksheets και προτάσεων για περαιτέρω μελέτη σε άρθρα, βιβλία και εξειδικευμένες ιστοσελίδες. Εισηγητής είναι η Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου, σύμβουλος επιχειρήσεων, με προσωπική ενασχόληση στον χώρο της τέχνης, ως δημιουργός καλλιτεχνικών έργων, κυρίως μεικτής τεχνικής (mixed media paintings & collages) http://ifigeniasofia.wordpress.com/

Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου
Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Τo σεμινάριo διοργανώνεται από την BPM Business Consulting, εταιρία με 25 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην υποστήριξη λειτουργίας επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Διάρκεια 6 ώρες, 14:00-20:00 (Προσέλευση 2 παρά τέταρτο)

Τιμή: 85 ευρώ

Ημερομηνία: Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Χώρος: CAMP Contemporary Art Meeting Point, Ευπόλιδος 4 & Απελλού 2, Πλ.Κοτζιά

(δείτε το εδώ: https://www.facebook.com/events/422431064565410/)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώστε συμμετοχή, τηλεφωνώντας στο 210-7472820 ή στέλνοντας e-mail στο christodoulidou@bpm.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, κλπ., καλέστε στο 210-7472831 ή στο 6944-734381

BPM_Art&crafts_M

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.