Είναι πολύ χαριτωμένος

0
686

Matt-Koval_M

Έψαξα πολύ γι’ αυτόν αλλά δεν βρήκα ας πούμε, πόσο χρόνων είναι. Επίσης δεν βρήκα κάτι για τους γονείς του. Συνέχεια για τον παππού και την γιαγιά του μιλάει. Εν πάση περιπτώσει, είναι Αμερικανός – Ελληνικής καταγωγής και αυτή τη στιγμή σκίζει.

Ο Matt Kovalakides γνωστός και σαν Matt Koval είναι σκηνοθέτης, και τελευταία έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα μέσω του YouTube, γιατί σκηνοθετεί τα video που ανεβαίνουν στο προσωπικό του κανάλι, ενώ το ίδιο το YouTube τον έχει προσλάβει για να δουλέψει μαζί του. Είναι ελεύθερος, έχει ύψος 1:88, έχει χιούμορ και τα video του έχουν πολύ πλάκα.

Ο παππούς και η γιαγιά του, ήταν από την βόρεια Ελλάδα, και γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ, όταν πήγαν σαν μετανάστες. Η γιαγιά του καταγόταν από το χωριό Νέος Σκοπός στην Βορειοανατολική Ελλάδα. Όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ γνώρισε τον παππού του, και μαζί άνοιξαν ένα κατάστημα τροφίμων στο Princeton του New Jersey. Εκείνος μεγάλωσε έξω από την Washington D.C. και πήρε πτυχίο Film Studies Faculty στο Πανεπιστήμιο του Towson. Αμέσως μετά μετακόμισε στο Los Angeles για να ξεκινήσει την καριέρα του.

Και όντως, έγραψε σενάρια, σκηνοθέτησε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, και κάποια στιγμή αποφάσισε να δημοσιεύσει τα βίντεο του στο YouTube, σε μία προσπάθεια να πειραματιστεί με κάτι που θα ξεπερνά τους περιορισμούς του κινηματογράφου. Οι κωμωδίες που ανέβασε στο κανάλι του ήταν εκείνες που του χάρισαν δημοσιότητα. Το κανάλι του στο YouTube ακολουθούν πάνω από 120.000 άτομα, ενώ τα βίντεο του έχουν δει πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι. Και έτσι το YouTube του πρότεινε συνεργασία. Κοινώς τον προσέλαβε έναντι αδρής αμοιβής: «Είμαι δάσκαλος και βρίσκομαι στο YouTube Space NY, μία απ’ τις πολλές εγκαταστάσεις που η Google έχει κατασκευάσει για να υποστηρίξει τους χρήστες-δημιουργούς. Και τους λέμε ότι διαθέτουμε μαθήματα και διαλέξεις, και ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στούντιο και τα σκηνικά μας και να εμπλουτίσουν την παραγωγή τους».

maxresdefault (1)

matt-koval_flurpers

«Ξεκίνησα στο YouTube ανεβάζοντας μικρού μήκους ταινίες, που απλά σκηνοθετούσα και δεν είχαν ιδιαίτερη απήχηση. Δεν καταλάβαινα γιατί όλα αυτά τα παιδάκια στο YouTube είχαν τόση επιτυχία ενώ εγώ με την επαγγελματική κατάρτιση και τα βραβευμένα ταινιάκια αποτύγχανα.»

αρχείο λήψης

Πεθαίνω, πίσω με την υδρόγειο που φοράει γυαλιά και περούκα!

maxresdefault

«Αρχικά ήταν πολύ δύσκολο να σταθώ μπροστά στην κάμερα και να μιλήσω στον φακό, ένοιωθα χαζός αναρωτιόμουν τι θα σκέφτονταν οι γονείς και οι φίλοι μου αλλά σύντομα χρήστες άρχισαν να γράφουν σχόλια, να εγγράφονται στο κανάλι και τα βίντεο μου απέκτησαν εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις».

——————————————————–

Ψάξτε να δείτε τα ταινιάκια του. Σας δίνω ένα σαν δείγμα….

My First Day in CATHOLIC High School | MATT KOVAL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.